.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 69

Тема: СъСеДи

Нашите комшии са само старчоци,които се чудят за какво да викат.Аз съм си усилила Tokio hotel-Schrei и те ми викат,че музиката била много силна.Абе я за**и.Те като ми викат в 7.00 ч сутринта и акто започнат да изтърсват разни верги и други глупости...
    А веднъж правихме номера на съседите и звъняхме по вратите и после се криехме.И нали звъним на една врата,но този дърт педе**с отвори много бързо и аз само стоя и го гледам и само се усмихвам и ето така изглеждах.Обаче не с двете ръце,а само с едната,въпреки,че с двете щеше да е по-яко.И той оня като се развика...Аз го напусвах набързо и духнах. \/

kat ma vbesqt gorko im i tejko im obiknovenno osilvam do dupka muzikata i te kreizvat na drugiq den kat izlizam ot hoda ma pozdravqvat taka milo 4e.... ina4e mejdu sasedite v bloka e hiper golqma voina idioti

Град
    In the corner of my mind ...
    Моите съседи не ме дразнят, с изключение на тези под нас! Като си пусна музика малко по-силно веднага се качват да ми тропат по вратата, и да ме заплашват, че ще викнат кварталната полиция..
    `There is just too much that time cannot erase ...`

Анти-съседи
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Тя__
    Хаха то и аз живея в къща,ама съседите ми ... .
    Като изключим факта,че винаги когато се карат, са навън в двора си,врещят - пищят,така че да ги чуем всички(дори са ме събуждали няколко пъти с виковете си ) И това че са хипер нагли клюкари,от друго не мога да се оплача(ЗА СЕГА!)
    Това не е малко,но като прочетох няколко отговори по темата,осъзнах,че може би съм късметлийка
    А наште съседи докът мине някой покрай тях и веднага на прозореца да видят кой е а пък иначе като те видят трябва да те разпитат едно хубо,аз най често нещо им се изрепчвам и готово,а иначе слушат като музика Лили Иванова ,накакви песни от на пра-баба ми времето,чалга и мазни кючеци,бетер мангалите.

На улицата, на коята живея е пълно с бабички. Има една тройка, дето постоянно виси на пейката пред нас и одумва всички. Мноо ме нервят, ама съм ги отсвирила тотално, минавам покрай тях все едно са паметници и те се оплакват, че не съм ги поздравявала... Майната им на тъпите клюкарки!!! А има и малки лапета. Те врещят като играят на криеница... много ме дразни това... и на мен ми се играе на криеница!
    Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
    разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
    И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
    Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.

Град
    Варна
    Хах.. слава Богу само със съседите нямам проблеми..
    Отдолу понякога се оплакват мн като тропаме... ама не е проблем щото се случва мн рядко, а и те са ни роднини..
    Номера недей да правиш, щото ако се заядът... ще стане още по лошо.. и тогава само ще пострадаш
    По добре.. те като ти бучат и ти им бучи... ама тройно повече
    Ако случайно не подейства.. не им обръщай.. внимание... нека си бучат.. пък ти си пусни тв-то или музиката.. за да не те нервят
    is my religion

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    еми на мен съседите ми ми допадат...още пове4е,4е са на мойта възраст Оба4е има едни други дето са на по горния етаж,и винаги не дават да си говорим ве4ер на светната лампа във входа Те са...там няква май е бифша у4ителка,сина и,бабата и дядото.Тоя сина и е на 16 и до преди 1,2 год. го пребираха от даскало!Много е задръстен и гаден.Не излиза никъде и само ме заплашва,4е ако стоя със съседите ми(връсници)щял да слезе и първо мене да пребие ,а после останалите Кво?!Тва келе да ме пребие Него никой не го харесва така,4е е на една плюнка живот Винаги се прави на важен и никога не поздравява никой,дори и от уважение.Дядо му пък се е обаждал на закрила на детето щото едното мом4е,с което си говоря,майка му винаги е на работа и той си прави квот си иска.Та...тоя дядото да се обадел да го приберат в закрилата.Представяте ли си?!А ние не можехме да си отидем на гости,защото всяко семейство правешв ремонт и беше шумно и гадно.А и ние не правехме кой знае какво По едно време решихме да си запалим свещ вместо да палим лампита,щом изгаснат всеки път.И тая гадната у4ителка ни се развика и щеше да ни набие уж щото сме щяли да запалим блока А тя свеща беше една мизерна,малка такава.е тва ако са съседи...

