- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- изправяне на коса
мисля си, няма ли начин за трайно изправяне на коса? химикали, тн, но не преса (от нея ми става топло) ?
Nz,MoJe Bi Ne,IlI pUk S nQkAf 6aMpOaN.. aBe NZz![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
е, супер. изтощаването не е проблем, моята е доста устойчива.Първоначално написано от Kisses{P}
![]()
Но и то не е кой знай колко трайно.Зависи от косата ти.Първоначално написано от Deus ex machina
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ми тук в един фризьорски салон предлагат за 6 месеца-50 лева...иначе за трайно не съм чувала![]()
ми да, то и без това косата израства за това време...
Аз също съм чувала, че се предлага в някои фризьорски салони, процедурата била подобна на тази за студеното къдрене и така както при нея косата си израства! А за изтощаването на косъма- то е 100%...както почти всичко,което правим с косите си![]()
май предпочитам него пред това косата ми да се оплита постоянно...рисковете на леко чупливата коса![]()
да, точно това е за което говора.Иначе знам че издържа между половин и една година.. иначе знам какво е оплитането на чупливата коса.. и на собствен гръб го изпитвам.Сподели ако си изправиш косата моля теПървоначално написано от sweet_f4e88
ПП: монито смали аватара,че деформира страницата
Е,да,но едва ли държи наистина 6 месеца...на 4тия месец според мене вече почва да се къдри.
Абе тва за 6те месеца е супер далавера,Ди не го знаех...
Иначееее...таз с аватара на Камелия да си го намали...чееее...поне да не беше Камелия...![]()
tova ne e super povqrvai mi i moqta be6e ustoi4iva do 1 vreme dokato ne q prenasitih s himikali i s izvinenie lainaПървоначално написано от Deus ex machina
ne si precakvai zdraviq kosam za 1 tapo izpravqne
![]()