- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Страх от тъмното
Интересно ми е страх ли ви е от тъмното?Не от изгасена лампа в стаята ви например, а да сте сами, навън , през ноща, да ви се причуват звуци някфи такива
Не естествено. Що за глупост - да ми се причуват звуци? Да не съм в 3ти клас, че да се плаша от тъмното...
Единственото, от което може да ме е страх, ще са други хора.. не самото тъмно.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
za 4ovek s moqta fantaziq e normalno da te pobivat trupki ..vurveiki po tumna uli4ka i misleiki si kak nqkoi bi mogul vseki moment da izsko4i pred teb i da ti predloji da te tranjira
no ina4e - ne .. prosto nqma ot kakvo
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
мен дори у нас ме е страх.![]()
за навънка не искам да говоря. внезапно изкачащите котки са направо ужасни.![]()
но веднъж бяхме в една градинка с един приятел и той взе че заспа, а аз будна... по едно време започнаха да ми се причуват какви ли не шумове, някви светлини в храстите, страшна работа. събудих го, а той не спря да ми се подиграва след това... пфф.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Мен ме е страх и то доста... само ми се привиждат и причуват разни неща![]()
Същата съм.Първоначално написано от zloto
![]()
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
Ами мен не е страх да отида в някоя друга стая в къщи при условие че има някой![]()
особено когато минавам покрай входната врата...пък за вън всеки ден се прибирам към 22 и направо умирам и то точно да нас няма крушки ,пияници сякакви.Преди да си отида ме плашат нарочно с някакви малки човеченца и едвам се прибирам
![]()
![]()
Много ме е страх,защото съм голяма пъзла
![]()
Понякога спичам заради горските духове, дори и да сме им поднесли дар.
На мен ми е гадно попринцип да съм сам, тъкмото е просто още един фактор![]()
мне, мен даже тъмнината ме радва.
Честно казано по ме е страх от светлината ,обожавам тъмнината в къщи винаги съм на дръпнати пердета,а вечер почти никога не си включвам лампа ,само при наложителни случаи
Много ме е страх и най-вече, когато съм вън. Не, че вкъщи на тъмно е приятно, но вън (особено, ако няма хора около мен) полудявам.
Собственост на Canis_Dirus
Мен По улицата не ме е страх ама по некой път бая ме фаща страхакакто гледах 1 ужас и на мен така ми се приивиждат и при4уат
ама не хора ми 4удоища
![]()
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
мен преди ме беше много страх но се наложи да се прибера от един рожден ден чак към 1 и тогава осъзнах че няма от какво да ме е страх и сама мога да прекарам цяла нощ навън на тъмно...куул
Ми понякога може би като съм гледала някой филм.Иначе в стаята не ме е страх и без това като си легна гледам в тавана поне 1 час![]()
az poprincip mai imam fobiq ot tumnoto![]()
![]()
ako 5 min ostana vunka sama v tumnoto 6e si zapeq predi jiveeh sre6tu ludnicata a sega jiveq sre6tu nas
![]()
![]()
![]()
Ми понякога може би като съм гледала някой филм.Иначе в стаята не ме е страх и без това като си легна гледам в тавана поне 1 час![]()
Затова над леглото ми на тавана има плакати на макфлай...
И на мен ми е доста неприятно когато е тъмно.![]()
Незнам защо, но когато съм в къщи ми е по-гадно. Може би защото когато съм на вън все от някъде има светлинка, улична лампа..
Въпреки, че знам, че тъмното си е просто тъмно и няма нищо страшно пак ми е гадно да стоя сама...![]()
принципно не ме е страх, нито в нас, нито на вън, свикнала съм да излизам и да се прибирам по тъмно, но ако вървя по някви улици, по които не минавам обикновено ме обхваща параноята понякога![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Ми по-голяма част от времето си навън прекарвам 'на тъмно'...Та от тъмнината не ме е страх толкова,колкото да кажем от тъмните субекти, които се разхождат непрекъснато и навсякъде точно по това време на денонощието![]()
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
и азПървоначално написано от Rock & Roll Queen
![]()
![]()
Първоначално написано от comics
Това е вярно. като пийна ставам безстрашна.Първоначално написано от McGreaN
![]()