докажи го. бтв не съм казал с всеки срещнат, не става дума за 1 нощ, говоря за сериозни връзки. сега съм на работа и отвънка в коридора има 1 табло на което има снимки с всички новородени на хора от службата и са поне 40-50 а от фирмата средната възраст е сигурно към 24-25. т.е. вероятно и на теб не ти остава много, както и на мен защото съм на 20. въпроса е че наистина си пропиляваш добрите години и ако срещнеш перфектния той как ще те иска? та ти нямаш никакъв опит и нищо не можеш, трябва да покажеш чар. а за срамежливостта хърбърт уелс, едит от най-великите оратори за всички времена като млад е бил един от най-срамежливите хора и страшно се дразнел от това. мисля че беше нещо като продавач от врата на врата и му е трябвало около 30 минути да обикаля квартала докато се реши да позвъни на вратата. писнало му от това колко е жалък и решил да прибегне до екстремни мерки - вързал си балон на ухото и излезнал да се разхожда по най-оживените улици на града при което никой нищо не му казал нищо и никой сякаш не го забелязал. тогава разбрал че на хората не им пука за него и реално те по-скоро през цялото време си мислят "ами другите как ме възприемат?" отколкото да съдят тези около тях. аз лично този срам, нерешителност и срамежливост го преодолявам като върша всичко от което ме е страх или просто с пълни глупости като например скочих с 1 момиче в фонтана на ндк трезвен посред бял ден и даже ме изкефи как се разпищяха хората. но в началото когато я нямах тази смелост пред момичетата просто карах ума си да не мисли за повече от 3 секунди напред. повярвай ми всичко е до воля. сега само ако имаш нервите да го изчетеш...