.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 71
    Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com

Почва да ме хваща страх.. :(

Здравейте.. прочетох една новина.. е, от онзи ден е.. сега я видях.. но започва верно да ме хваща страх..
    http://science.actualno.com/news_116898.html
    какво ще стане в бъдеще.. преди време бях чела една тема, че през 2012 година ще има потоп.. тогава не повярвах.. но ако верно има? как мислите вие? какви ще бъдат последствията от всичките вреди, които човекът нанася на природата? И защо въпреки опасността от изчезването на човешкия род след неизвестен брой години, никой не спира да замърсява и никой (начело със САЩ) не се съобразява с околната среда?

Moderated by krem4et0
    т.1 от Правилата на форума!

Град
    Олелее.. съжалявам много, обърках раздела, мислех, че пиша във Всичко тийн накуп.. моля да преместите темата.. обърках се

Град
    София
    Ай тинк дис ис булшит спокойно

Guest
    О тва е стара новина даже през декември 2012 ше е краят на света.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ейй супер

Град
    Е за края на светааа.. мисля, че не, ама някви потопи, глупости.. почва да ме хваща бъзето..
    а не е мн стара.. от 3 дена е.. а за 3 дена едва ли нещата са се променили особено...

Град
    in_the_middle_of_nowhere
    Ако искаш мога да ти дам линк към един научно-популярен филм на тази тема...но само ще се стреснеш повече А иначе, ако е въпрос, за края на света се говореше мн и преди да настъпи 2000. Имаше какви ли не теории. Тъй че relax
    Зачем живешь на свете этом?
    Какая у тебя мечта?
    Задумался - ли над ответом?
    А есть ли у тебя она?

Град
    L.A. \ Moscow
    еми ще умреш! тей че ако не си свършила нещо важно в живота имаш време! аре успех!
    Raise your fist!

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    ОО това е нищо.Аз четох във вестника за предсказанията на Нострадамус, уж някой ги разтълкувал, и направо ми се обърна корема. Та то не бяха ядрени оръжия, масово унищожение, трета световна война, Европа щяла да стане необитаема и да оцелеят само шепа хора, 1/3 от населението щяло да умре заради вирус, предаващ се от компютрите, извънземни щели да направят контакт със земята....еми това си спомням
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Guest
    sega tova vi go kazvam savsem seriozno za6toto sam go 4ela v korana poneje sam myusyulmanka.ta tam pi6e 4e kraqt na sveta 6te bade prez 2065 godina ili 2066 izhvar4a mi ot uma.ta 6te ima mnogo pari no navsqkade 6te bade su6a i horata 6te vijdat voda i 6te bqgat kam neq a vsa6tnost tva 6a badat pari i sq nqmam vreme da napi6a drugoto

Град
    Kill the kifla co.
    Квото си дробим, такова ще сърбаме. Няма смисъл да се тръшкаме за неща, който колкото и да искаме не можем да променим.
    "Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."

Guest
    CANT WAIT.
    Shte moga da hodq i da trosha na Emotata glavite, beznakazan zaradiceliq chaos

Град
    Aaa, стига бе, хора.. кви са тия неща.. ужас не, ами Ожас.. бати гадното, а то квито неща се говорят.. дано не се сбъднат, защото ще е мн кофти.. т.е. би било мн кофти..

Guest
    Всеки ще умре рано или късно, но просто ще бъде по-екзотично-в потоп

Да, според маите наистина на 22ри декември 2012 година ще настъпи краят на света .. но не се знае, живей си живота и не се тревожи за това - така или иначе нищо няма да промениш...

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    При положение, че можем да умрем и утре от инцидент, не виждам защо трябва да го превръщаме в такава драма това затопляне

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    дам
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Град
    Психиатрична болница..
    Глобалното затопляне е следствие от действията на човека - сами сме си виновни за тея изменения в климата и изобщо. Но със сигурност вече е прекалено късно да се поправим. Никой от обикновените хора не прави нищо по въпроса, просто разчитат на големите организации да оправят нещата. Ама вече проблема е неизбежен..

Things will never be the same again

Точно с такава книга чета в момента.През 2012 няма да е края на света ,а полюсите ще се обърнат запада ще стане изток ,а севера-юг,в следствие на това ще се образуват земетресения и цунамита ,които общо взето ще унищожат цялото население ако не се организират да се спасят.Предният сблъсък е бил през 9792 по времето на атлантите ,те са знаели доста по-рано и са се спасили едва малка част от тях и това са били така наречените сега египтяни ,които са поставили началото на нова цивилизация и редом с тях маите ,които са имали подобна култура са изчислили датата на следващият катаклизъм ,който ще е в навечерието на 22 декември през 2012

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Дано не е толкова скоро, че много ми се живее, 2012 ще съм на 23 годни
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Цитирай Първоначално написано от flyleaf
    Точно с такава книга чета в момента.През 2012 няма да е края на света ,а полюсите ще се обърнат запада ще стане изток ,а севера-юг,в следствие на това ще се образуват земетресения и цунамита ,които общо взето ще унищожат цялото население ако не се организират да се спасят.Предният сблъсък е бил през 9792 по времето на атлантите ,те са знаели доста по-рано и са се спасили едва малка част от тях и това са били така наречените сега египтяни ,които са поставили началото на нова цивилизация и редом с тях маите ,които са имали подобна култура са изчислили датата на следващият катаклизъм ,който ще е в навечерието на 22 декември през 2012

Да не четеш на Ернст Мулдашев книгите?

Не ,но сега почвам и неговите книги

То утре може да падне метеор и да ни изтреби...или както си вървиш да те блъсне пиян шофьор...или да се спънеш и да се потрошиш...или да се удавиш...или да те удари ток...не през 2012...утре...по тая логите тряа да живееме в някъв страх...Още повече,че изброените неща са 100000 пъти по-вероятни от тъпия потоп и края на света...
    Не съм песимист...просто нищо не се знае...
    Тъй че...ХЕв ФъН...преди да сме се издавили в потопа...

Некуде из форума пишеше,4е края на света ще дойде през 2060
    Прекалено голям размер на картинката!

.: machoka :.

Guest
    Ако се притеснявате за това, можете и да изпреварите потопа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си