Цитирай Първоначално написано от DIVINE_TIME
Рейндроп,глупостите ги приказваш ти моето дете! Това за течността е вярно,но вероятност от забременяване има само и единсвено във фертилните дни,тоест по време на овулация или 1 2 дни преди нея! Това е! Не приказвай като не знаеш! Бебетата не стават така лесно! Не си ли се замислял защо толкова много двойки имат проблем със зачеването? Еми точно затова,защото жената може да забременее само и единствено през овулацията си,тоест 14 дни преди следващата менструация! Овулацията продължава около 12 часа! Говорила съм с лекари и съм чела научна литература по въпроса! Така че не ми се прави на много знаещ,а вместо това се образовай!
явно нито си слушала както трябва, нито си разбрала това, което си чела. При различните жени овулацията може да настъпва в различно време, никой не е казал, че трябва да закове на 14тия ден. При девойките с все още нерегулиран цикъл (каквито са повечето тук) следващата овулация може да настъпи по всяко време, дори още по време на менструацията.Отново повтарям, че вероятността е ужасно малка и 99,9% е вероятността въпросното момиче да е пило хапчето излишно.
За проблемите със зачеването най-добре не се изказвай.Нима си мислиш, че жените които не могат да забременеят просто не са си преброили календара!?!?!
А по въпроса за научната литература - аз я чета ежедневно вече 4 години, откакто уча в медицинския университет.
Разрови се още малко поне в интернет, преди да се правиш на много осведомена.