.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Кой учител мразите

Koi uchitel mrazite i za6to ?
    Az mrazq moita po luteratura - mnogo e udvaratitelna ostavi mi tri pri polojenie 4e ocenkite mi praveha tochno 4etiri ....

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Не мразя никой, по-скоро бих казала, че недолюбвам (хаха, к'ва е таз дума ) учителите си по математика (от 7ми клас насам) А и самата математика също. Не е като например БеЛ, Английски, Немски, История, абе...който и да е друг предмет, все е по-добър от математиката. (за мен)

Град
    В страната на вечната лигня =]
    Оооо за мразене доста има.Първа в класацията е Марчето Виденова по физика.Малиии тая женицааа.Дотам стигнах,че пуснах подписка срещу нея,ма тя ги беше заплашила,че който се подпише остава на поправителен.Другата и голяяма грешка беше,че на 12.06 аз вече не ходех на у-ще шото по вс ме бяха уформили и като ми зазвъняха тия от моя клас в луда паника "Идвай веднага,щото тя каза,че те оставя на поправителен ,веднага те иска в кабинета.Тичай,че да стигнеш до 6 часа.".А аз гледам имам си там некви четворки ама на бегом.И кат стегааам и тая кат кресна и почна да ме заплашва си,така съм и крещялааа а тя "Ааа,тука игрички на мене няма да правиш.Тука имаш 2 4етворки,което прави 2" и ми размахва некав пръст пред лицето.Аз и казах,че не съм учила и ще доида на следващия ден.И тогава аз се смях.Кат разбраха мойте по БЕл,руски и класната па и таз по химия после изглежда я бяха тъпкали яко.... Та писа ми тая четворка.Обаче остави ей така за кеф други 7мокласници и те не мажаха да си вземат изпитите.Бе тъпа пача

При мен няма учител, който да мразя.Но има такива при, които не одобрявам метода на преподаване и на каква основа пишат оценките.

Град
    В страната на чудесата
    Вече "недолюбвам" всичките си учители някак си....Просто завърших и може би затова....Но пък наистина не харесвах даскалката си по математика.....Бях добър математик преди нея и тя просто ми смаза желанието за работа....

Поздарви....
    ...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...

Мега фен
    Град
    София
    Няма учител, когото да мразя. Има такива, които не са ми симпатични. Като тази по английски а. Цяла година ни държи на тръни и пише по 4, 5 двойки на контролно(едно), но поне накрая ни писа високи оценки. Друг учител, на когото се дразня е бившата ми учителка по география- прекалено емоционална е и често пъти това се отразява на успеха на учениците. Но същност не това ме дразни в нея

Град
    София
    Класната и тая по математика и двете са кухи и не могат да обясняват ,ама чак мразене оууу забравих най-важната бе тая кухата по английски лелееее такова животно нема у ващо село само у нащо се отглеждат за нея мога да твърдя ,че я ненавиждам в червата пък и тя мене

В моя случай въпроса трябва да е "Кои учители не мразите?"

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не мразя никой учител.Но понякога не харесвам начина по който преподават.

Град
    Психиатрична болница..
    Настоящата ми даскалка по химия - Марчето, с нея не се харесваме взаимно. Не ми харесва как преподава..защото не й се отдава. A за писане на оценки да не говорим - нарочва си някой ученик и му пише ниски оценки, колкото и да се старае..или обратното - пише високи оценки на някой, който не влага никакви усилия..

Things will never be the same again

Мразя госпожата си по Математика!!! Тя ни е и класна.Тъпата овца през ден дава контролни за по 15мин и после ги оценява.А като класна е още по зле.От 6 клас до сега не сме ходили на екскурзия! (сега съм за 8-ми).Дано сега в новото даскало класната ни е да е по-добра!! [-o<

az mn se draznq ot toq po fizika qko preebava i ima super qki iziskvaniq za da pi6e poe4e ot 4

Фен
    Град
    Мездра
    Целият клас мразехме даскалицата по химия.Но вече в 11 клас поне вече нямаме тъпите общо образователни като химия ,биология и прочие.

Град
    *Counting down the days 'till I will find you there…I don't care as long as I, I get there with you*
    тая по л-ра ме е взела на зъб

˙·٠•● Obi4am te mishe! ●•٠·˙

hhhия. Да не ви hh

аах адски много мразех тази по англииски ... просто това нещо е наи гадното създание в даскалото ми... нещо страшно беше... не ми се говори за нея но се радвам че тази година няма да ми преподава

Цитирай Първоначално написано от belerofone
    Вече "недолюбвам" всичките си учители някак си....Просто завърших и може би затова....Но пък наистина не харесвах даскалката си по математика.....Бях добър математик преди нея и тя просто ми смаза желанието за работа....

Поздарви....
    същото зависи и за мен само че по химия и биология (една и съща госпожа ни преподава) Тая година ще ни сменят половината даскали, нз защо, дано и нея да я сменят (въх чи съм гадна)

тая по физика много ме издразни.. ии..класната постоянно портеше и лъжеше кой друг...тая по английски също ме нервеше понякога...

Град
    Po SfEtA I u NaS
    Mrazq ABSOLUTNO VSI4KI U4ITELI

DoKaTo PoVeChEtO sTe Mi PrOtIvNi ShTe ZnAm CHe IMaM dObAr VkUs !

Mразя си класната..слава богу,първия срок тая година май няма да я има..тъз ми остави 3ка само щот' не ме харесвала..и на изпитвания по същата причина ми оставя по-слаби оценки,отколкото заслужавам..всеки път ми натяква,че уж съм й се оплезила и тфа май няма да си го избие от главата скоро - още повече,че не съм го напраила,ама както и да е..тъз женица твърдо държи всеки ученик да донесе по 1 цвете..27 ученика-27 саксии;иска кошчетата да не са на обичайното място до вратата,а най-отзад и другите даскали после на нас бучат.Има и други причини да ме изкарва от релси,ма стига толкоз.

Guest

Re: Кой учител мразите

Цитирай Първоначално написано от Cve7Ka
    Koi uchitel mrazite i za6to ?
    Az mrazq moita po luteratura - mnogo e udvaratitelna ostavi mi tri pri polojenie 4e ocenkite mi praveha tochno 4etiri ....
    |УД|вратителна ли?????? Май не случайно ти е оставила три.

Та по темата... аз ги мразя почти всичките... с малки изключения... Аве, кажи му даскал и не го обиждай повече!

za mene dosta silna duma e mrazq-az li4no q asociram s tova da jelaq na nqkogo da se slu4i ne6to lo6o.A az vse pak na pove4eto u4itelki ne im jelaq lo6o,jelaq im oba4e dosta silno da se razkarat ot u4ili6teto i da ne ostavqt na mira
    s@m0 s@s edn@ celuvk@ m0g@ @z d@ te p0b@rk@m,s@mo s edin p0gled mislite ti 6te 0b@rk@m,s@m0 edn@ n06t i 6te te p0dludq.Pred4ustv@6 li t0v@ k0et0 6te ti pri4ini@...

Град
    Варна
    Мразя е силна дума... но доста учители не ме кефят особено...
    Най вече госп. по математика... от началото на годината се заяде с мен... и не ме остай.... (1-вия срок имах 3 двойки... , а втория.. слава богу.. само 1..)
    И аз нз къв късмет имах.. че завърших с 5-тица...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си