- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво ще си помислите, което е на 18, но не е имало връзка?
kakvo shte si pomislite za 18-godishno momi4e,koeto ne e imalo seriozna vrazka nikoga,hubavo,no sramejlivo.Tova shte vi napravi li losho vpechatlenie?
Модерирано по т.7 от Правилика!
koalka
Men li4no sramejlivite i sladki macki nai me kefat :P Dostavq mi udovolstvie da svalqm nqkoq takavaNe mislq 4e ima neshto losho v tova..Moje bi prosto ne si sreshtnala podhodqshtiq, a tova govori 4e ne si ot masovite stil - probvam pyk kakvoto izleze
Hey..v tova da si sramejliva nqma nishto losho :P Moje da postnesh nqkoe pic-4e :P Ai uspeh v namiraneto na to4niq pi4 :P
за 18-годишна, без сериозна връзка... какво значение има това, винаги има първи път, какво е сериозна връзка?!?!?! Аз поне не съм виждал такава, ако те харесвам ще бъда с теб, ако ти ме харесваш - ще бъдеш с мен, трудно стават на сила нещата![]()
->~<-
Хубаво и срамежливо, мама ли ти го каза?
Ще направиш впечатление или ако си хубава или ако си много дебела.... ианче просто няма да те видя.....щом сте срамежливи....
az mai ne izglejdam mnogo sramejliva po vanshen vid i s hora koito poznavam se darja normalno no pred mom4eta....stavam mnogo sramejliva
Не, няма да ми направи лошо впечетление, защото това няма огромно значение, ако го харесвам, т`ва е.
Кой ме споменава?![]()
Момиче съм, на 18, и не съм имала сериозна връзка. Не съм го пожелала - не съм го направила. Защо да се хващам с първия...втория...и т.н., изявил интерес, ако нещо отвътре не ме кара да го направя? И като бях на 14, и на 16 - все е имало момчета, които са ме харесвали...е, може да не са били на тълпи, но са си присъствали...нито съм дебела, нито прекомерно грозна, а и да бях, не виждам какво толкова, хора - всякакви...
Сега май съм на път да прекъсна (не)порочния цикъл, деНо това си е лично мой избор...
Който се подиграва на това, вероятно има твърде много проблеми от едно определено естество, за което в момента не ми се говори.
Не съм момче,но ако бях щеше да ме привлече твоята скромност.
Не знам дали "скромност" е точната дума. Аз не съм прекалено свита и срамежлива (същият гост съм ;p), просто не ми се занимава с несериозни неща. Това първо. Второ - ако усетя, че някой ми харесва дотолкова, че да съм с него, просто ще направя нужното. Номерът е в това, че много, много рядко ми харесва някой дотолкова. Не съм по дребните забавленийца (пробвала съм да живея така и не ми хареса). Така че е въпрос на избор, а не на "тая е на 18 и още не е имала "сериозен" приятел, с когото да киснат по кафенета и да се залъгват взаимно, следователно - е задръстена"...по тези критерии 90 процента от хората на 18 не са имали "сериозна" връзка...Първоначално написано от sasha_90
Амииде да знам,аз съм момиче и ми допада идеята за такова момиче,ама тези който аз знам на 18 и не са се целували
причината ми е ясна......Зависи и от външния вид ако си хубавка ще привлечеш мъжкото око,но в противен случай
......
тая е на 18 и още не е имала "сериозен" приятел, с когото да киснат по кафенета и да се залъгват взаимно, следователно - е задръстена"
to4no ot tova se pritesnqvam az 4e moje da me mislqt za zadrastena
Наистина ли се интересуваш от мнението на хора, които имат такива критерии за другите?Първоначално написано от Анонимко
![]()
pro4eti postovete po-nagore tova e 4ast ot mnenieto i ne go misli,a samo dava primerПървоначално написано от Анонимко
pro4eti i 6e vidi6
Стойностен човек! Евала миличка!![]()
![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Няма да ми направи лошо впечатление!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Никакво впечатление няма да ми направиш на мене.
Това ,че си на 18 и не си имала сериозна връзка не означава ,че си задръстена.Аз съм на 17 и не съм имал гадже ,но това не ме прави задръстен ,даже напротив доста по добре се забавлявам и доста по добре живея от някой ,които сменят гаджета ежемесечно.Просто може би не си срещнала още подходящия и обичаш качествените неща ,а не едномесечните увлечения.
Da ti kaja 4esno bez vruzka 6e si jivee6 100 pati po dobre ,hi4 ne se zahva6tai,za kfo ti e nekoi kreten samo da ti trovi jivota! \/
![]()
DoKaTo PoVeChEtO sTe Mi PrOtIvNi ShTe ZnAm CHe IMaM dObAr VkUs !
ti zna4i si oligofren pisnalo mi e ot takiva glupaci,koito se interesuvat samo ot cici i gazoveПървоначално написано от thefreak
![]()