- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- СъСеДи
Кажете ся какво мислите за съседите си и правили ли сте им номера и какви,аз мисля,че са безмозъчни,завистливи същества фанати от джунглата.Пример-Хъркам си спокойно и към 8 заранта
-АААААаааааааааааааааааааа аааааААА
Дум(нещо изтрещя на земята,сякаш атомна бомба е паднала)
-Висилииииииииииииииииииии ииииииииииииииииииииииннн ннннннннннеееееееееееееее ееееееееееееееееее.
ама това се вика сякаш ги дерът.Е***** и диалога и то в 8 заранта и постоянно завиждад и комшийкате гл да се държи като мене и да се облича като ме види някак облечена и се прибира и гл да си облече нещо кото мен,та така![]()
![]()
,искам да им направя някакъв номер
![]()
![]()
,та кажете какво правите вие по въпроса и какви съседи имате.
точки 11 и 13 от Правилника и + това е стара темата!
модерирано от by duh4o
obiknoveno kogato ne6to me iznervqt naduvam muzikata do krai rano rano sutrinta ili po4vam o6te ot ve4erta i taka cqla no6t pyk oneq da se pukat ot qd \/ na drugata sutrin sasedkata idva da iska aspirin za glava
![]()
![]()
![]()
Съседите ми под нас не си живеят в апартамента, пък тези до нас по принцип са много свестни хора.На предпоследния ми рожден ден, съседа ни идва в 8 часа и то по пижама и ми казва да си намаля музиката, ми тя не беше много силна![]()
Можеш да си дразниш съседите ако почнете да првите ремонт и примерно режете някви тръби или ако правите нещо, от което се издава силен звук, тва го знам от личен опит![]()
Ми нз за другите , ама мен съседите ме много ядосват ...Обикновено , когато ме ядосват пускам ку4ето по улицата , та да не могат да излезнат ...
Или го насъсквам срещу котките им ...
Или късам цветята на ''миличките съседки '' ...
А и номера с музиката върши работа ...
![]()
Out of control
Не ги издържам просто.НАскоро едни почнаха да правят ремонт и всяка вечер към 10 бръмчаха и тропаха, музиката на пс-то не мога да си чуя.Отделно над нас изродите тупат одеала и тн и явно недържат особено чисто и от там падат бълхи и целия боклук върху нащо пране.Редовно се случва да пускат музика към 1-2 толкова силно ,че все една аз съм я пуснала в стаята си.Една друга съседка пък ноон стоп пише някви листчета от сорта на "не си хвърляйте фасовете през прозореца" и ги пуска по кутиите.Веднъж даже беще събрала фасовете отдолу и ги беше оставила пред вратата ни.Друг е въпросът, че вкъщи наще никога ама никога не хвърлят през прозореца,дори фасовете които беше оставила пред нас не бяха такива квито наще пушат.Е сега тази се укроти де.НО следва друг въпрос.Има едни хлапетии 6ти клас, които умират да звънат следобед на вратата или отдолу баш като спа.Редовно движат с асансиора от 1ви до 8ми етаж.Човек не може да се дореди от тях на асансьора.Някой ден ще ги хвана за ушите и нз кво ще им направя.Отделно се дразня на съседските баби, които седат отвън и клюкарат и после "дъщеря ти тва, дъщеряти онова"![]()
Съседите ВИНАГИ са гадни
Сега като се преместихме имам чувството,че сички в блока са злобни бабички/по рядко дядовци/ дето само те гледат на криво...
амааа...на кой му пука
Стига, бе? Само моите съседи ли са готини?! Супер точни и печени хорица са, съседското семейство срещу нас има двама батковци-сладури![]()
Колко пъти сме правили купони на етажааа...
Тези под нас най-редовно не ме оставят да мигна, млади хора, музика яко... Но и на мен никога не са ми правили проблем. Абе, общо взето си ги обичам съседите
![]()
az problem sys sysedite nqmam nikoga ne sym imal
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Аз тва със музиката си ми е редовно,кът бяхме на даскало комшийчето се беше записало да свири на тромпетд и кът свири се в едни такива часове,ама айде то да свири то надува тъз бурия и излиза една объркана музика и аз надупвам колоните и си пускам някаква игра дет сестеля мн и бързо спират.
