- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво е последното нещо,което чухте да казват родителите ви?
Татко (преди 5 минути по телефона)`Пчеличке, таткова, айде да дойдеш да ми помогнеш с едно малко детайлче, че ми се губи. (аз отказах)... Айде де, маргаритке, моля ти се. Майка ти пак я е настъпало магарето и не иска да дойде. Ако можеш я накарай и няма да звъня...`
Винаги се мазни така като иска нещо да се свърши за 1-2 часа![]()
Майка (преди 3 минути по телефона)`Жасмина, как така ми се обаждаш?! Какво ще искаш?! (казвам какво)... Оо това ли било, аз си помислих, че ще ми кажеш, че ме обичаш (аз се смея).. Хах, добре, но само ако дойдете на вечеря с Александър. (казвам да, но няма да отидем)`
Мама: "Я ми звънни, че не мога да се сетя къде си зарязах телефона" хах.. :P
What are you gonna do? Talk to me- tell me your dreams.. Am I in them? Tell me your fears.. Are you scared? Tell me your stories.. I'm not afraid of who you are - we can fly...
Амииии къде е гу6ко (за котката)![]()
тате току що ме пита "Габи ще дойдеш ли с мен до магазина малко да се поразходиш?" аз се прибрах малко преди него а той си мисли че съм била цял ден в нас, ама не муказах че излизам, щото ходих на ледена пързалка и наще ги е страх да не се претрепам и не ме пускат!![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Ами майка ми каза, че нещо ми е влязло в мозъка, а за баща ми не си спомням.![]()
майка ми: за кво ся пак ше го пускаш тоя комп?! само ми бучи тукаатате: аз си лягам, да не забраиш да пуснеш бойлера
![]()
Poslednoto koeto mama mi kaza be6e "obi4am te" kato se 4yhme predi niakolko 4asa![]()
"Искаш ли да те снимам?" - мама,кефи се на новия си апарат![]()
Обичам само един човек и това съм аз.
" Намали я тая музика ве !"![]()
![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Тате:И все пак 'Becoming' е по-добра от 'Walk' и не ми противоричи,
аз съм винаги прав![]()
Голям спор беше![]()
Walk go home boy...
мама:на компютара ли ще играеш
аз:да
какъв разговор само![]()
"Айде лягай си че ми писна от теб" каза мама и млъкна..!![]()
мама ( е са преди 5 мин.) :"Какво се разкашля така бе кфо ти стана?"
аз:"нищо бе жена спокойно"
мама:"е добре!Да си ми върнеш цветето!"
аз:"няма бееее!!"
мама:"еми аз утре сама ше си го взема"![]()
а последното нещо от тате сутринта беше:"Престани да ми се държиш като принцеса!От два дена не ми говориш, а трябва аз да не ти говоря!Довечера няма да ходиш на уроци, щото ще ходя при чичо ти на по ракия и няма да мога да те взема"![]()
![]()
![]()
![]()
Мама:Лек ден!
Аз:И на теб!
Малко ми стана гадно,но ..........![]()
mi dobro utro i dasne zakasnqvash sled u4ilishte ot mama
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
AaA tva dobro ytro dashte i bashta mi postoqnno mi go kazva kat se sabujdam na obqdno ina4e ot maika (ai vzimai seshoara i iz4ezvai 4e 6te spa) a ot bashta mi (eeeeeeeee br prodaljavai vse taka)
От татко:Кога ще си идваш?Затажих се за теб!![]()
мама:" да бе ще чистя аз да не съм ти слугиня тука?!"и в момента чисти
![]()
тате:"ти ще престанеш ли да си гледаш само кефа,а да си седнеш на гъза и да поучиш малко?"![]()
![]()
Аз - чао![]()
![]()
Тате по скайп - Големи порове се извъдихастава въпрос за моето и неговото куче щото ме пита кво прай и му казах че спи .. и неговото спяло
![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Mi poslednoto kvo be6e..A da..
Az - Aide az izlizam
Maika - Kade
Az- e znae6 kade, na pub nqkade
Maika - Ai 4ao
Tatko se vklyu4va - 4ao vi
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Маика:Чао и не стои до късно че сутринта ще дигам рано! (тръгна на работа)
Татко:Каде пак излизаш?!? Късно е вече сутринта ще ставаш рано.
Мама:"К'во стаа тука бе?К'во правиш вкъщи по това време на денонощието....."
след 5 мин:"Утре ще ходим на Мадара искаш ли да дойдеш с нас?"