- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- бихте ли....
Разликата между мен и партньорът ми е 6 години ... Заедно сме от година и половина , а той е първият , с когото спах . Оттук някои могат да си направят извода , че той може да ми е първият , но аз за него далеч не съм ... Но това никога не ме е притеснявало . Не , не съм правила секс с презерватив , не се притеснявам , че може да забременея и не се тревожа , че мога да "лепна" нещо .. заедно сме не отскоро и знам какво съм за него също така , както той знае какво е за мен ...Първоначално написано от кал4о мал4о
me 2Първоначално написано от monityY
emi da bih,vqrvam na priqtelq si i sme vnimatelni
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
az li4no ne bih vupreki 4e imam doverie na gadjeto mi...
.::*[!]НаYч!х,чЭ пAр!тЭ нЭ т! кYпYвAт кLаSа.НаYч!х,чЭ лЮбОвТа,а нЭ ВрЭмЭтО,лЭкУвА Вс!чКи рАн!.НаУч!х,чЭ н!кОй нЭ Э !дЭаЛэН,дOкAтO нЭ сЭ ВлЮб!ш в нЭгO[!]*::.
И си му направила домашен тест за всииииииички венерически заболявания, на които той може да е носител. Доверието не е метод за контрацепция. По темата-правя секс без презерватив и оставям забременяването на страна(на противозачатъчни съм и той никога не свършва в мен). Правим го от няколко месеца, защото не издържам на продължителен акт, а с кондома той се удължава значително. Той ми е първи, аз на него също. Освен това се е изследвал, а и преди няколко години и аз за венерически болести. миналата година пък и за инфекции(намериха ми някоя и друга, но се оправих). Ако той беше правил секс с други девойки, никога не бих си позволила да правим секс без гума. За някои болести има инкубационен период, и въпреки че не е много дълъг-знае ли човек!Първоначално написано от Себе си...
Ne,za6toto kak da ostavim riska ot zabremenqvane.....
ставаше дума когато и той и ти сте си първи.....![]()
Аз съм правил секс без презерватив - няма проблем, стига момчето да е достатъчно опитно и да знае как да се сдържа. По принцип, обаче, е най-добре С презерватив, защото в крайна сметка никога не може да бъдеш на 100% сигурен.
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
^Sam90^ съм
Понякога ни се случва да го правим без презерватив. Не се страхувам от болести, защото имам доверие на приятеля си (правил си е изследвания). А опасността от нежелана бременност никога не трябва да се забравя. Винаги, когато го правим без (което е страшно рядко) ни е пределно ясно какви са рисковете и последствията и сме готови да ги поемем.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ами аз сега пия хапчета, затова го правим без презерватив, но и преди да ги започна, сме го правили така.