Ами ... Аз съм в къща и почти нямам проблеми ... от едната страна съседите са ми братовчеди ... Ама от другатаСъдихме се 5 години че са построили новата си къща близо до наща и им я събориха ... ся построиха нова ... Ама бащата го мързи да се занимава пак с дела и такива ...
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
абе съседите ми на етажа са упер. Никви проблеми с тях, ама тея клюкарки по горните етажи....все гледат да та издебнат за нещо, едната станала да мие входа и почнала да са прай на чистачка, аз трябва да отида до магазина и пова да ми бучи за дето съм стъпвала по мокрите стълби...ми к'во да направя...да летя ли?!?!Друга ми беше казала веднъж да не съм ровела из пощите (което аз не правя, за к'во са ми тъпите листовки на Метро и Кауфланд) и я виждам на другия ден как хубаво пребърква всичките пощи във входа
![]()
тоя над нас постоянно си усилва радиото или ТВ-то...не знам кое, и то бахти дразнещия шум. И тея хора малко да усилиш музиката и бучат,ама аз на пук няма да я спирам![]()
![]()
Повечето ми съседи са тихи, клюкарещи бабички. Та, нямаме много проблеми помежду си.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Ти на това ако му викаш гадни съседи,тогава чуй за моите:Първоначално написано от Анти-съседи
-На 10 метра от нашата къща живее едно гадно семейство.
Мъжът е луд и крещи по цели нощи на децата и жена се,за наше нещостие прозорците на терасата на спалнята ни се отварят към тяхната къща,имат 7 кучета,които му пригласят докъто вика.
По цаля нощ тръшкат врати,бият се,трепат се,псуват се и нз още какво.
И така до към 4 ч сутринта.
После в 6 се започва на ново,той си спира чупения москвич тчно под прозорците и и като се събуди се налаго по 1ч да бръмчи с него.Преди 2 години синът му се самоуби(е нищое това за него,все пак има още 2 деца) защото не можеше да понася този ужас.
На всичкото одгоре отглежда крави и овце.
Как смогват да се наспят за 1-2ч незнам;
Хайде сега пак се уплаквайте от съседите си!![]()
Never let the fear of
striking out keep you
from the plating the game!
Защо ли се радвам толкова много, че живея в къща.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
еми то и аз съм в къщаПървоначално написано от Aleandra
с клечка за зъби можеш да им застопориш звънеца на входната врата. ако искаш още по-гадно, залепи го със секундно лепило.
ау със лепило ше пробвам ама трябва да ги издебна като не са в къщи,щот живеем в къщи и имат 1 мършаво псе дет лай постоянно,а те е пропускат да надниикнът през прозореца.Първоначално написано от Deus ex machina
otgore nad nas jivee edna babi4ka i mn gadno dumka lopa tropa aa ujas se edno naistina atomna bomba e padnala i blaska po cql den i no6t 4at pat ama ko da sa prai tarpq
Като се има в предвид,че комшийката под нас е със оригинална ЖЪЛТА КНИЖКА си представете каква е картинката...
Има момче на 9,10 години.Вика му ДОНИ,съкратено от ДОНАЛД (дък,може би или ТРЪМП-не се знае![]()
).Друга работа е,че по принцип и са слаби нервите и си пуска разни опери в 6:30 сутринта за успокоение и ние сме длъжни да я слушаме.На всичкото отгоре си държи на терасата,която е неостъклена тенджерите и останалата посуда и като тръгна да си взима нещо все дрънчат по мозайката на терасата и и се чува сигурно чак до съседния блок...Да не говорим като почне да вика и да се кара на детето си,което пък случайно се катери по тръбите на парното като маймуна и ни разбива мазилката на тавана тъй като клати тъпите тръби и се чува нещо подобно " ДОООНЬООООООООООООООООООО ООООоооОООООООООО"
![]()
![]()
...Получава се най-готино,когато е на терасата(неостъклената,не че и другата и е остъклена-на 8-мия етаж,ние сме на 9-тия) и извика "ДооооНЬоооОООООООООООО СПРИИИ СЕЕЕЕ БЕЕЕ ИДИООООООООООООООт" и минаващите хора покрай блока се обръщат и хвърлят недоумяващи и любопитни погледи нагоре,а ако случайно съм на терасата -ОБИРАМ СРАМОВЕТЕ,щот не се знае от къде идва цялата дандания.
Та,това са ми съседите под нас.
