- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво ще си помислите, което е на 18, но не е имало връзка?
докажи го. бтв не съм казал с всеки срещнат, не става дума за 1 нощ, говоря за сериозни връзки. сега съм на работа и отвънка в коридора има 1 табло на което има снимки с всички новородени на хора от службата и са поне 40-50 а от фирмата средната възраст е сигурно към 24-25. т.е. вероятно и на теб не ти остава много, както и на мен защото съм на 20. въпроса е че наистина си пропиляваш добрите години и ако срещнеш перфектния той как ще те иска? та ти нямаш никакъв опит и нищо не можеш, трябва да покажеш чар. а за срамежливостта хърбърт уелс, едит от най-великите оратори за всички времена като млад е бил един от най-срамежливите хора и страшно се дразнел от това. мисля че беше нещо като продавач от врата на врата и му е трябвало около 30 минути да обикаля квартала докато се реши да позвъни на вратата. писнало му от това колко е жалък и решил да прибегне до екстремни мерки - вързал си балон на ухото и излезнал да се разхожда по най-оживените улици на града при което никой нищо не му казал нищо и никой сякаш не го забелязал. тогава разбрал че на хората не им пука за него и реално те по-скоро през цялото време си мислят "ами другите как ме възприемат?" отколкото да съдят тези около тях. аз лично този срам, нерешителност и срамежливост го преодолявам като върша всичко от което ме е страх или просто с пълни глупости като например скочих с 1 момиче в фонтана на ндк трезвен посред бял ден и даже ме изкефи как се разпищяха хората. но в началото когато я нямах тази смелост пред момичетата просто карах ума си да не мисли за повече от 3 секунди напред. повярвай ми всичко е до воля. сега само ако имаш нервите да го изчетеш...![]()
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
скайп: flight_of_the_phoenix
Първоначално написано от MajeStic
![]()
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
ви говорите се едно, като е нямала сериозна връзка
не е правила секс .. различни неща са .
може и до 30 да нямаш серозна връзка пак да трошиш мъжете![]()
sex all night
А на кой му пука шибаното впечатление? Момичето така си е решило. Лично на мен би ми направило дори добро впетатление, защото това значи, че чака за някой подходящ, а не се хвърля на първия срещнат![]()
Memento moriendum esse!
караме чесно - или си грозна или си много срамежлива \/
nema
po-hubava e ot teb!Първоначално написано от deni4kata333
![]()
Това,че не си е имала сериозен приател не означава,че е грозна и срамежлива. Извинявай,ама супер тъпо мислене имаш. На снимката като те гледам изглеждаш хубаво момиче,кажи ми ти сериозна връзка имала ли си ?Първоначално написано от deni4kata333
То реално погледнато никоя е нямала сериозна връзка на тази възраст. Сериозността на връзката не се измерва с времето. Една връзка може да не е сериозна, ако ще и 2 години да е. Сериозната връзка е тази, в които партньорите са найстина ангажирани един с други. Живеят заедно, споделят общи пари и т.н.
дрън дрън бъркаш го с на семейни начала
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
nema lo6o..seki s vremeto si...na 18 si i kvo?tva sa samo godini za 4uvstvata nqma zna4enie dali soi na 80 ili 18 ..taka pone smqtam az
.!.
ne nikoga nqma da mi napravi lo6o vpe4atlenie .4ovek nikoga ne znae koga moge da sre6tne 4ovek koito da obi4a
уНИКАЛНА СИ !
тАКИВА като тебе са страшно голяма рядкост 1 на 50...
Ще намериш подходящия човек пожелавам ти го от сърце![]()
дам аз защо веднага се сещам за сдухана зубърка? въпрос на избор? не помня да каза че е неин избор
4e qvno ne e kurva kato mnogo drugiПървоначално написано от Анонимко
![]()
Ми през главата ми ще се врътнан 2 мислички или е от хората които не искат да се обвързват с никого или от тези с които никой не иска да се обвързва.
Боже опази да е сдухана зубъркаПървоначално написано от Phoenixheart
![]()
Ужасно, има ли още такива? Анатема![]()
Кога ще проумеете, че хората са различни, че по различно време и различен начин се развиват? Дори да е сдухана зубърка на 18, с не особено приятен външен вид и малко приятели (примерно) - това нужно ли е веднага да се счита за егаааати голямата вина спрямо света? Някой да не влиза в стандарта и веднага му се нахвърлят. Не ти харесва да общуваш с такива хора - твой избор, никой не може да те накара да изпитваш угризения или да се чувстваш зле, просто не общуваш и толкова, но какви са тия безкрайни изпълнения тип "носи очила и не се интересува от мода = за боклука е"? Това не е лична нападка, много пъти съм го забелязвала из форума...
Човек е такъв, какъвто е. Историята познава случаи, в които 18-годишни "загубенячки" преосмислят нещата, животът ги тласка в друга посока, полагат необходимите усилия за вида си и на 28 са мъжетрошачки (една не особено уважавана от мен алтернатива, но щом ги влече)...или пък можем да си поговорим за 18-годишните свежи мацета, които на 23 вече са скучни бракувани "по студентски" жени с никаква друга тема на разговор освен здравословното състояние на отрочето, което ще възпитат да бъде абсолютен конформист като самите тях. Варианти - колкото искате.
Съвсем не с оглед на това как аз изглеждам и какво ми се е случвало дотук (защото знам, че първата реакция ще бъде нападка към вида ми, щом пиша такива абсурди), трябва да отбележа, че си имам една максима. Много по-често човек става от онзи, който е мачкан, който не е бил на гребена на вълната и който не е бил смятан за велик от обкръжението си - поради собствената му "задръстеност" или поради чужди фактори. А и колко от привидно самоуверените индивиди вътрешно усещат собствения си абсурд и са прекалено лабилни...
знам че всички се развиват различно, гледал съм 40-годишен девственик, затова и говорим за сегашното положение а не за бъдещето и това което казах е първото нещо което би му изникнало в главата на човек. и не ми извъртай думите плс коментирайки неща които не съм казал и не смей да ме съдиш " А и колко от привидно самоуверените индивиди вътрешно усещат собствения си абсурд и са прекалено лабилни...". най-малкото не ме познаваш
Аз не те съдяПървоначално написано от Phoenixheart
Използвах мнението ти, за да говоря за нещо, което много често срещам тук, далеч съм от мисълта да правя психологически разрез на човек, на когото съм чела едно мнение...
ne razbira se .nikoi ne znae koga shte sreshtne podhodiashtia 4ovek..i tova 4e niama6 seriozni vruzki zad gurba si ne bi me nakaralo da si promenia mnenieto za tebe
napravo me izumqvate s tiq komentari!!!Ne sam nito zubarka,nito nqkakva groznica,nito nosq o4ila