az predi imah mn 6antava sasedka vse nabejdava6e men i sestra mi za gluposti sega sa nekvi zlobi,ima 2-3 normalni

Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
    before the morning takes you away ...

na6ite sasedi sa mn spokoini hora.....ne digat 6um i si ni e mn dobre s tqh

Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Защо ли се радвам толкова много, че живея в къща.
    И аз така .Ами моите съседи са си злато даже!До нас от ляво живеят трите ми брачедки,от дясно са две мои приятелки,срещу нас имам страшен съсед,и съседка която много си обичам,каквото съм я помолила винаги ми е помогнала!Общо взето в улицата сме 20 "деца"(в пълен брой)и ми е много яко.За нищо несме се карали до сега!

Нямам съседи....вече...изнесоха се...май аз бях причината...ама бяха добри хора...
    Дъ бест аватар от галерията

Мега фен Аватара на sasha_90
    Живея в къща,но съседите ми са ужасни.От 1 страна имат гости до посред нощите и не мога да спя.От другата страна са 3 членно семейство,което направо не се понася.Детето е тъпо,дебело и грозно по цял ден усилва музиката у тях.Майката е същата.Двете са супер мързеливи и се "качват на главата" на бащата.Бащата е много добър човек.Работи постоянно-прибира се само да се наяде и наспи,ако разбира се жена му е наготвила.У тях се ядът само пържени работи,е почти.Най-често картофи.Ако няма какво да вечерят отиват при др съседи,които споменах вече в началото.Тези които споменах в началото имат магазин....Абе объркани истории.

Повече от фен
    Хм,съседи..Живея в къща.От едната страна живее 4 членно семейство,но "децата" вече са големи и не се задържат вкъщи.От другата страна живеят двете ми втори братовчедки(двете ми каки),живеят с мъжете си,Понякой път стоят до късно,имат гости ,а в неделя музиката се пуска от сутринта насилно и се спира чак следобяд,ама какво да се прави,търпя,нищо немога да им кажа..
    А тия..
    които живеят срещу нас са просто ужасни.
    2 баби са..майка и дъщеря..
    ноо..от 6 часа стават и се почва с клюките за тоя,за оня...а гласовете им..ужасни..пискливи некви и го правят тва точно под моя прозорец
    Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...

Харесвам си съседите.Почти колкото съквартирантО.Под нас живее най-лудото бабе което съм виждала,пази входа като цербер,няма празно.Първият човек с който се запознах тук: ).До нас пък живее някаква лелка,която всички първоначални мислеха ,че ми е майка И над нас-един луд гений ,който просто останалите не могат да разберат Алкохолик-патриот,от което едно лято бях чула най-великото изказване,което стои в кухнята на лист хартия,и съм се заклела да го сложа в рамка:
    жега че ни мори
    бесО че ни лови
    пот тече и дрейте мокри
    стават подир назе локви
    бира пиеш - смрът студена
    нема ладнина ,а жега
    а накрай спасението кво е
    сянкя дириш пиле мое
    и поръчваш си ракийчица студена
    тъй го даваш целий дена
    ако пък и мен поканиш
    най доволна ще останеш
    Обожава да го рецитира,с което ми пълни душата,и всеки,всееки път се сещам защо обичам тооолкова много своя апартамент.Та аз от всякъде съм сред себеподобни : )))
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

замеряй ги с дини действа!!!

Град
    Boulevard Of Broken Dreams
    Сега нямам проблеми с комшийте от както тези под нас се изнесоха Преди само ми правиха забележки...да съм намалила музиката,да не пускам прахосмукачка ,защото "пухчо" спи (това е мъжа на комшийката..тя явно така му вика),да съм си намалила телевизора..да не сме движили таборетките по теракота(а тогава правихме ремонт) амм...на кучето ноктите тракали по теракота.А пък за тях нямам думи..още от сутринта ми надуваха малоумната си чалга Даже една сутрин бяха надули музика в 4 часа и звъннахме до тях и те намалиха и след 10-15мин пак усилиха.Тогава братовчедка ми беше в нас а тя понеже мрази чалгата слезе до 1я етаж и им спря тока от таблото Поне след това си поспах на спокойствие

Pain, without love
    Pain, I can't get enough
    Pain, I like it rough
    'Cause I'd rather feel pain than nothing at all

Ами моите съседи страшно много ме забавляват.... По пейките постоянно има бабета, които обсъждат хората, когато дойде някоя приятелка или приятел до нас бива веднага огледан. Когато излизам някъде винаги ме запитват къде отивам и така....Един друг съсед пък като си спретне купон и като препие започва да пее Знаете ли колко концерта е изнесъл до сега? Та така....една съседка постоянно наднича през прозореца, а синът й всеки ден си мие колата....забавна работа е общо взето!

