.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 69 от общо 69

Тема: СъСеДи

Ооо,горката ми съседка(едно злобно бабе,дето по цял ден виси на прозореца,а вечер отива да клюкарства с другите баби)!Скоро не ми е създавала проблеми,ама кат бех по-малка луда я праех.Е,сега също е побесняла щот праим ремонт,а входа е общ и една стена ни дели,пък нали знаете покрай ремонтите ква шумотевица е .Умирам си от кеф да я гледам...откак се помня се не ме оставя сутрин да се наспя-от 7 почват да викат и да тропат.Между другото ето някои ефектни номера;
    • Ако имаш контакт с цветята му (й), не се колебай да ги полееш със солена вода.
    • Ако ти е жал за растенията, насочи се към друга вещ. Много по-лесно е, ако живееш в блок, защото външните му (й) чехли или обувки са ти под ръка, а и са идеално оръжие. Нищо не ти пречи да ги намажеш отвътре с кетчуп, горчица, майонеза или нещо подобно. Можеш да поставиш и някоя сурова мръвка - това ще засили неприятното усещане.
    • Ще е доста забавно, ако намажеш бравата на външната врата с безцветно лепило, вазелин, червило или сажди (от долната страна), или просто я натриеш с чесън или лук.
    • Под килимчето на входната врата мажеш да оставиш едно от онези миризливи нещица, които кучетата и котките отделят.

Аз живея в къща с няколко апартамента и съседите за що годе нормални,слушат скапана латино музика и понякога си викат,но иначе си живея спокойно.
    <3 ^^

ами аз нямам лоши съседи с изклю4ение на тия от долу където понякога идват и ми казват да намаля музиката защото бебето им спяло а после към 23.00 пускат луди гюбеци! така 4е аз им птвръщам със силна музика и бас до дупка!

Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не
    Да,едни виетнамци има под нас и когато си изпреат дрехите с един приятел се събирахме и ръсихме бебешка пудра.На други им пускахме с едно въже и кофичка от мляко пиратка вътре...абе много забравни мигове съм имал

Нашия блок е на 12 етаж ние сме на препоследния.Съседите ни са яки особено по младите само една бабичка ми бърка в здравето и ми иде да я убия на място.

Съседите на етажа който сме са много печени и разбрани хора.
    Обаче тези под нашия етаж(ние се на последния)...
    Под нас има една двойка турци която всеки ден и постоянно мърмори за нещо,карат се,надуват музиката,абе ужас е под нас...
    Под нас пък има една смахната бабичка,която ако чуе някакъв шум си лепва изсъхналото сбръчкано око на шпионката...
    Под нея пък има едно ужасно отвратително малко момче,което си хвърляше всякакви боклучета във нашата пощенска кутия и плюеше по парапетите за ужасите на бабичките,който се прикремпват за тях.
    Радвам се само,че на нашия етаж има свестни и готини хора с който си споделям и те споделят мнението ми.
    За тези долу...не обръщам внимание на такива задръстеняци като тях!

Am sasedite do nas imat edna 5godi6na da6terq i vseki pat kato doidat na gostq stava palen haus v kati. Apak sq smqtat da imat i mom4e.

Живея в блок.Баси тиквите са ми пробутали под названието съседи.Заеби ги от 14 до 16 часа ми викат да не пускам музика...хаха,баси простите .Аз си усилвам до дупка музиката и изобщо не ми дреме.Като ми звънят на вратата не отварям,но ако им отдам подобна чест им казвам:Духайте! После те почват да ми грачат някви църковни глупости(били пеели в църковния хор и после се чудят защо никой не ходи на църква ).Когато почнат да упяват си усилвам музиката до дупка и започвам да скачам като луда...естествено те се побъркват и аз съм щастлива,че мисията е изпълнена

Walk go home boy...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ?love_haTe!
    Живея в блок.Баси тиквите са ми пробутали под названието съседи.Заеби ги от 14 до 16 часа ми викат да не пускам музика...хаха,баси простите .Аз си усилвам до дупка музиката и изобщо не ми дреме.Като ми звънят на вратата не отварям,но ако им отдам подобна чест им казвам:Духайте! После те почват да ми грачат някви църковни глупости(били пеели в църковния хор и после се чудят защо никой не ходи на църква ).Когато почнат да упяват си усилвам музиката до дупка и започвам да скачам като луда...естествено те се побъркват и аз съм щастлива,че мисията е изпълнена
    Даже не се хвали с простотията си ... аз нямам проблеми със съседите.

