Цитирай Първоначално написано от BaiboCo
Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
Защо да не общувам? Може да не е лош човек.

Аз съм твърдо на принципа "кой както се урЕди". Той като има връзки, ще си носи последствията от това - позитивни и негативни. В училище може да има високи оценки, но в живота не става така. За да го наемат на работа трябва да има умения - в условията на пазарна икономика никой не иска некадърници, защото бизнеса му няма да просперира. Освен ако въпросната личност пак не се уреди във фирмата на баща си например. А ти като нямаш връзки, ще си действаш по стандартния начин.

Не виждам причина да се злобее срещу такива хора - всеки трябва да си гледа в своята паница. Просто не им обръщайте внимание, защото може да излезе, че им завиждате.
Евала за мнението спести писането на същото, немога да го кажа и аз по-добре. =D> =D> =D>

Цитирай Първоначално написано от find_m3
Точно.Кой може да го издуха?Откровено казано не знам каква щеше да ми е позицията по въпроса ,ако беше някой друг ,но точно това момиче ми лази по нервити...много е злобна и бих я набила с удоволствие,ама само ще си го изкарам аз.Иначе с нетърпение чакам денят в който ще ми посегне (вече го е правила на друго момиче ,но тя си премълча пък аз не съм видяла иначе и тогава бих я поставила на място под претекст ,че няма право да удря никой)
Защо се нервиш? Сядаш, учиш, изкарваш оценки, връщаш ги у вас:
а) вашите са доволни и те поощряват
б) вашите са доволни
в) вашите са недоволни
г) вашите са ядосани и ти викат
д)вашите са много ядосани и те наказват
Списакът е безкраен и зависи от много фактори, но само не и от един - човекът, който визираш като връзкар. Аз нещо не го намирам да се вписва в цялата тая работа, той просто си стои някъде там, и теб това ни най-малко те интересува. А по въпроса за боя - аз се бия в много редки случаи, когато ми изкара нервите някой, и когато определено си го е заслужил, но ти винаги можеш да се оплачеш на родителите си, които според мен биха ти помогнали доста xD
Да се оплача на родителите си за какво?Че техните плащат на даскалите?Аз съм казвала ,че това момиче минава ей така ,ама те какво могат да направят?