.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    няма значение
    Guest

Сега кво следва?

Айде с моя проблем не е проблем,но просто реших да споделя...

преди около 1 месец скъсахме с приятелката ми,с която не ходехме мн време,но аз някфо,свикнах с нея...и откакто скъсахме...държиме връзка...тоест...говорим си по скайп,кажи речи през ден два...
    и все се караме...и всеки път ми се разваля настроението...ноо ето не мога мама му стара,не мога да кажа,няма да й пиша и толкова...не мога да издържа...просто искам да си общувам по някъв начин с нея...макар че не мога да я имам,няма как да я накарам да се видим...но поне там мога...и винаги й пиша,въпреки че ми става адски гадно...но просто искам,исками това е...не мога да кажа че я "Обичам" но някфо...просто до една степен тя значи мн за мене...понеже е човек с който наистина си приличаме по мн черти...та откакто само си пишем и скъсахме...постоянно се караме за някфи глупости,но аз пак и пиша и пак предпочитам да ми е гадно,да се караме,отколкото да получа безразличието й,като виждам че на нея хич не й дреме някфо...когато си говорим за любов...и тя някфа като ми казва...бъдещето е пред нас...направо издивявам просто някфо...не мога да седя при мисълта,че друг ще я има не знам защо така..не че е ревност...просто я искам но ето не мога да я имам...мога само да седя и да си блъскам главата,да се карам с нея,да спорим за глупости и поне да получавам няколко минутки внимание от нея...

Имам един приятел със същия проблем (ако може да се нарече така).Доста дълго време не можа да свикне с мисълта , че вече на се заедно с неговото момиче и че той повече няма да може да бъде с нея по ред причини.Колко ли не му говорех , че ще срещне друга , която да го обича и цени , че живота е пред него и не бива да се оставя някакво си момиче да го разваля...и след време зе че се осъзна.Послуша ме и не сбърка.Беше му трудно да я забрави , но с времето и това стана.Колкото повече мислиш за нея , толкова по - гадно се чувстваш.Опитай се да я забравиш и ще видиш колко по - добре ще е.Излизай повечко насам натам , срещай се с нови и различни хора и туко виж се запознаеш с някоя мома.Айде и горе главата и все пак гледай от положителната страна на нещата.Успех

abe nz ama taka kato q opisva6 cqlata situaciq,az li4no ostravam s vpe4atlenieto, 4e vsu6tnost o6te q obi4a6, oba4e moje bi ne go osuznava6 ili ne iska6 da go prieme6
    “There is always some madness in love. But there is also always some reason in madness.”

Re: Сега кво следва?

Цитирай Първоначално написано от няма значение
    Айде с моя проблем не е проблем,но просто реших да споделя...

преди около 1 месец скъсахме с приятелката ми,с която не ходехме мн време,но аз някфо,свикнах с нея...и откакто скъсахме...държиме връзка...тоест...говорим си по скайп,кажи речи през ден два...
    и все се караме...и всеки път ми се разваля настроението...ноо ето не мога мама му стара,не мога да кажа,няма да й пиша и толкова...не мога да издържа...просто искам да си общувам по някъв начин с нея...макар че не мога да я имам,няма как да я накарам да се видим...но поне там мога...и винаги й пиша,въпреки че ми става адски гадно...но просто искам,исками това е...не мога да кажа че я "Обичам" но някфо...просто до една степен тя значи мн за мене...понеже е човек с който наистина си приличаме по мн черти...та откакто само си пишем и скъсахме...постоянно се караме за някфи глупости,но аз пак и пиша и пак предпочитам да ми е гадно,да се караме,отколкото да получа безразличието й,като виждам че на нея хич не й дреме някфо...когато си говорим за любов...и тя някфа като ми казва...бъдещето е пред нас...направо издивявам просто някфо...не мога да седя при мисълта,че друг ще я има не знам защо така..не че е ревност...просто я искам но ето не мога да я имам...мога само да седя и да си блъскам главата,да се карам с нея,да спорим за глупости и поне да получавам няколко минутки внимание от нея...
    за жалост не можем да ти помогнем.....много добре ми е познато чуството...особено болката която ти причинява с нейното безразличие...няма какво да ти кажем ...
    просто бъди силен....и късмет...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

няма значение
    Guest
    първо искам да ви благодаря...
    а за нея,не знам дали я обичам или не,но просто,тя значи мн за мене..не съм от най-общителните хора нито от хората с много приятели,но тя винаги ме е разбирала и влизала в положението,а като а загубих,освен че загубих гадже,за което не ми дреме много,дреме ми затва че загубих ПРИЯТЕЛКА,която винаги можеше да ме успокои и помогне със съвет
    Опитвам се да не мисля,но както казах,щом я видя примерно в скайп,и просто издивявам ако не й пиша,се едно имам нужда от нея,въпреки това всеки път щом си пишем се караме,но на мен ми харесва,не спора,а факта че мога да контактувам по някъв начин с нея...аз я бях блокнал,даже й изтрих тела,отказах се да ходя в парковете където тя уж ходеше,просто да нямам нищо общо с нея...но не можах да се сдържа и пак... пфуи...и аз не знам вече какво да направя...

