.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

Guest

Какво да направя?

Zdraweite momche sam na 15 i imam mnogo gaden problem.Wchera bjahme s moi prijeteli na edna wila i tam stana zawarkata s edno momiche no brat i ni e widjal i prez nochta mi e wzel dankite i kecowete i mi gi e hwarlil w toaletnata na dwora a tja e ot onezi s dupka i dol jama da ne kazwam s kakwo i njakolko negowi prijateli sa se ispikali warhu tjah. Kakwo da prawja da gi prejalja li sutrinta si tragnah rano poneje me beche mnogo sram

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!

Ti za edni drehi li si drugi nqma6 li? Vupreki 4e az ako sa mi lubimi bih gi izvadila kolkoto i gadno da e i 6te gi izpera 4-5 puti i pak 6te si gi obli4am

aa i az bix napravila taka,a i jalna mu maika na brat i i frs mu!
    :]

Град
    София

rr

fuck tva e mnogo gadno ( pfff ako e istina de) no troq brata na taq tgvoita jenka sa biva li taka d apravi tova 4e sestra mu e kurva ti ne si vinoven ....
    So if you are in sight and the day is right
    She’s a hunter you’re the fox
    The gentle voice that talks to you
    Won’t talk forever
    It’s a night for passion
    But the morning means goodbye
    Beware of what is flashing in her eyes
    She’s going to get you

Абе зарежи ги тия дрехи ве ще си купиш нови...толкоз ли нямаш дрехи. Опъни пак сестрата да му е гадно (само сестрата да не е на 10, че аз бих те убил)
    http://zrockbg.com - 89.1 MhZ

Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици

ohoo tozi nein brat mnogo ostro ( no ne smelo ) e reagiral.... a 6to se otnasq do drehite.... zareji gi...az ne bih se zanimavala nezavisimo dali sa mi liubimi ili ne

ami..otmusti na brat i i priqtelite mu! \/

Цитирай Първоначално написано от m!m!70
    ami..otmusti na brat i i priqtelite mu! \/
    +1
    пхаха как ще ти ги фълят ве ! И ди го набии ако мойж хаха аз не бих си ги зел..кфо толкоз един 4ифт дънки ще си купа нови
    Прекалено голям размер на картинката!

.: machoka :.

Супер фен
    bahti tapoto
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на bEbsI
    А защто темата е тУк?! btw По-тъпо нещо не бях чела!
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Guest
    ми ходи се исери и ти за да не си капо

Град
    Трявна
    Ама от глупави теми, по-глупави. Ай сиктир от тука ве ташак, за едни кирливи дънки, тема пише, пффффф =D>
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи - музика - лъчи
    Не искат и не обещават те ...
    ЦъК

Цитирай Първоначално написано от marina star
    bahti tapoto

Guest
    Ми ходи бъркай в лайната и ги облечи те сигорно вече са се втвърднали

Еми научи се да не праиш такива простотий ве педал.Като си толкова тъп си поемаш последствията

[/img]http://www.cheebaproductions.com/index2.jpgs/AND1.banner.jpg[/img]

Re: Какво да направя?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Zdraweite momche sam na 15 i imam mnogo gaden problem.Wchera bjahme s moi prijeteli na edna wila i tam stana zawarkata s edno momiche no brat i ni e widjal i prez nochta mi e wzel dankite i kecowete i mi gi e hwarlil w toaletnata na dwora a tja e ot onezi s dupka i dol jama da ne kazwam s kakwo i njakolko negowi prijateli sa se ispikali warhu tjah. Kakwo da prawja da gi prejalja li sutrinta si tragnah rano poneje me beche mnogo sram

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!
    zdrasti!parvo n smqtam 4e tova vliza na tema seks!
    nz dali tova e istina za6toto mi zvu4i malko 6antavo no se pak ako e istina -sajelqvam!
    na tvoe mqsto bix mu otmastila zaradi kecovete(taq kato imam samo kecove i ne se razdelqm ot tqx)!
    saglastna sam i 4e brata na taq ne e postapil mn supersko s teb!golqm idiot!vajnoto e 4e TI ne si postradal!kvo kato sa ti skroili mrasen nomer ne bi trealo da ti puka!badi pi4!smeim se na tapotiqta!xodi s dignata glava,ne im pozvolqvai samo ot tva d aste zasramat!
    smqtam 4e si pi4 e i az sam na 14 (verno s edna godina po malko)no godinite nqmat zna4enie ima zna4enie toba koeto ima tuk--- v glavata!
    aide do skoro i xubavi novini da 4uq!
    JIVOTA E EDIN GOLQM BULLSHIT

Супер фен
    Град
    Венера
    Съблечи се гол и танцувай бачата, пред президентството.

Пука ми, какво ще правиш...

a sega kam pove4eto xora komentirali tuk!
    slojete se na negovo mqsto!ebasi xoratas te mn zlobni ako nekoi den vi se slu4i tva na vas bix sedqla otstrani i da ti se smeq zlove6to!
    fuck yourself
    JIVOTA E EDIN GOLQM BULLSHIT

Guest
    mn ste prosti si4kite we! ne6tastnici .. ami ako mom4eto e nqmalo s kvo da se pribere? da hodi gol po ulicite li.. bahti tupite spameri ste vsi4kite ..

Guest
    za ko ne pomoli momi4eto za nqkoi 4ift poli4ka X_x by <~gRizZLy~>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си