.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

кумболка ; D

Отново ме прихваща.

СъквартирантО и аз сме изключително любознателни тегавеняци от където идва и моята способност да завладявам с изказ. Та стига за мен,нека мина към същественото.
    Не искам да пускам тъпи теми,и мноооого рядко го правя изобщо.Но когато изключителните умове имат спор ,то трябва един трети(може и простосмъртен) който да наклони везните в нечия полза.
    Питах/ме кой ли не-е никой не казва бре!Въпросът ми е-има ли некой аджеба ,който е просветен по въпроса какво ще рече 'кумболка'.Тази изключително звучна дума,идваща навярно някъде из дълбоката провинция така ме озадачава ,че...

Мерси за вниманието!

моля,ако ще триете,то поне адекватен отговор да получа
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

"кумболка" е плода на кумболата, а на кумбола в наше село викаме на джанката също известна като слива(имам предвид дървото ) ама не синя слива ами обикновените дребните

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Кумбола, джанка, слива... все тая. Всъщност сливите са синьо-лилави, а кумболата е зелено-жълта когато узрее и е аааааааадски вкусна

ах мръсник...а аз се чудя на природния му дебилизъм,и си мисля,че си измисля...

МЕРСИ МНОГО!
    слава на просветените
    Just Married

абе много мразя като някой вика на джанките сливи ... едно е слива друго е джанка съвсем различни са.

а да им вика кумболки,а
    грубо,нали,грубо;/
    Just Married

ДЖАНКААААААА

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от SmurkamDoZori
    абе много мразя като някой вика на джанките сливи ... едно е слива друго е джанка съвсем различни са.
    Джанката си е слива, а кумболка му викат в различните райони. Синята слива е вече нещо съвсем различно...

Guest
    of abe hora-slivite sa sinite/ot tam i sinq sliva/,a drugite-zelenite i jultite sa djanki

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си