- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Инфекция при анален секс
здравейте всички!искам да попитам какъв е % да получа някаква инфекция като правя анален секс без презерватив!и дали има някакви хапчета(въпреки, 4е се съмнявам) които да ме "пазят" така да се нарече.....?чакам отговори!и без ебавки еййй!
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?
procentite variravt mejdu 38.76% i 78.72% v zavisimost ot tova dali gajeto ti gulta ili ne.. ili dali ti gulta6.. i tova se broi..
Първоначално написано от Анонимко
а брой ли се дали майка ти гълта,защото вчера я напълних??![]()
ne.. pyk i seksualniq jivot na maika mi slabo me valnuva.. i vse pak mai bih i kazal da si tyrsi gadjeta na neinite godini..
da te pazi ot kfo?az do kolkoto znam ne mogat da se predavat bolesti po analen put.. ama![]()
...
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
o ne nikak ne mogat.. ne en ene n ... samo spin, sifilis, gonoreq i t.n....Първоначално написано от monityY
![]()
![]()
6tom kazva6... neznaeh... togaa da go praat s prezervativ kuf e problema?Първоначално написано от Анонимко
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
pa znam li.. pitai go..
Първоначално написано от Анонимко
ne ot bolesti a ot vuzpalenie na piko4niq mehur weeeee!tupi li ste?![]()
![]()
![]()
Да а можеш и да получиш възпаление ина средния пръст на кракътПървоначално написано от john_kaleka
![]()
Така че духане му е майката \/ \
/ \
/
![]()
Първоначално написано от <Твърд>
![]()
Възможно е да се получи някаква инфекция. А за хапчета поне аз не съм чувала, най-сигурно с презерватив.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
В ануса има бактерий от които можеш да получиш инфекция.Използвай презарватив!
Презерватив
I just wanna live !
Don't really care about the things that they say
Don't really care about what happens to me...
!Първоначално написано от Naked in the wind
Именно!
Пари ли нямате.... мозък ли.... ?
po malko i ot dvete..![]()
Гъза е пригоден за други нещаПървоначално написано от john_kaleka
а не за секс
![]()
![]()
![]()
CHOWEK KAJI I DA QDE MN BOB I KAT Q EBESH DA TI SA IZSERE NA HUQ SLED TOWA SI GO NAMAJI I NQMA DA IMASH PROBLEMI![]()
той е прав!!Първоначално написано от Анонимко
Ще ползвате презерватив и сичко ще е окняма да имате никви проблеми
![]()
samo 6lifer bra4e tova e spasenieto a za bolestite po dupentsata dostasa,spin4e,katar4e,sifili64e abe stra6na rabota .
Никой не отговори на въпроса. Вероятност има, но тя се намалява значително, ако се измиеш след това. И за нищо на света не прави вагинален секс след анален, без да си се измил!
Възможно ли е да бъде по-красиво?