.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Мода при прическите

Тази година бях много заета та останах назад с модата при причческите сега ще ходя при един стилист но нямам и пердстава каква прическа да си направя моля ви сложете снимки с модерните прически

Е такива някви...

на моменти ви се чудя...

Град
    Градът на скучаещите милионери
    V MOMENTA V SVETOVEN MASHTAB E NA MODA -FRENSKOTO KARE...ZA BG NEZNAM...ZABELQZAH CHE TUK NESHTATA IZOSTAVAT S PONQKOLKO SEZONA...

Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!

tiq pri4eski sa mn tapi...sry Madness,ama na men ne mi haresvat izob6to

В момента модата била къдрава коса с изправен бретон. (т'ва ми го каза фризьорката)...и аз без да искам 'съм станала модерна'

но ина4е бретона пак е на мода... той май ве4е 2ра година се държи, ако не се лъжа
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

offfffffff ujas az mn mn mn mrazq bretoma...pone na sebe si de...nqkvo ujasno mi stoi

Различно.Модата се мени винаги.Ами сега най-популярното е на стъпала и стъпалата да са къдрави-тоест да си със къдрава коса и да си на стъпала.
    Фризьора ме направи и ако знаете е много готино,така че мога да ти кажа 100 процента че прическата и тази мода са много яки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си