.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 193

Hybrid View

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Цитирай Първоначално написано от petyfi Виж мнението
    видях,че сте говорили за стипендиите на 1000 стипендии.. Съветвам ви да НЕ кандидатствате, защото не оценяват реално. Стипендии се дават на едни и същи хора, интервютата са буквално като на електрически стол. Ако е на живо ти се усмихват, задават ти провокативни въпроси, които не са от твоята област и после ти казват,че си страхотен и не ти дават дори и поощрителна. Есето е най - малкото, което изискват. Силно препоръчвам да не си хабите нервите и времето за тях, има къде-къде по-хубави стипендии
    Peace \/
    Хмм, караш ме да се замисля... А какви други предложения за стипендии имаш? Аз лично съм запозната само с тази, която ни дават от училище и "1000 стипендии".
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny Виж мнението
    Хмм, караш ме да се замисля... А какви други предложения за стипендии имаш? Аз лично съм запозната само с тази, която ни дават от училище и "1000 стипендии".
    Не я слушай : ) ! Аз кандидатствах тази година за първи път. Класирах се за интервю, област на интерес - литература. Много е важно какъв "изпитващ" ще ти се падне на интервюто (моето беше по телефона). Сам си се прецаках, но пък ми беше и първа година и нямах никакъв опит с такива неща и когато ме заразпитваха за поезия се издъних.

Есето го бях мисли няколко седмици и все го триех и накрая го написах за една вечер и го пратих буквално последния ден от срока (важи пощенското клеймо) и се класирах. Познавам хора, които също участваха и спечелиха стипендия, както и такива, които са печелили в продължение на няколко години : ) ! Съветвам те да се пробваш, нищо не коства : ) !

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Цитирай Първоначално написано от LoupGarrou Виж мнението
    Не я слушай : ) ! Аз кандидатствах тази година за първи път. Класирах се за интервю, област на интерес - литература. Много е важно какъв "изпитващ" ще ти се падне на интервюто (моето беше по телефона). Сам си се прецаках, но пък ми беше и първа година и нямах никакъв опит с такива неща и когато ме заразпитваха за поезия се издъних.

Есето го бях мисли няколко седмици и все го триех и накрая го написах за една вечер и го пратих буквално последния ден от срока (важи пощенското клеймо) и се класирах. Познавам хора, които също участваха и спечелиха стипендия, както и такива, които са печелили в продължение на няколко години : ) ! Съветвам те да се пробваш, нищо не коства : ) !
    Ооо не, разбира се, че ще се пробвам, най-малкото, защото е тренинг за писане. Но ме интересуваха и другите стипендии, които тя имаше на предвид, за това питах (:
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си