До нас,в гарсониерата има младо семейство чакащо първото си дете след месец.Правеха луди чалга купони всеки петък и събота и следователно задължително след това яко скърцане на леглото и удряне на таблетката в стената,където нашите спят.![]()
![]()
![]()
В другия вход,на 9-тия етаж-точно срещу нас живеят някакво семейство.Имам чувството,че го населяват поне 10-тима души.Винаги някакви нови физиономии се появяват по терасите.От две,три седмици се чува едно "мяяя,мяяя,мяяя"-има ли си и БЕБЕ.Да не говорим,че веднъж баща ми умрял от срам,понеже тая преди да роди се разкарвала ЧИСТО ГОЛА по цици с големия корем и си простирала дрехите.Майка ми мъмреше на баща ми "Вместо тая да се засрами,ти се срамиш,че си я видял.."
![]()
Оставям на страни "Светле,ма майкоооо,отвори ми мааааа"...Това е съседката от петия етаж затворена от малката си дъщеря на терасата.....![]()
![]()
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
Еми то и аз съм в къща ама каква полза след като прочете написаното от мон по-горе ще разберете че където и да живееш все ще имаш има вероятност да живееш до откачалки.Първоначално написано от Aleandra
Never let the fear of
striking out keep you
from the plating the game!
Около мен живеят само баби( една под моя апартамент, една в тоя до него и една от съседния вход, но имаме обща стена) и не ми помнят никога името затфа нямам проблеми. На последен етаж съм и над мен няма никой \/ \
/
аз живея по принцип в кооперация и почти всички са ми роднини и нямам проблемипък и те май нещо ги е страх да дойдат да ми кажат да не надувам музиката, а го казват на нашите...ама то и да го казват и да не го казват файда няма... само дето то4но отсреща на нашия апартамент има една стара мома, която живее с майка си и баща си и не е добре с главата... чат пат има някви кризи и не си пие хапчетата и постоянно има някви полиции, лекари, психиатъри в малките нощни часове, които се опитват да я усмирят ... ма нека има малко шоу все пак
![]()
Ми аз лично нямам нек'ви кой знае кви проблеми със съседите...![]()
Хаха то и аз живея в къща,ама съседите ми ....
Като изключим факта,че винаги когато се карат, са навън в двора си,врещят - пищят,така че да ги чуем всички(дори са ме събуждали няколко пъти с виковете си) И това че са хипер нагли клюкари,от друго не мога да се оплача(ЗА СЕГА!)
Това не е малко,но като прочетох няколко отговори по темата,осъзнах,че може би съм късметлийка![]()
Ако не можеш да се присмееш на себе си,живота ще изглежда много по-дълъг отколкото би ти харесало
![]()
ОфФ РаЗбирам те напално..Моите саседи са ужасни..в 6:30 сутринта чука орехи.. на внучката си.. БОЖЕЕЕ ПОБЕСНЯВАМ КАТО ГО ВИДА ТОЯ.. / тфа е от едната страна/ а от другата в 7:30 се надува музика.. / и то чалга/ най - честу слушам Ивана - Дажд от рози или на Софи Маринова и Устата - БуРя..ЕдНа сУтрИн Просто не издаржах и им изключих тока от копчето на етажа..Има едни над нас.. те пак са три деца /едното е бебе още/ и сутринта кам 7:30 - 8:00 се чува ААААЛЛЛЕЕЕЕКККСССААААНДДР ЕЕЕЕ ММААААРРРРИИИИИИЯЯЯЯЯЯННН ННННЕЕЕЕЕЕ не излизай на терасатаа.. КатУ изключим факта че момчету е нещу ут рода на циганин и са 7 деца../те фсичките не са наред/ и всяка вечер са вав тях..Постоянно се копуват луканки кашкавали шунки е секфи глезотий а те нямат дори и бойлер
![]()
![]()
Носи се ужасна миризма от тях..просто не се тарпи..Наскоро им спряха тока.. а имат бебе / което е голямо може би 2 - 3 месеца../ Живеят в гарсонера 6 човека../ шестата е сестрата на жената на тоя../и тя е тука щотуту са от някфу просто селу и ня училище там..ТаА УжАсНИ сА МРАЗЯ ГИИИ.. НЯКоЙ дЕн Ще Ги УбеСя СиЧкИтеЕ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мечтите са безкрайни..