Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Как се носят 4 торби ли - е, така. Баща ти е успял да ти даде добър пример в това отношение, обаче не всички мъже са такива. Според щом по цял ден си си вкъщи какво ти пречи да отидеш 4 пъти до магазина една по една торбите...у дома.

А ако майката работи, на кой се пада основното отглеждане? Да не би бащата да вземе да го накърми? По-горе дадоха пример, жената ходи на работа, кърми си детото, което е на една годинка и гледа другото, което е на 5.
Еми каквото и да е аз също ще искам да знам какво купува жена ми и ще отида с нея на пазар! Дал ми е пример... еми + това си гоня интереса... все пак мнението на двама в този случай е доста полезно!

Отново... кърменето не е 50 години и искаш да кажеш, че под думата отглеждане стои "кърмене"... много бъркаш. А това, че бащата му се ебе и е направил второ дете и се чуди как да ги издържа... тъпак! Майката има голямо значение в отглеждането на детето обаче и бащата е от голямо значение. Като мъж той дава пример на едно дете било то момче или момиче какъв трябва да е един мъж. И на мъжа и на жената им е трудно... според ситуацията всичко е индивидуално!