.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 67
    От родителите дрехи и козметика,от приятелите какаквото ми подарят.
    Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.

Град
    OUT OF SPACE
    Последният подарък от баща ми беше екскурзия прекарах си 18 страхотни дни в Испания,за рожденния ми ден ми купиха страхотен лаптоп мноо му се кефя,брат ми-телефон ама нещо не ми харесва ама нали е подарък понякога се случва да го ползвам .......баба и дядо винаги ми купуват нещо златно макар че аз злато не нося.....ама всяка година ме изненадват с нещо

В последно време получавам CASH.
    Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
    разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
    И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
    Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.

Цитирай Първоначално написано от cRaZy_mih
    ЧОРАПИ!!! ВСЯКА ГОДИНА ЕДНО И СЪЩО-ЧОРАПИ!!!
    Кажи кога ти е РД да ти подаря едни и аз

За последния имен ден си изпросих едни много готини колонки, а за рожденния ден GSM. Това са най-скъпите подаръци, които съм получавал някога. Попринцип са за около 30-40 лева най-много
    Клик ми (:

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

Re: какви подараци получавате

Цитирай Първоначално написано от rofl4e
    та значи въпроса ми е такъв какви подараци получавате от родителите си роднини и приятели за рождените си дни,и до колко лв варират те?
    Еми дрехи... ...ъъъъ...да най-много дрехи поли4авам пък и ве4е съм голяма за игра4ки Еми по колко...от родителите до сега винаги са били 50-80лв дрехите оба4е...другата година не знам дали ше е същото (имаме семеен проблем )

Голям фен Аватара на Forest_girl
    Град
    в къщи =)
    Различно е, но винаги го искам

ам каквито искам

ами тази година от тати получих цифрово апаратче за което си мечтая от сумати време на сам мин год за това че ме приеха там където исках да вляза ми купи ГСМ.. а маика обикновенно ми купува някаква блузка или евентуално нещо което като сме се разхождали и съм и казала че ми е харесало.. приятелите ми са на същия принцип .. поне повечето.. разхождали сме се и сме обсъждали нещо.. може и 2 месеца преди рд да е пак се сещат.. за коледа и такива празници обикновенно някоя чашка илии нещо др стъклено... за пари нз колко са....

Град
    Психиатрична болница..
    Хмм..от майка получавам най-вече дрехи, козметики разни, книги, а пт бащата - той ми купи компютъра, телефона, телевизора, мп3-ката.. от роднините получавам най-често пари или ако се излъжат да ми вземат нещо друго..а от приятелите ми - символични неща.. За цени не мога да говоря, защото е неуместно да разпитвам кое колко струва..

Things will never be the same again

Град
    София
    Еми от родителите ми честно казано отдавна спрях да искам подаръци и майка ми като кажа "какво искаш за рождения ден" викам нищо и това е.ддз не съм умряла за подаръци за това пък често си купувам парцалки през останалото време.От приятели....абе не го празнувам рд-то от 4 години някъде ....нямам желание ,но най-близките ми ми подаряват.За точни цени нз,но всяка дава някъде по 25 кинта,аз поне толко давам като събираме примерно 2ма човека пък иначе получавам някакви сувенири,окрашения,бижута и т.н.

Ами наще ми дават пари../доволна сам от стойността им../Дядо , баба,вуичо и те пари..Пак от приятелите ми плушени играчки парфумчета бижюта секфи рабутки..
    Мечтите са безкрайни..

Цитирай Първоначално написано от sladku_bebzi
    Цитирай Първоначално написано от cRaZy_mih
    ЧОРАПИ!!! ВСЯКА ГОДИНА ЕДНО И СЪЩО-ЧОРАПИ!!!
    Кажи кога ти е РД да ти подаря едни и аз
    9 октомври...ама ми купи луксозни-с пръсчета \/
    ~C O M E _T O _T H E _D A R K _S I D E....W E_ H A V E_ C O O K I E S ~

Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    е хаиде сега и аз да си отг на темичката ми от родителите ми каквото поискам,а от баби-те и роднините пари,от приятели в повечето случаи козметика
    \/

Град
    In the corner of my mind ...
    Ами каквото аз си избера..
    `There is just too much that time cannot erase ...`

каквито си поръ4ам ...най-4есто са 4асти за компютър, слушалки, ай поди, дискове...вси4ко от рода

От родителите...това което искам,от приятелите,козметика и дрехи и от някои книги също CD -ta и филми ,а и от родителите си -пари

Повече от фен
    Мм,от нашите получавам това,което пожелая.Може да е по-късно,може да е по-рано,но го получавам.От баба получавам попринцип дрехи или парфюми,а от дядо пари.От приятелите синджирчета и най-разни,ама в последно време започнахме да събираме пари,ако някой от нас има рожден ден,понеже компанията ни е голяма от 10-15 човека,и събираме по 10 лева,ако се наложи и повече и така..рожденника или именника си купува каквото иска.
    Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...

Град
    Boulevard Of Broken Dreams
    Ами преди ми подаряваха сякви неща,но вече ми дават пари и аз сама си избирам подарака

Pain, without love
    Pain, I can't get enough
    Pain, I like it rough
    'Cause I'd rather feel pain than nothing at all

ini4kaaaaaaaaaaaa
    Guest

-

amiii obiknovenno kakvoto si pojelaq... kato bqh po malka mama mi kopuva6e kup podaryci i gi slaga6e v golqm ka6on opakova6e go i slaga6e pandalka.. be6e mn milo...
    no naposledyk vsqka godina si pojelavam nqkoi novi knigi koito ne sym uspqla da si kupq i tfa polu4avam ot neq

ot ba6ta mi ako se seti izob6to 4e imam rd ( ne jiveem s nego ) - pari

ot baba i dqdo - sy6to

ot priqtelite mn sladki i originalni ne6ta ... edna fr vednyj mi podari ne6to mn stranno... kutiika za bijuta koqto ednovremenno e pepelnik i e pod formata na 4erep

abe smeh.. ili vednyj polu4ih edna keremida sys pandelka koqto be6e ot mnogo specialno za mene mqsto s nadpis "vsi4ko eventualno, priqtno mnenie i 4estito brysnene"

obiknoveno kakvoto si pojelaq... a to vinagi e pari kolkoto moje pove4e

Град
    Асеновград, България
    От близките си, естествено, получавам по-скъпи и големи подаръци, а от приятелите си, по малки, но за мен цената и големината на подаръкът, не са от значение. В пъти по-важен е жестът.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

za men podarucite podareni mi ot priqtelite nezavisimo kolko malki sa te sa mi mnogo skupi

ми за РД-то ми обикновенно някфи дрехи или пърфиумерия а и гаджето за РД-то ! :P

От близките получават пари а от приятелите най-вече бижута,сувенири..
    ''Ние толкова привикваме да се преструваме пред другите,че в крайна сметка започваме да го правим и пред себе себе си''

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си