Цитирай Първоначално написано от _Blue Light_
    Ами моите съседи страшно много ме забавляват.... По пейките постоянно има бабета, които обсъждат хората, когато дойде някоя приятелка или приятел до нас бива веднага огледан. Когато излизам някъде винаги ме запитват къде отивам и така....Един друг съсед пък като си спретне купон и като препие започва да пее Знаете ли колко концерта е изнесъл до сега? Та така....една съседка постоянно наднича през прозореца, а синът й всеки ден си мие колата....забавна работа е общо взето!
    Аве да не живеем на една и съща улица?
    Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
    разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
    И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
    Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.

Град
    Асеновград, България
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Защо ли се радвам толкова много, че живея в къща.
    И аз живея в къща. Определено е по-спокойно. Всичките ни съседи са много свестни хора.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Цитирай Първоначално написано от Out Of Love`f
    Цитирай Първоначално написано от _Blue Light_
    Аве да не живеем на една и съща улица?
    Възможно е...

Хмм с моите съседи сме си приятели ..срежу нас живеят едно момиче и брат и и са много свестни ..а останалите са все бабички или малки деца и не правят нищо лошо

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Не мога да си понасям съседите.. особено съседките. Повечето са някакви клюкарки и недай си боже да ме видят да излизам след 11-12 часа, започват да ми се хвърлят едни неодобрителни намусени погледи... Да не говорим пък ако видят, че ме докарват с кола.. не съм успяла да затворя вратата на входа, и вече чувам отзад как се споменава името ми.
    А под нас живее един пияница, който е не по-зле. Всеки път посред бял ден ми мрънка защо не съм била затворила вратата на входа. Даже идваше до нас да докладва, че на Великден не съм му била казала "Христос Возскресе" Беше адски възмутен от културата ми
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Фен
    Град
    BapHa
    as p1k mn0oy si ybi4kam s1sedite sre6ty nas jiveqt en0 semeistf0 s 3 d16teri te sa malky p0 gylemi yt mene ama sa mn0oy sfestni as s1m na ft0riq etaj ama ima ena na 3iq etaj dety mn0o0oy ama syper mn me mrazi 60tyy katy bqx malka p0st0qnny i praex mizerii...nqkfi qica i f1rlqx py vratata kradqx i kilim4ety pred vratata capax gy capax i vratata i kf0 li 06te ne...ama dea znam...lape6ka rayta...sq katy se razminem s neq daje ne me i p0glejda ma izb0ra si e nein...afe k0 da vi raspraqm s16tite tiq x0rica taq jena dety me mrazi i m1ja i p0st0qnny se d1rpat za ne6ty.....ii nakraq 4yveka ne izd1rja i se p0b1rka...ima6e edin peri0d f k0ity izliza6e f 23h f x0da s edin sat1r i se razx0jda6e....as li4ny s1m gy zasi4qla ...malky se ypla6ix n0o.... afe dea znam ina4e pred x0da ima nqkfi gadni babki dety katy minaam as ili s nqk0i fr ili 06ti p0e4e s priqtelq miii....i sa p04fa en0 0bs1jdane i -glejdane i nzm si kf0... iii te sa mn dyf0lni yt fakta kat napraq nqkyq pr0stytiq i vednaa sa dykladfa i kf0 li ne... p1k as hpr mn sa draznq na tes... ama 0b6ty vzety ne mi pyka

Голям фен Аватара на CaSsIe
    exeee az sam sly4ila na pe4eni sysedi na4i...nikfi problemi ne mi praqt kat im kaja "6e praq kypon" te vikat;"ok nea6 problemi priqteno izkarvane) sre6ty mene jivee edna fr,v drugiq apartament ne jivee nikoi a drygite sysedi sa dve mom4eta i edna baba koiat ne 4yva ni6ty taka 4e ne mi prai nikfi problemi...oba4e tiq pod nas ne gi znam kfo praqt ama postoianno ne6ty blyskat i tropat i az kat im nadyq myzikata spirat za malko dokato q namalq i pak se po4va ama ne e goliama tragediq

naskoro ne sum imala problemi s tqh

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си