- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Искам секс ама няма как :(
Значи ситуацията е че ми бяха предписани противозачатъчни обаче още не ми е до шълцикълът за този месец че да ги започна, а мн ни се прави секс с приятеля ми.С презерватив не е удобно но без пък ни е страх...Уфф кво да правим.И да не свърши в мен не е ли пак страшничко бая?![]()
Естествено,че е опасно без предпазване! Просто почакайте няколко дни,какво толкова?!![]()
hem boli hem surbi.......
Офф абе тея ваште "приятели" толкова ли не могат да си го извадят когато трябва ?
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Ами може,но пак остава съмнението че може да стане някоя беля.А колкото до цикъла нямам си на идея кога ще ми дойде защото тоя месец 3 пъти ми идва...
Бе ако знаете кво правите нищо не може да стане..а 3 пъти за месец...е доста нередовно![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
zati6ie pred burqПървоначално написано от Sevt
![]()
MaY ThE DaRkNeSs SLaVe YoU aLL !!!
Ами...то всъюност не е цикъл 2-то пъти ,а просто зацапване от други хапчета които пиех и ги спрях...затова др ми предписаха,получи се малко хормонален дисбаланс
Групово харакири... и нито ще ви се налага да е с презерватив, нито ще пиеш противозачатъчни, нито ще правите секс, поне ще избавите Света от поредните идиоти.
Добра кауза. GO ON!
В никакъв случай не го правете без. Или изчакай, докато започнеш да взимаш таблетките, или го правете без. Дори и да ви е малко по-неудобно е много по-добре от това да не се пазите.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
На сърбела чесане му е майката !!!
Когато чата ти пречи на работата - зарежи работата !!!
Да и после да почне с противозачатъчни. Направо брилянтна идея. Стискай се!Първоначално написано от menta_loverka