Първоначално написано от
Lake_bodom
Защо да не общувам? Може да не е лош човек.
Аз съм твърдо на принципа "кой както се урЕди". Той като има връзки, ще си носи последствията от това - позитивни и негативни. В училище може да има високи оценки, но в живота не става така. За да го наемат на работа трябва да има умения - в условията на пазарна икономика никой не иска некадърници, защото бизнеса му няма да просперира. Освен ако въпросната личност пак не се уреди във фирмата на баща си например. А ти като нямаш връзки, ще си действаш по стандартния начин.
Не виждам причина да се злобее срещу такива хора - всеки трябва да си гледа в своята паница. Просто не им обръщайте внимание, защото може да излезе, че им завиждате.
Евала за мнението спести писането на същото, немога да го кажа и аз по-добре. =D> =D> =D>

Първоначално написано от
find_m3
Точно.Кой може да го издуха?Откровено казано не знам каква щеше да ми е позицията по въпроса ,ако беше някой друг ,но точно това момиче ми лази по нервити...много е злобна и бих я набила с удоволствие,ама само ще си го изкарам аз.Иначе с нетърпение чакам денят в който ще ми посегне (вече го е правила на друго момиче ,но тя си премълча пък аз не съм видяла иначе и тогава бих я поставила на място под претекст ,че няма право да удря никой)
Защо се нервиш? Сядаш, учиш, изкарваш оценки, връщаш ги у вас:
а) вашите са доволни и те поощряват
б) вашите са доволни
в) вашите са недоволни
г) вашите са ядосани и ти викат
д)вашите са много ядосани и те наказват
Списакът е безкраен и зависи от много фактори, но само не и от един - човекът, който визираш като връзкар. Аз нещо не го намирам да се вписва в цялата тая работа, той просто си стои някъде там, и теб това ни най-малко те интересува. А по въпроса за боя - аз се бия в много редки случаи, когато ми изкара нервите някой, и когато определено си го е заслужил, но ти винаги можеш да се оплачеш на родителите си, които според мен биха ти помогнали доста xD