Цитирай Първоначално написано от ArTanDra
    Цитирай Първоначално написано от ?love_haTe!
    Даже не се хвали с простотията си ... аз нямам проблеми със съседите.
    Не се хваля с простотията си. И ти да имаше подобни съседи щеше да си се побъркал.Нямаш проблеми със съседите-браво.

Айде със здраве

Walk go home boy...

AAA много ги мразя тея! Най-мразя като набича китарата в усилвателя на макс със яко набичен дисторшън като почна да я рендосвам(китарата) и лед 10 мин. макс. да се звънне на врата "Намали малко децибелитЕЕЕЕЕЕ!!!!" Баси ужаса. Че за кво пръснах аз 2000 лева за китари, ефекти, усилватели като не мога да си напрая кефа? Нали за тва ги купих.

П.П. : Китарата ми е Фендер Стратокастер, а съм с усилвател на Маршал 200W

Цитирай Първоначално написано от Madness
    Съседите ВИНАГИ са гадни
    Not tru

Моите съседи са някви дърти откачалки, дето щом си увелича малко музиката и идват да ми бучат. И искат всеки път, когато ще има купон у нас, да ходя да ги предупреждавам.
    Веднъж скроих як номер на тая от долния етаж. Тя се прибира от пазар и щом затвори вратата си, аз изсипах блажна боя на изтривалката. След това се качих в нас и метнах няколко яйца в балкона й. След малко оная идва и почва да ми крещи, вика ми че съм се държала като селянка, а аз й затворих вратата

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

тоя срещу нас дудне, че съм оставяла вратата на стълбището отключена и щял да влезе крадец (да бе, крадеца точно от там ще влезе и точно него ще обере...) ама аз му го връщам с яко пънк

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    aaaa moite sa mn svestni
    muzi4kata e do dypka a te edin p1t ni6to ne sa mi kazali daje kat se zase4em me pozdravqvat i t1i natat1k
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Град
    varna
    Az jiveq v blok i moite sasedi sa gotini pak kato sam na vilata , vaob6te nqmam problemi kakto e s pove4eto hora , koito jiveqt v ka6ta

Аз съм в блок на 2-я етаж. Над нас няма никой, под нас има някакви дърти кукундели, дето щял да им падне полилея, ако тръгна да тропам (как така още не е паднал, незнам), до нас има един дето не чува много добре, че телевизора го усилва. На петия етаж има една дето се събира с бабата под нас и още една и стават агенция за клюки. И все седят долу под терасата и аз все ги целя с нещо Ама на последния етаж има едно дето сега е 2-ри клас и мислят, че то ги цели На четвъртия етаж има едни дето дават уроци по пияно и по цял ден свирят. На третия от другата страна има един пияница. На петия от нашата страна има едни тийнейджъри дето си усилват музиката и нервят клюкарката от 5-я етаж Срещу нас съседите най-ми харесват май Много са добрички.

Emi az sam im mazala drujkite s med naduvala muzikata 7 4asa sutrinta .. ina4e ne sa lo6i hora.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Еми нашите съседи не са толкова зле...пък и те ся се преместиха ..иначе преди малката (тя понеже е гимнастичка) и по цял ден скачаше..то какво скачане сякаш турнир се провеждаше горе.. а батко и и той пък на крясъци го компенсираше...хмм..сега сме си добре новите комшии не тропат почти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си