- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Снимки на вашия грим
Ами то на хубав човек,каквото и да му сложиш всичко ще му стои добре.Много си готина. =D> =D> =D>Първоначално написано от zelena feq
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
Лелееееееееее без коментар..страхотно еее,сама ли си го правиПървоначално написано от bebitooo___
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
защо не сложим ч снимка без грим и една със????
ето мен без грим
ето със грим
ето една на миглите
използвах само спирала и гланц
(снимките са ужасни ..направих ги набързо и камерата ми е ужасна!ще направя по добри с телефона ми)
mn dobra ideq dava6,podkrepqm mnenieto ti. i btw mn si sladka i s grim i bez. nqkak si mn si estestvenaПървоначално написано от ~egoistiC
samo taka
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Щастие няма, а ако съществува, то е само за отделен миг и после съжаляваш, че този момента въобще е бил част в живота ти.
Да ви имам и тъпата тема.
zelena feq, много си хубавка, но с по-малко грим ще си още по.
krem4et0, просто останах без думи, страхотно се гримираш, а и ти си много красива.
+1.Зелена фея много си хубава,със сини лещи си убийствена направо. =D>Първоначално написано от ultra
ne 4e ne6ty ama mi prili4a6 na borsukПървоначално написано от zelena feq
![]()
chocolat3 ima strahoten grim a i e mn sladka![]()
zdraveite dnes se regnah vuv foruma vi, nai-mn mi haresa grima na barbie, iskam da q popitam kakvi senki izpolzva, za6toto osobeno tezi sinite imat strahoten blqsuk, na ruby roze li sa
ni6ty osobenno samo o4na liniq fonduten i ryj
luda li si ti be momi4eto e mnogo krasivo,ni6to 4e e s le6ti i 100 tona grim i sigurno ako q vidq sutrin 6te se upla6a,no vapreki tova e hubava....nato4ena...ina4e...nzПървоначално написано от krasiva_luja
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Първоначално написано от CuRly Doll
pozata i e ujasno grozna,poziorska i izkustvena,hubava e ama s teq grimasi mnooooo me draznqt vsi4ki kato vzemat da se predstavlqvat!!!!ima si hora,na koito i tazi poza e estestvenata,no to se use6ta men me drazni mn
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
мн сладкуу особено това последното би ли ми казала какви са ти сенките? тези белите сивите нз дету блестятПървоначално написано от Barbie
![]()
кУчкА Ли?!нЕ!пРоСто п0нЯк0гА 0бИ4аМ дА СъМ гАднА!кУрВа ли?!Не!пРост0 рАзНо0бРаЗиЕ!ТъпА Ли?!Не!Пр0сТо нЕдосТаТъчн0 умНа
И аз все се чудя как да си направя такъв гримПървоначално написано от .PonY.
![]()
![]()
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/58/14456_573.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/58/14457_591.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/58/14461_669.JPG
аз винаги съм с едно и същу хиих... понеже искам да си е някфо такофа неутрално...
кУчкА Ли?!нЕ!пРоСто п0нЯк0гА 0бИ4аМ дА СъМ гАднА!кУрВа ли?!Не!пРост0 рАзНо0бРаЗиЕ!ТъпА Ли?!Не!Пр0сТо нЕдосТаТъчн0 умНа
А, хората още пишат в тая тема. Чудничко.Първоначално написано от .PonY.
![]()
Повечето са просто бели сенки...имам навика да ползвам голямо количество бели сенки. А има и едни прахообразни, некомпресирани лъщящи сенки на Bourjois примерно - стоят чудно.![]()
Харесва миПървоначално написано от thirteen
![]()
ами аз нямам какво да пост-на тук, въпреки че темичката е добра :Р
принципно ползвам спирала и перли .. рядко черен молив![]()
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
Мила,странното е,че използвам майспейс ..Първоначално написано от krasiva_luja
Със съжаление казвам,че си ФЕЙК!
А беше постнала една тема за 'Дервишово Семе' - 8 Клас?!??!
Момичето на снимката не е 8 клас ..