- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Почва да ме хваща страх.. :(
и като се сабуди, какво стана?Първоначално написано от flyleaf
Зема и аз да напиша една книга, ще си имам куп фенове който ще пишат разни пълни измислици от нея по форумите
Аз през 2012 ще съм на 21 (точно в разцвета си) Та както и да е ...Аз друго исках да кажа.Та аз предлагам ако 2012 година точно на 22 декември (както каза някой,нали тогава точно ще е края) и не е края на света да се съберем и да го отпразнуваме и ще чакаме да ни кажат нова година на края на света,че повечето да почнем пак да се тревожим![]()
ne se pritesnqvai hi4 ima mn teorii i vse pak ni6to ne e sigurno...potopi,klimati4ni promeni i t.n. vse pak 6te nastapqt rano ili kasno za6toto ako ne si zabelqzala klimata na bg se e promenil dokolkoto azvat u4enite sled jegata 6te nastapi stud t.e. vtora ledena epoha tuk idva dr vapros kato ima ledena epoha kak 6te ima nedostig na voda...???dr teoriq 6te ostane 1 golqm kontinent i i dr samo voda no tq nqma da stava za piene 1/2 ot kont 6te e jungla dr 4ast pustinq ...?a tova za nostradamus i az sam go 4ela i e dosta interesno ako nqkoi zn nqkav takav sait pls da kaje[/color][/size]
Какво сте се затюхкали пък и вие за края на света.Като бях малка много се бях наплашила с каря на света през 2000 или 2001 когато беше слънчевото затъмнение.Теорий иначе колкото искаш,зависи ня коя ще повярваш.И аз бях чела една статия във вестник 168 часа точно за тая дата 22 декември 2012.Как маите го библи изчислили,пишело го и в библията само че понеже летоброенето е различно и чак наскоро били установли че това е иманно 2012година....едната от теорийте за катаклизъм тогава е че слънцето ще изригне много плазма(мисля че това са така наречените магнитни бури,само че тогава ще бъдат мнООго големи) и ще разпръсне голяма радиация по земята...щяло първо да унищожи северна америка(не се и учудвам...колко странно само) после щяло да се разпростре....Или пък теорията за всемирния потоп(но не мисля че ще е това...повтаря се и няма да е забавно
).....имаше и още....на кое ще повярвате по напред
![]()
![]()
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
ami za6toto e za6toto vseki si misli za d-to a nemisli za sledva6tite pokoleniqПървоначално написано от LunaTriCk
Tova sa mn golemi gluposti.Ne pomnite li kolko se govorishe,4e 2000 shte e kraq na sveta navsqkade se pi6e6e i t.n ama kakto vijdate o6te mardame.
Next Time I`ll be True...
товаааааааааа е тоооооооооооооооооооооо всичкии ще умрееееееееееееееееееееее еееееееееееееееееееееееее еееееем .................................................. .....ияяяяяя гиш!!![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ъ?!
Да се надяваме, че тва са глупости...хъх![]()
![]()
![]()
What you give is what you get!
ъм, всички ще умрем, не виждам смисъл да се притесняваме от тоя факт
лошото е, че комунизма няма да победи, но доброто е, че назима също няма да се възкачи на власт
хахахахахахахахахаха
![]()
не бе, сериозно, не се притеснявайте, всичко ще е ок
i az ne vqrvam!ako se stegnem i ne badat takiva[govora za xorata po sveta]6e e po dobre i 6e re6im naistina realni problemi!to i predi 7god trqq6e da umrem,no ne umrqxme!ima ne6to vqtno naistina,moje bi,no ne vqrvam!
:]
ебаси екзотичното ще еПървоначално написано от o.c.
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от comics
Като се имат предвид и всички ядрени централи .....
а за тези ,които ги интересува
http://www.bard.bg/fragment.php3?BookID=545
а ето и книгата
http://www.knigi.biz/?act=products&d...5120ac5dbeca8f
Честно казано, ми писна да се страхувам. В гъза им на тия потопи, в гъза му на тва глобално затопляне, който е срал по земята, да му мисли сега.![]()
Съвкуплявайте се без свян, чада земни, защото имате още 5 години да правите секс. Давайте, по цял ден, по цяла нощ, без спирка!
Уи шел перишшшш =О
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Смешка!Първоначално написано от flyleaf
И ти и твойте книги, и на Нощния ездач "лошите последствия!"
Аз пък четох книга, че утре всеки трябва да ми донесе 5 лева, в 7 чеса сутринта и да ми се поклони.
Za kwo izobshto go obsujdate ... Kwoto ima da stawa sha stawa![]()
okij
Nqma priqteli - Ima obshti interesi... Shte go osaznaete nqkoga ;]
щото е интересноПървоначално написано от Анонимко
![]()
Значи към 20те ми... Поне няма да остарея.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Кажете ми нещо което не знам!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Някой тук каза че се сменят магнитните полета. И аз това го чух от г-жата по география![]()
Обаче това щяло да навреди най-вече на птиците ,защото те се ориантират по тях когато прелитат през зимата и лятото. Ама не вярвам да е чак толкова страшно колкото казват![]()
Ай добро утро на авторкатаТи се сети кога да се разтревожиш :Р Ако се замислиш малко ще установиш, че даже в момента се усещат необичайни промени в климата. Мислиш ли че тея наводнения и продължителни суши и тея урагани миналата година в америка (няколко подред) са нормални.
Не мисля че може да се направи много по въпроса...хората сме зависим от нещата които влиаят негативно на климата. Не сме достигнали толкова далеч в технолигията за да спрем да зависим от петрола, въглищата и прочие..
Бъдете малко по-егоситични..вие ще доживеете дълбока старост..децата ви може би също..виж за внуците се съмнявам малко![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Ние и нашия начин на мислене е виновен. Ще измрем, заслужили сме си го, ние сме една прашинка в цялата вселена, с нас и без нас... Все тая. Динозаврите са изчезнали, ще изчезнем и ние.