- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво ще си помислите, което е на 18, но не е имало връзка?
Няма лошо, че е на 18 и е нямала сериозна връзкаЛично на мен няма да ми направи лошо впечатление, даже обратното
![]()
Еми да то се вижда че с теб си приличаме по едно,
и двамата търсиме сериозна връзка,ноооо
аз вече от 2 години немога да си намеря сериозна приятелка на тази възраст всички гледат как да се клатят с поредния
за товя седя и чакам докато не намеря сериозно момиче
на 20 съм и не ми пука че съм девстен просто търся цялостна връзка с доверие и любов и който казва че любовта не съжествува да си запази коментара за него ... това е от мен засега![]()
Поеми във вярната посока
Евала пич, +1Първоначално написано от Sinner
Sigurno nqkva s kraka do slivicite,cici do petite i kosa do krastaПървоначално написано от MajeStic
--->ina4e
i az i azПървоначално написано от MajeStic
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Не си намерила подходящия за да имаш сериозна връзка.Но не можеш и да го чакаш той сам да дойде при теб и да ти каже "Здравей скъпа аз съм мъжа за теб", опитай със следващото момче което ти допадне и тн.
6te si pomislq 4e ili si mnogo tupa ili si mnogo grozna ;/Първоначално написано от Анонимко
ще си помисля(не няма да си помисля аз си го мисля) че си много тъпо създание. И какво като не си имала сериозна връзка? Те моите връзки на обувките постоянно се късат.Първоначално написано от Анонимко
NESHTASTNIK!!!ZASHTO NE SI EBESH MAIKATA A????????Първоначално написано от DGD1.9
![]()
![]()
![]()
СпоКс момичеТова е твоят избор и аз мисля, че е правилен..
Който мисли друго, той не разбира![]()
Аз съм на същия принцип![]()
mi 6te si pomislq 4e govori6 za bratov4ed mi
i toi li e taka?Първоначално написано от LaDy^DaQnA
Ами не мога да преценя дали съм красива, но само знам , че съм срамежлива и това много ми пречи ...![]()
![]()
![]()
![]()
aaa на едно мнение сме..Първоначално написано от MajeStic
Dai nomer kako![]()
![]()
![]()
You are Misleading and or Homosexual
хмм все пак дай пик да те видим защото наистина при такава история човек е логично да си помисли че си някакъв крокодил
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
скайп: flight_of_the_phoenix
Първоначално написано от Анонимко
hmmm 6te si pomislq 4e tova edno normalno momi4e na 18 godini koeto se razli4ava ot parantiite po mnogo paragrafi
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
За любовта няма години така.. че няма нищо лошо щом още не си я срещнала.. просто имай търпение![]()
че може и да си на 40 но пак да не си се целувал или да си девствен.има хора който си имат такива принципи верно че не е мн нормално ама...неможе обаче един човек да се определи като добър или лош само защото не е спал с някой или т.н........Първоначално написано от sladkish_14
ех сега тука не говорим за любов а за сериозна връзка
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
Няма значение дали си на 15-18-20-30 и си нямала сериозна връзка....Човек не знае кога ще намери точния за него човекНяма от какво да се притесняваш
![]()
напротив, пропилява си най-хубавите години и една сериозна връзка не означава непременно любов и не става дума за намирането на перфектния човек
сигурно си няква дебела и грознаПървоначално написано от Анонимко
или тва или не си срещнала подходящияПървоначално написано от Анонимко
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
samo che az ne moga da spa, da se celuvam i t.n. sas vseki sreshnat!I sam sramejliva!!!Първоначално написано от Phoenixheart
![]()
nesam debela!Първоначално написано от Анонимко
![]()