.
Затворена тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: ima li geiove ?

Guest

ima li geiove ?

a ?

Makavei40
    Guest
    ima da
    6to nqkfa oferta ??

Голям фен
    Град
    София, Матрицата-4 :)
    една моя роднина работи в гей-бар. искаш ли да те заведа? ама ше вървиш на 3 метра пред мене (не зад мене) и треа си имаш транспортейшън, в случай, че не си от софия.

Click!

MARIAN4O
    Guest
    moje
    na kolko si godini ?

da ve tva da ne vi e sait za zapoznanstva sluchaino?????

Голям фен
    Град
    София, Матрицата-4 :)
    Цитирай Първоначално написано от Satanas_daughter
    то преди имаше некъв раздел за педали, ама като падна сървъра и сичко замина. и квото беше останало от форума се събра във сичко тийн накуп.

Click!

Цитирай Първоначално написано от Traffic
    Цитирай Първоначално написано от Satanas_daughter
    то преди имаше некъв раздел за педали, ама като падна сървъра и сичко замина. и квото беше останало от форума се събра във сичко тийн накуп.
    mnogo gadno molia vi vurneto go tvas pedalite ili pedalite da idat v kanala na foruma ama ne i v foruma dosadno e!!!

-

awe vie kaot moderatori se izjivqvate! ima si tuka te da mahat temite koito mislqt 4e ne traa sa tuka vas ako vi pre4i prosto ne 4etete! sq samata tema na ni6to ne stana! 2-3 mneniq po temata i drugoto upreci! are stiga! moderatorite si znaqt rabotata!

kolkoto po temata ne moa ti pomogna, ama vij ima6 predlojeniq tfa onova:")

Ima! Kolkoto iska6 skriti geiove ima yahahahahahah
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Само да не го обърнете и тук на педерастия...

Guest
    ima 34987945793876958769856794 Gay...............

Град
    maina bich
    da ima mnogo gays i az sam edin ot tqh ne se sramuvam da go kaja novak sam no e hubavo da se otdeli sekciq za gay momchetata tuka da si obsajdame problemcheta se pak i nie sme hora s problemi !!
    az iskam da te pomnq vse taka !!

Град
    plovdiv-MaInA tOwN
    Na toq svqt nai-mnoo mrazq ciganite i pedalite!!!6ibani pu6a4i na puri!!6to ne si osnovete edin gey-klub pod nadslov"6to putkite ni precakaha"!!!zakvo li gospod vi e dal pi6ki we da va eba v ne6tastnicite
    Така ме е ударил хормона, че ме е страх да спя сам.

Ти можеш ли да правиш свирки?
    - Не, не мога!
    - Нищо, ти го лапни пък колкото можеш

Град
    In The Middle Of NoWhere
    MAMICATA VI GEISKA!!! Kak dali ima pedali mi toq det e pusnal temata kuf e ?! Tupi pedali!
    2PAC forever in our hearts! Just keep this legend alive!!!
    THUG LIFE
    Until The End Of Time
    Just Me Against The World
    "....What's next, I don't know and I don't care
    One things fo' sho', tommorrow I won't be here...."

Град
    maina bich
    xe xe xe xe dobre mislete taka kakto iskate no se pak se postavete na nashe mqsto i she vidish kvo e hubavo da te obijdat !!!!
    az iskam da te pomnq vse taka !!

Гейст
    Guest
    Не.Ъпсурт.Не съществуват такива индивиди.

Guest
    are da sa saberem s vilite i faklite i da gi napravim na sapun

Guest
    ima kolko iska6........

Guest

хех

По тъпо нещо не бях чувал гейовете на сапун ала бала.... кво има да му мразиш на един човек че бил гей. Кво те интересува кой какво прави в леглото си. Може би трябва гейовете и те да почнат да обиждат на скапан хетераст. Незнам. Тва ми се струва много комплексарско. Пък и можете да се радвате - колкото повече гейове толкова повече жени за хетеросексуалните. Ако някой гей ти направи сексуални намеци - и на теб не ти харесва можеш да го отрежеш сасщо както би направил и с някое момиче. Хомосексуалноста е нещо абсолюто нормално в другите страни хората си имат цели комплекси... а и ако някои си е научил урока по история ще види че 90% от най великите МАЖЕ в историята са били хомосексуални. Щеш нещеш мили приятелю това е полоението - харесва ти или не. Това неможе да се спре защото няма как да накарш някой да е такъв къкъвто не е. Все едно теб да те накарат да не харесваш жени няма как да стане. Та дори в Иран кадето хомосексуализма се наказва със смърт и си имат полиция за това е пълно с гейове. Честито Така че бадете малко по толерантни - любовта си е любов стига да не вреди на останалите - а гейовете не вредят !

Има
    За какво на сапун....ЧЕ то гейовете за разлика от повеЧето хетеро са много по Чисти...
    Да ги питам тия дето са хетеро,ако един ден ва6ият син или дъ6теря стане хомо.Какво 6те направите?Един хубав бой?Ниа 6те помогне?Просто запоЧнете да мислите с главите си не тези долу а тези от горе...
    Голям размер на картинката! /machoka/

kvi hora ste vie be >.......

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Стара и многоповтаряна тема!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си