.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 71 от общо 71
    Пичове не се спичайте, че всички ще умрем това е 100% сигурно, къде, кога и как - никой не знае. Затова не се тревожете много, просто гледайте на живота като увод към нещо по-голямо 'отвъд', сиреч мойта теория човек да не се страхува от смърта xD

Цитирай Първоначално написано от BaiboCo
    Пичове не се спичайте, че всички ще умрем това е 100% сигурно, къде, кога и как - никой не знае. Затова не се тревожете много, просто гледайте на живота като увод към нещо по-голямо 'отвъд', сиреч мойта теория човек да не се страхува от смърта xD
    \/
    Човек не трябва да се страхува от смъртта, това е най-глупавото нещо на света... А толкова хора ги е страх?!?...

Град
    Психиатрична болница..
    Сега се сетих за един разговор с леля ми точно на тая тема беше. Тя ми сподели, че още като е била ученичка, нейната учителка е била споменала, че постепенно климата в умерените зони, където се намира и България, ще се промени и ще стане тропичен. Струва ми се логично, тъй като виждаме реакциите на природата какви са, особено това лято. И пак казвам, че за всичко човека сам си е виновен.

Things will never be the same again

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    О тва е стара новина даже през декември 2012 ше е краят на света.
    Егати писна ми от тая 2012...
    Вземете вярвайте на Хеопсовата пирамида.
    Професор Бруше от Париж предполага, че във формите на пирамидата са заложени математически, астрономически, дори космологични данни. Внушителната “възраст” на тази пирамида и нейните поразяващи размери са породили т.н. ПИРАМИДОЛОГИЯ, чиято същност е в манипулирането с числата, отговарящи на нейните размери. Не са малко специалистите, които я разглеждат като “числена мистика”, “тайнствена наука за фараоните” и др.

Често я наричат “каменната библия”. Някои дори претендират, че въз основа на плана на пирамидата, разположението на входовете, коридорите, залите и погребалната камера, могат да проследят цялата история на човечеството. Казват, че въз основа на сведенията, извлечени от Хеопсовата пирамида, някакъв изследовател предсказал, че Първата световна война ще избухне през 1913 г. Той “сбъркал” началото на войната само с една година (сигурно Балканите пак са объркали историята!).
    Предсказала е края на света за 30-ти век, 2923 май беше...
    http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]

Misti4nata
    Guest
    predi nas e imalo o6te 6 civilizacii nie sme 7-mata tezi ot 6 tata sa bili mnogo visoki

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.
    Цитирай Първоначално написано от Misti4nata
    predi nas e imalo o6te 6 civilizacii nie sme 7-mata tezi ot 6 tata sa bili mnogo visoki
    Хъхааааааа... и кои?
    http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]

Misti4na
    Guest
    kakvo koi?

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от o.c.
    Всеки ще умре рано или късно, но просто ще бъде по-екзотично-в потоп
    hahah da weee mnogo 6e e ekzoti4no! zalqta do krusta ot kal i voda,nqma 6to! be ot kudeto i da si go pogledne6..nakraq e edno i su6to az puk bqh gledala nqkakuv film deto kazaha 4e kraq na sveta 6tql da bude prez 2056 god. are stiga be! prez 2012 potop a sega i tva oba4e naistina...globalnoto zatoplqne e...kak da go kaja...golqm shit daje i po Mtv reklamirat nekvi reklami za tva ujassss mani mani

Guest
    Kato umra, esenciqta mi shte otide v Mount Celestia, kudeto shte stana obitatel na The Illuminated heaven i moqta esenciq shte stane 4ast ot samoto izmerenie
    mnogo mi se spi ;(

bi mu mamito , prevarih si 6kembetoooooo !!!!!!!

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.
    Цитирай Първоначално написано от Misti4na
    kakvo koi?
    Кои цивилизации точно?

Град
    софия
    Според мен това са глупости,защото познавам хора който на 7.7 1977 г. в 7 часа са чакали да дойде края на света като ги залее потоп ама щом ги познавам значи нищо не е станало!!!!

Пламен

i men me hvana strah

Еми тъй е .. тфа се нарича "естествен подбор" демек Земята се очиства от отрепките и мръсотийте..само дето така и не разбрах как точно на 22 декември,за 12 часа ще се обърнат полюсите и бла-бла..поне да изчакат да мине Нова година,да умрем пияни То и 2000 година уж щяха да ни потопят,ама на-живи сме.

Град
    In the corner of my mind ...
    E да.. то това щеше да става още през 2000..ама още сме живи нали.. Пък скоро четох една тема, че края на света щял да бъде през 2060..
    `There is just too much that time cannot erase ...`

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ill drummer
    Цитирай Първоначално написано от Majestic12
    CANT WAIT.
    Shte moga da hodq i da trosha na Emotata glavite, beznakazan zaradiceliq chaos
    на тва му се вика 'сбъдна се мечтата на кретена'.. се на топло и влажно де...
    а иначе, не ме е страх, дори ми е любопитно кво ще се случи (най-вероятно докато не стане 22.12.2012)... въобще не бера страх, писнало ми е, то не беха 2000 година, то не беше намсикво, на сичкото отгоре едно лято намерих бележка в пощата, че на 25 март (демек точно ден преди РДто ми) щял да свърши света, като преди това от 12 до 15 следобяд щяло да стане 'абсолютна нощ' хаха, помня как 8 месеца бях в страх.
    Та тъй. И да, квото сме надробили, тва ще сърбаме (общо взето само помии, да не кажа ла*на сме си надробили)
    Are be emonce :< Znaesh 4e iska da doide kraq na sveta i da si reznesh venite?

Guest
    ^ ахаха, тъпак. научи се да преценяваш хората, па тогава се обаждай
    интересно само как некви keyboard warriors, дето не ми знаят и името, вече определят дали съм емо или не Когато аз кажа, че съм, тогава и другите могат да ми викат така, ОК?!
    Ne mi e nujno imeto ti za da znam mnogo neshta za teb :>
    ebasi oprdelenieto "keyboard warriors" pure phun

Guest
    Цитирай Първоначално написано от beyond_transience
    Ако искаш мога да ти дам линк към един научно-популярен филм на тази тема...но само ще се стреснеш повече А иначе, ако е въпрос, за края на света се говореше мн и преди да настъпи 2000. Имаше какви ли не теории. Тъй че relax
    дай, дай..

Guest
    и не е нужно да си въобразяваш, че знаеш много неща за мен, или въобще за някой от някъв си форум...
    и тва определение си съществува независимо дали е pure phun или не. ей такива като теб са
    аз съм ранен клавиатурен борец :< "У'-то ми не работи като хората

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си