- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Почва да ме хваща страх.. :(
Здравейте.. прочетох една новина.. е, от онзи ден е.. сега я видях.. но започва верно да ме хваща страх..
http://science.actualno.com/news_116898.html
какво ще стане в бъдеще.. преди време бях чела една тема, че през 2012 година ще има потоп.. тогава не повярвах.. но ако верно има? как мислите вие?![]()
![]()
![]()
какви ще бъдат последствията от всичките вреди, които човекът нанася на природата? И защо въпреки опасността от изчезването на човешкия род след неизвестен брой години, никой не спира да замърсява и никой (начело със САЩ) не се съобразява с околната среда?
Moderated by krem4et0
т.1 от Правилата на форума!
Олелее.. съжалявам много, обърках раздела, мислех, че пиша във Всичко тийн накуп.. моля да преместите темата.. обърках се
О тва е стара новина даже през декември 2012 ше е краят на света.
Е за края на светааа.. мисля, че не, ама някви потопи, глупости.. почва да ме хваща бъзето..
а не е мн стара.. от 3 дена е.. а за 3 дена едва ли нещата са се променили особено...
Ако искаш мога да ти дам линк към един научно-популярен филм на тази тема...но само ще се стреснеш повечеА иначе, ако е въпрос, за края на света се говореше мн и преди да настъпи 2000. Имаше какви ли не теории. Тъй че relax
![]()
Зачем живешь на свете этом?
Какая у тебя мечта?
Задумался - ли над ответом?
А есть ли у тебя она?
еми ще умреш! тей че ако не си свършила нещо важно в живота имаш време! аре успех!
Raise your fist!
ОО това е нищо.Аз четох във вестника за предсказанията на Нострадамус, уж някой ги разтълкувал, и направо ми се обърна корема. Та то не бяха ядрени оръжия, масово унищожение, трета световна война, Европа щяла да стане необитаема и да оцелеят само шепа хора, 1/3 от населението щяло да умре заради вирус, предаващ се от компютрите, извънземни щели да направят контакт със земята....еми това си спомням![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
sega tova vi go kazvam savsem seriozno za6toto sam go 4ela v korana poneje sam myusyulmanka.ta tam pi6e 4e kraqt na sveta 6te bade prez 2065 godina ili 2066 izhvar4a mi ot uma.ta 6te ima mnogo pari no navsqkade 6te bade su6a i horata 6te vijdat voda i 6te bqgat kam neq a vsa6tnost tva 6a badat pari i sq nqmam vreme da napi6a drugoto
Квото си дробим, такова ще сърбаме. Няма смисъл да се тръшкаме за неща, който колкото и да искаме не можем да променим.
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
CANT WAIT.
Shte moga da hodq i da trosha na Emotata glavite, beznakazan zaradiceliq chaos![]()
![]()
Aaa, стига бе, хора.. кви са тия неща.. ужас не, ами Ожас.. бати гадното, а то квито неща се говорят.. дано не се сбъднат, защото ще е мн кофти.. т.е. би било мн кофти..
Всеки ще умре рано или късно, но просто ще бъде по-екзотично-в потоп
Да, според маите наистина на 22ри декември 2012 година ще настъпи краят на светаПървоначално написано от Анонимко
.. но не се знае, живей си живота и не се тревожи за това - така или иначе нищо няма да промениш...
При положение, че можем да умрем и утре от инцидент, не виждам защо трябва да го превръщаме в такава драма това затопляне![]()
дамПървоначално написано от Анонимко
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Глобалното затопляне е следствие от действията на човека - сами сме си виновни за тея изменения в климата и изобщо. Но със сигурност вече е прекалено късно да се поправим. Никой от обикновените хора не прави нищо по въпроса, просто разчитат на големите организации да оправят нещата. Ама вече проблема е неизбежен..![]()
Things will never be the same again
Точно с такава книга чета в момента.През 2012 няма да е края на света ,а полюсите ще се обърнат запада ще стане изток ,а севера-юг,в следствие на това ще се образуват земетресения и цунамита ,които общо взето ще унищожат цялото население ако не се организират да се спасят.Предният сблъсък е бил през 9792 по времето на атлантите ,те са знаели доста по-рано и са се спасили едва малка част от тях и това са били така наречените сега египтяни ,които са поставили началото на нова цивилизация и редом с тях маите ,които са имали подобна култура са изчислили датата на следващият катаклизъм ,който ще е в навечерието на 22 декември през 2012
Дано не е толкова скоро, че много ми се живее, 2012 ще съм на 23 годни![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Първоначално написано от flyleaf
Да не четеш на Ернст Мулдашев книгите?![]()
Не ,но сега почвам и неговите книги
То утре може да падне метеор и да ни изтреби...или както си вървиш да те блъсне пиян шофьор...или да се спънеш и да се потрошиш...или да се удавиш...или да те удари ток...не през 2012...утре...по тая логите тряа да живееме в някъв страх...Още повече,че изброените неща са 100000 пъти по-вероятни от тъпия потоп и края на света...
Не съм песимист...просто нищо не се знае...
Тъй че...ХЕв ФъН...преди да сме се издавили в потопа...
Некуде из форума пишеше,4е края на света ще дойде през 2060![]()
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
Ако се притеснявате за това, можете и да изпреварите потопа.