- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- бихте ли....
бихте ли правили секс без презерватив, ако вие и партниора ви сте си първи и сте си сигурни един в друг?!?..катооставим на страна риска от забременяване де
ne mislq 4e riska ot zabremenqvane moje prosto da byde "ostaven na strana"...Първоначално написано от кал4о мал4о
az li4no ne bih poneje ne mislq da piq hap4eta ...
Не, защ0т0 ник0га не бих 0ставила риска 0т забременяване на страна....
+1Първоначално написано от † “~ALpHa d0g~” †
Аз бих! Водя си календарче, смятам опасните дни (http://koog-vma.com/vaprosi-34.htm) и вземам мерки съответно. А и като се прави секс без презерватив, логично е момчето да не свърши вътре!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
винаги трябва да се мисли.. може да си вярвате обаче пак да има проблем...
JuSt WalK in thE ClouDs Of drEamSssSSsS!
Ако и на двама ви ще ви е за пръв път по-добре не рискуваите и използваите презерватив,защото колкото и доверие да си имате пак си е опастно особено при първия път...Успех и мисли с главата!!!
ima tolkova faktori i ne6ta ot zna4enie,4e prosto ako gi vzeme6 vsi4kite pod vnimanie i dvete mneniq 6te sa vuzmojni
I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***
az bih stiga da ne se izprazni v men![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
НЕ! Не бих си позволила "просто да оставя на страна риска от забременняване"Иначе на моя си му имам доверие и знам че няма да ми лепне нищо
Твърдо съм против секса без сякакви предпазни средства (било то презервативи или различните видове женска контрацепция)
![]()
Mii ne bih ostavqla tozi risk na strana, no bih go napravila..t.e. az si go pravq de![]()
![]()
no trqbva da imash dostatachno doverie na momcheto i...moje bi i na sebe si.trqbva da ste dostatachno seriozni i dvamata
˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜
Както каза и калпазанка от гледна точка на бременноста ако си имаш редовен цикъл и изчисляваш фертилните дни (дните,в които можеш да забременееш) и взимаш мерки,не би трябвало да има проблем! НО не забравяйте,че това,че сте си първи не намялва риска от предаване на венерическа болест,а презервативите предпазват и от това! Все пак има и болести,които се предават от майка на дете,т.е по време на бременноста и СПИН е точно таква болест,за жалост не е единствената! Така че това,че не водиш полов живот,фактически не означава,че си напълно здрав!
Така че,ползвайте си презервативи,за да сте спокойни! Не си играйте с огъня!
Az go pravq.,no ve4e sme dostata4no golemi,taka 4e ako stane ne6to moje sami da se opravqme.Ina4e kogato bqh na 15-16 vinagi izpolzvah.
Next Time I`ll be True...
Правила съм го и той никога не е свършвал в мен,но риска от забременяване си го има и винаги,когато ми е закъснявало съм се тревожила.Затова сега съм на противозачатъчни \/
I just wanna live !
Don't really care about the things that they say
Don't really care about what happens to me...
ami nie s moto gaje go praivim bez prezervativ ... no vinagi predi da mi doide sam na nokti makar 4e nigoga ne pozvolqvame da svurshi v men ... i do sa ne se e slu4valo ... slava na boga de ..
Аз също сам го правил без ,но трябва да си опитен за да не се изпразниш в неяПървоначално написано от monityY
![]()
атака ква е тая гума само да ми стяга патката...но понякога си трябваПървоначално написано от Golfadjiq
Тука ве4е съм напълно ЗА!Първоначално написано от c0ca1na
ne razbira se. toi moge da e bolen ot neshto ili da nosi niakakva bolest i da ne go znae.
Ако ми е за първи път бих го направил поне само за 1 минута да й усетя путката на голия си хуй и след това с кондом.![]()