.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Как ?

Guest

Как ?

Таа въпросът ми може да е малко глупав...и все пак понякога като правите секс с някого,който познавате по-отскоро и не много добре... (е на всеки се е случвало понякога ) и питате ли го дали е чист....дали се е преглеждал за болести.. щото дори да е с презерватив вярно ,че е много малък шанса да ви лепне нещо ,и все пак......

Mi trqbva da se pita za sigurnost vupreki 4e ne e mn priqtno no drugiq vse pak trqbva da proqvi razbirane men ne sa me pitali no puk i az sum propuskala da popitam

Супер фен Аватара на bEbsI
    Не правя секс със случайни хора.Не правя секс,правя любов.С човека,който обичам и на когото имам огромно доверие.При мен няма такава опастност като "случайно" лепната болест.Просто няма.
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

аз не съм питала... то си личи кой е чистоплътен и кой не ....
    JuSt WalK in thE ClouDs Of drEamSssSSsS!

emi 6tom se stigne do slu4aen sex...i se pritesnqva6 pitai po-dobre

Повече от фен Аватара на kameliqbaby
    Цитирай Първоначално написано от X-taZ
    Next Time I`ll be True...

Град
    Село.София
    Еми ти трябва го опознаеш да спиш с някой а за болестите презерватива винаги ще ти помогно но се пак аз лично не питам... защото може да си помисли че мисля че е болна от нещо и да я засегна
    h1
    asl?
    wanna Fuck ?
    E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...

i po kakvo si li4i?

Цитирай Първоначално написано от bEbsI
    Не правя секс със случайни хора.Не правя секс,правя любов.С човека,който обичам и на когото имам огромно доверие.При мен няма такава опастност като "случайно" лепната болест.Просто няма.
    + 1

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от KimBerLy1912
    + 1
    +1

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Guest
    е аз не правя секс със случайни хора...просто попитах.... за отговорите DANKE SEHR

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от X-taZ
    mila,govorim za bolesti predavani po polov pat,higienata ne igrae nikakva rolq,e da osven gabi4kite,no pak ne vinagi higienata e re6ava6ta
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Град
    Перник
    Цитирай Първоначално написано от m!m!70
    emi 6tom se stigne do slu4aen sex...i se pritesnqva6 pitai po-dobre
    а кото питаш ,сигурен ли си ,че няма да те излъжат

Не съм правила секс с някой непознат. Единственото момче, с което го правя е моя приятел и съм сигурна, че е здрав.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    браво и при мене така \/ \/
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Град
    Захарен памук

Re: Как ?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Таа въпросът ми може да е малко глупав...и все пак понякога като правите секс с някого,който познавате по-отскоро и не много добре... (е на всеки се е случвало понякога ) и питате ли го дали е чист....дали се е преглеждал за болести.. щото дори да е с презерватив вярно ,че е много малък шанса да ви лепне нещо ,и все пак......

Не питам, няма смисъл. Той ако е имал - щял е да ми каже. Ако е имал и не ми е казал - със сигурност не е защото е забравил, тъй че и да го питам - ще ми излъже..

P.S. Гениталния херпес се предава и с капyт, ако е в период на раздразнение (то си личи де, но ако не си го огледал хубаво като на преглед..). И не се лекува - цял живот трябва да пиеш лекарства за да подтискаш периодите на "изригване". Обаче ако правиш секс с болен, който не е в изригване - и без капyт няма да се заразиш.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Град
    in the heart of the city
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Не съм правила секс с някой непознат. Единственото момче, с което го правя е моя приятел и съм сигурна, че е здрав.
    и аз така

I ROCK!!!!!

Град
    nqkade tam
    Za6to 90% ot postovete v temata sa "Znam na 100% 4e gadjeto mi e 4ist/a" da ne bi da im slagate traker 44e da znaete kade sa
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от bloodranger
    Za6to 90% ot postovete v temata sa "Znam na 100% 4e gadjeto mi e 4ist/a" da ne bi da im slagate traker 44e da znaete kade sa
    И аз се чудя.. Човек никога не може да бъде сигурен.. Поне не ТОЛКОВА сигурен

Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    Цитирай Първоначално написано от KimBerLy1912
    + 1
    +1
    =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
    +2 /4и4ко млад6и & старши ..2в1/

А иначе сигурно ще е супер секси и възбуждащо да попиташ някой / скромни 30-40 въпрос4ета/ относно неговите хигиени навици, болести сега, преди, в родата му,и т.н. ..просто му спомени всички възможни познати и непознати болести , както и техния изход...нема на4ин 4овека отсреща да не се превъзбуди и да премине на по-високо ниво...ще стане монах/монахиня .

Guest
    ako zapo4ne6 da go pita6 takiva raboti spored men 6e mu mine meraka za sexs

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си