- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Поза 69?Харесва ли ви?
На мен лично тази поза си ми харесва... пък незнам....
П.П.Сигорен съм,че някой от тук дечицата ще3 питат коя е тази поза но няма да кажа..
![]()
![]()
[-o<
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
xxaxxaxxstava :P kato izlkq4im svirkite
awe si4ki 6e kajat 4e im haresva,nqma smisal da pita6
![]()
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Първоначално написано от monityY
Абе има и който не обичат френската любов![]()
но аз не съм от тези
![]()
TANAJUTSU
Обожавам тази поза.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Haresva mi,samo kato sam otgore oba4e.
Next Time I`ll be True...
Аз пък като съм отдоло
пак го пиша, че си забравих да вляза в профила, а иначе няма да ми се отчетат коментарите
хм, на мен пък не ме кефи особенно, освен ако в ръката ми няма някоя играчка с която да си играя... на криеница....
ако сте схванали намека Very Happy Very Happy Very Happy
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------
Иска ли питане.Щом е с любимия човек всяка поза ми харесва.
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
zavisi ot nastroenieto i ot vuzbudata...v momenta
Sumnqvame da ima takiva, koito da neznaqt 69. Az li4no kato momi4e predpo4itam v tazi poza da sum otgore. Haresva mi,no ima nq6ta koito predpo4itam pred neqA monity mi e mn interesno kak pri 69 6te izkliu4i svirkite
kakvo 6te mu pravi6 na toq muj 6te mu razkazwa6 prikazka na onaq rabota li ili 6te mu vee6 s perce
Искрено - не ми харесва. Предпочитам само да му духам.
Обичам да ме лиже, но повече ми харесва, когато му доставям удоволствие.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
haresvam oralnata lubov ,no mrazq poza 69.po udobno e da se reduvame za da moga da se sasredoto4a varhu tova koeto pravq a ne da me razseiva i moq kef i obratnota,ednovremenno i az i toi ne me kefi opredeleno
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
я даите снимка нещо и подробно обеснение да видя за какво става въпрос на тъс поза?
+1Първоначално написано от marina star
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Na mene ne mi haresva ...spored mene tq e prednazna4ena za gimnastici...
"....15 души в ковчега на мъртвеца....йо-хо-хо..."
Аз не съм привърженичка на тази поза. Нещо просто не мога да се отпусна като хората и да се наслаждавам...Като съм отгоре де. Ма аз отдолу не съм пробвалаАбе...предпочитам си обикновеното - аз на него, после той на мен, или обратото. Кво е тва и двамата наведнъж
![]()
На мен пък не ми харесва! Много ме разсейва. Предпочитам да си легна спокойно и да ме излиже мъжлето, после спокойно да си му направя свирка... Не ме кефи позатаПървоначално написано от monityY
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
Е да но питам принципноПървоначално написано от bEbsI
\
/
TANAJUTSU
Първоначално написано от nofi
Е то и при мен донякъде е така.![]()
TANAJUTSU
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
mm ne me kefi po dobre da se reduvame pri tazi poza nito moga da se sysredotocha vyrhu tova koeto pravq nito tova koeto mi pravqt