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Била съм в абсолютно същата ситуация. Не можеш да направиш кой знае какво. Знам, че ти се иска да можеше някак да си я върнеш и всичко да е както преди, но няма да стане- просто я забравяш, стискаш зъби и продължава напред.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Може би е по-добре да спреш да й пишеш за известно време, ти самият не си даваш да я забравиш. Не се дразни, когато ти казва, че животът е пред вас-така е. Изживявай си всеки ден пълноценно и се запознавай с нови хора, с нея не се е получило, но имаш още възможности с други
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Мега фен Аватара на koalka
    Нормално е да искаш да си пишеш с нея, да поддържаш някаква връзка.Това е, защото точно сега сте приключили връзката ви(е, не точно сега, но преди много малко време) и още не си се отърсил от цялата работа.

От разказа ти оставам с впечатлението,че колкото и да отричаш не само я ревнуваш,а я обичаш и то доста.Не си написъл каква е пречината да скъсате което малко ме затруднява да ти дам съвет,но ако пецениш че не всичко е загубено поговори с нея и си дайте втори шанс ]

Никога не спирай да вярваш,никога не спирай да мечтаеш,никога не спирай да се бориш за истинската любов !

няма значение
    Guest
    причината беше,че тя просто не искаше с мене а и се наложи да замине на едно място за около 15 дена и я беше страх че сичко щяло се промени...и такива...но...опитвам се да спра да се занимавам с нея...но просто...се едно имам нужда от доза "Нея" разговор...просто ей така...макар че причина и аз не знам

Град
    sofiq
    to4no v momenta sledva da obqdvam

Град
    (: Русе :)
    Оххх и аз бях така мина около година докато успея да се отърся от мисълта за него .. но за мое най голямо щастие сега не ми пука ни най малко за него
    So free

Всички сме минали през това ... ще минеш и ти ... остави се на времето

П.П: Ограничи употребата на НЯКФО .. във всичките му форми ...
    ...s0 L3T m3 b3 Fr33...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Бившия ми приятел е на същия хал продължава да ми пише и само да получи отговор веднага си вкарва некфи надежди и на всичкото отгоре като види ,че няма да стане и почва да се натъжава и тн Супер кофти ми е за него ,но си имам приятел и нищо не може да стане.
    Може би ти си си виновен ,защото примерно мен моя приятел страшно много ме задушаваше с обичта си и това беше причината да се разделим

стягай се
    нямам повод да сънувам....

изтрии всичко нейно и продължавай на пред,
    няма какво да мислиш, скоро ще разбереш
    че не всичко се върти около нея
    успех
    sex all night

Баце, тя губи, го духа ... майна та й и тръгвай напред.

ку-ку
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от oziato
    to4no v momenta sledva da obqdvam
    ама и аз какво савпадение

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Това е много гадно.Ако наистина на нея не й пука няма смисъл да страдаш.Гледай напред,защото наистина бъдещето е пред вас.Докато мислиш за нея нищо няма да стане и ще бъде все едно и също и само ти ще страдаш.Знам,че едва ли искаш това...Просто трябва да продължиш,но без нея.Когато успееш да го направиш ще срещнеш друго момиче.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

izlizai po 4esto s novi FR. e ...
    .
    ... караТЕ ме да се чуВСтвам Добре и да Се смеЯ на ГлаС .. но Не осъЗнааТе коПелеТа че се Смея на вАс ...

Ако съм разбрал правилно, ти си скъсал с нея от един месец, общувате само в скайп, постоянно се карате и ти я ревнуваш. Въпреки това искаш да запазиш отношенията си с нея, но тя ти отказва среща. И ти питаш какво да правиш. Обобщавам, за да мога да спазя всички линии в историята ти.
    Да се спрем на хипотетичната ви среща. Вие сте скъсали наскоро и постоянно се карате в скайп. На срещата ви ще има скандал. И двамата ще изтърсите по нещо, за което ще съжалявате. Крайния вариант - няма да общувате дори в скайп. Сам прецени до колко е удачно това.
    Искаш да запазиш отношенията си с нея? Няма как да бъдете гаджета отново. Дори и да бъдете, връзката ви няма да е особенно приятна. Има ли капчица съмнение в нещо, значи то е съмнително. А ти не искаш съмнителна връзка. Караници за простотии, натискания с други, мръсотии зад гърба - не ти трябват. В някой случаи една двойка може да се събере отново и да са щастливи заедно. Ако питаш сценаристите на "приятели" или който и да е лайнян американски сериал, е така. Живота обаче е малко по-различен. Евентуално продължение на връзката означава мноооого компромиси, а ти нямаш нито годините, нито постоянството за това.
    Можеш да си приятел с нея, но не сега. Има още прекалено много искри във въздуха. Трябва да изчакаш малко. Говори си с нея в скайп, интересувай се от проблемите й, подкрепяй я, бъди естествен и ако я видиш с някой друг, махни с ръка и се усмихни. Ако я обичаш я остави да е свободна.
    Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си