- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Конкурси, състезания, проекти
Относно 1000 стипендии... В началото на интервюто ме помолиха да разкажа нещо за себе си, имаше въпроси относно защо съм решила да участвам в проекта, какво мисля за него. Интересуваха се от това дали зная какво точно печеля, ако стана стипендиант (тук трябва да споменеш не само самата стипендия и ваучера за книгите, но и възможността да поещаваш форума и консултациите с хора от предмета, с който участваш). Пита ме също за любимото ми произведение от изучените през миналата година и така разговорът се насочи към старогръцката литература... бях споменала, че пиша, така че известно време ме разпитва какви са основните теми, които разглеждам в творбите си и от сорта. Трябваше също да назоа шестте ми любими книги и да обясня какво ми харесва в тях. За есето ме пита накрая и от въпросът `и останах с впечатлението, че изобщо не го е прочела. В общи линии това е. Интервюто хич не беше приятния разговор, който аз очаквах. Интервюиращата по литература беше доста строга и на места сякаш ме пдлагаше на разпит, след интервюто и аз бях като гръмната.. в крайна сметка взех поощрителна стипендия и се колебая дали да не участвам отново. Харесват ми темите за есе, но не ми се иска отново да преминавам през подобно интервю.
Последно редактирано от MiLGaR0sSa : 02-08-2012 на 17:19
Now hush little baby, don't you cry
Everything's gonna be alright
Stiffen that upper lip up little lady, i told ya
Daddy's here to hold ya through the night
It may seem a little crazy, pretty baby
But i promise momma's gon' be alright