.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 70
    Guest

Какво ще си помислите, което е на 18, но не е имало връзка?

kakvo shte si pomislite za 18-godishno momi4e,koeto ne e imalo seriozna vrazka nikoga,hubavo,no sramejlivo.Tova shte vi napravi li losho vpechatlenie?

Модерирано по т.7 от Правилика!
    koalka

Това ще ми направи хубаво впечатление Обичам срамежливите момичета Много са сладки
    Клик ми (:

I'l never be broken again
    Guest
    Men li4no sramejlivite i sladki macki nai me kefat :P Dostavq mi udovolstvie da svalqm nqkoq takava Ne mislq 4e ima neshto losho v tova..Moje bi prosto ne si sreshtnala podhodqshtiq, a tova govori 4e ne si ot masovite stil - probvam pyk kakvoto izleze Hey..v tova da si sramejliva nqma nishto losho :P Moje da postnesh nqkoe pic-4e :P Ai uspeh v namiraneto na to4niq pi4 :P

Много ясно, че е готино. За да накараш такова момиче да се отпусне с теб... това е постижение Пък и ще знаеш, че значиш нещо за нея
    Клик ми (:

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив

Re: za mom4etata

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    kakvo shte si pomislite za 18-godishno momi4e,koeto ne e imalo seriozna vrazka nikoga,hubavo,no sramejlivo.Tova shte vi napravi li losho vpechatlenie?
    Никакво впечатление няма да ми направиш на мене.
    - Всички авто-части на едно място!

Цитирай Първоначално написано от thefreak
    А какви момичета ти правят впечатление?
    Клик ми (:

за 18-годишна, без сериозна връзка... какво значение има това, винаги има първи път, какво е сериозна връзка?!?!?! Аз поне не съм виждал такава, ако те харесвам ще бъда с теб, ако ти ме харесваш - ще бъдеш с мен, трудно стават на сила нещата
    ->~<-

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Хубаво и срамежливо, мама ли ти го каза?
    Ще направиш впечатление или ако си хубава или ако си много дебела.... ианче просто няма да те видя.....щом сте срамежливи....
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Guest
    az mai ne izglejdam mnogo sramejliva po vanshen vid i s hora koito poznavam se darja normalno no pred mom4eta....stavam mnogo sramejliva

Мега фен Аватара на koalka
    Не, няма да ми направи лошо впечетление, защото това няма огромно значение, ако го харесвам, т`ва е.

Според мен такива момичета са много стабилни, но все пак..."Тихите води са най-дълбоки." Зависи от човека. Лично мнение с едно срамежливо момиче ще може да стане сериозна връзка и ще е много сладка
    Клик ми (:

Guest
    Кой ме споменава?
    Момиче съм, на 18, и не съм имала сериозна връзка. Не съм го пожелала - не съм го направила. Защо да се хващам с първия...втория...и т.н., изявил интерес, ако нещо отвътре не ме кара да го направя? И като бях на 14, и на 16 - все е имало момчета, които са ме харесвали...е, може да не са били на тълпи, но са си присъствали...нито съм дебела, нито прекомерно грозна , а и да бях, не виждам какво толкова, хора - всякакви...
    Сега май съм на път да прекъсна (не)порочния цикъл, де Но това си е лично мой избор...
    Който се подиграва на това, вероятно има твърде много проблеми от едно определено естество, за което в момента не ми се говори.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не съм момче,но ако бях щеше да ме привлече твоята скромност.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Не съм момче,но ако бях щеше да ме привлече твоята скромност.
    Не знам дали "скромност" е точната дума. Аз не съм прекалено свита и срамежлива (същият гост съм ;p), просто не ми се занимава с несериозни неща. Това първо. Второ - ако усетя, че някой ми харесва дотолкова, че да съм с него, просто ще направя нужното. Номерът е в това, че много, много рядко ми харесва някой дотолкова. Не съм по дребните забавленийца (пробвала съм да живея така и не ми хареса). Така че е въпрос на избор, а не на "тая е на 18 и още не е имала "сериозен" приятел, с когото да киснат по кафенета и да се залъгват взаимно, следователно - е задръстена"...по тези критерии 90 процента от хората на 18 не са имали "сериозна" връзка...

sladkish_14
    Guest
    Амии де да знам,аз съм момиче и ми допада идеята за такова момиче,ама тези който аз знам на 18 и не са се целували причината ми е ясна......Зависи и от външния вид ако си хубавка ще привлечеш мъжкото око,но в противен случай ......

Guest
    тая е на 18 и още не е имала "сериозен" приятел, с когото да киснат по кафенета и да се залъгват взаимно, следователно - е задръстена"

to4no ot tova se pritesnqvam az 4e moje da me mislqt za zadrastena

Guest
    тая е на 18 и още не е имала "сериозен" приятел, с когото да киснат по кафенета и да се залъгват взаимно, следователно - е задръстена"

Наистина ли се интересуваш от мнението на хора, които имат такива критерии за другите?

Guest

Наистина ли се интересуваш от мнението на хора, които имат такива критерии за другите?
    pro4eti postovete po-nagore tova e 4ast ot mnenieto i ne go misli,a samo dava primer
    pro4eti i 6e vidi6

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив

Цитирай Първоначално написано от MajeStic
    Големи гърди, стегнати тела.
    Това би ми направило впечетление на улицата.
    Все пак не е уточнена ситуацията.
    - Всички авто-части на едно място!

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Стойностен човек! Евала миличка!
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Град
    Terra incognita!
    Няма да ми направи лошо впечатление!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Фен
    Град
    Мездра
    Това ,че си на 18 и не си имала сериозна връзка не означава ,че си задръстена.Аз съм на 17 и не съм имал гадже ,но това не ме прави задръстен ,даже напротив доста по добре се забавлявам и доста по добре живея от някой ,които сменят гаджета ежемесечно.Просто може би не си срещнала още подходящия и обичаш качествените неща ,а не едномесечните увлечения.

Град
    Po SfEtA I u NaS
    Da ti kaja 4esno bez vruzka 6e si jivee6 100 pati po dobre ,hi4 ne se zahva6tai,za kfo ti e nekoi kreten samo da ti trovi jivota! \/

DoKaTo PoVeChEtO sTe Mi PrOtIvNi ShTe ZnAm CHe IMaM dObAr VkUs !

Guest

Цитирай Първоначално написано от MajeStic
    Големи гърди, стегнати тела.
    Това би ми направило впечетление на улицата.
    Все пак не е уточнена ситуацията.
    ti zna4i si oligofren pisnalo mi e ot takiva glupaci,koito se interesuvat samo ot cici i gazove

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си