- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вярвате ли?
Вярвате ли,че след старата любов ще срещнете някой друг човек,който да ви прави щастлив още повече от предишния?Ако да защо?Ако не защо?
Кофти е за загубиш някой,който си обичал!И как да повярваш,че след него ще дойде друг,като мислиш само за него?!![]()
Естествено, че ще дойде... да ти обясня защо.... ми... просто така... правила в живота![]()
да вярвам и тя идва!защо ли?ами може би защото всеки заслужава да бъде щастлив![]()
При мен пък,що все не идва?!![]()
![]()
![]()
It`s all about satisfaction
We don`t need love
Tonight I`ll give you my perfection
Tonight I`ll waiting for you
So,take it slowly don`t run in a rush
Take it slowly...slowly
Първоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
И аз мисля така .. естествено, че ще дойде нова любов след старата
![]()
тарпение и ще дойдеПървоначално написано от Treselle_s
аз също вярвам и това наистина са си някакви неписани пеавила в живота![]()
идва идва повярвай ми!а ти търсиш ли я?защото не става само с чаканеПървоначално написано от Treselle_s
Незнам дали да вярвам в това...Ще повярвам когато наистина се случи.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Много силно се надявам да срещна някой,който да може да замени предишния ... е,дано го намеря ...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Еми нз в момента съм в такъв период,че не вярвам че ще намеря момиче като миналото ми гадже![]()
Аз винаги вярвам в нещо след като се случи...
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Трудно е да повярваш, че след като си обичал някого силно, то после пак ще обичаш. Разделите могат да бъдат много болезнени, но ако паднем духом, няма да си помогнем. Трябва да се съвземем и да продължим напред, а не да гледаме назад в миналото. Може би пред нас има нещо още по-красиво, защо да не се опитаме да го открием?![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Vsi4ki kazvat 4e e samo edna istinskata lubov no sled edna idva vtora,treta i taka dokato ne otkrie6 4oveka s koito da prekara6 jivota si... saglasna sam s draznitelПървоначално написано от gPa3HuTeJl
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Вярвам разбира се, защото просто е така ....![]()
![]()
So free
Просто трябва да го превъзмогнеш, нормално е да смяташ, че няма да има друга по-голяма любов, след като току що си приключила една връзка.Възможни са и двата варианта.
Винаги съм била на мнение, че след една изгубена любов идва нова. Тя може да е много по-силна и хубава от предишната.
Вярвам, че ако се случи нещо между мен и приятеля ми и се разделим, ще открия друга любов, която може и да е много по-голяма. Въпреки това в сърцето ми винаги ще има място за човека, с който познах любовта.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
нещата се случват стига да вярваш в тях.. аз не вярвам.. така ми е по лесно не си позволявам някои до такава степен да ми влезе под кожата че после да ми е гадно като сичко свърши..![]()
Просто не вярвам в любовтаНякак си противоречиво е,сега съм 5 месеца с момче което казвам че ОБИЧАМ и за него бих напраила сичко ама.....Знам че сичко е до време
До кога ще съм с него и дали ще сме щастливи-тфа зависи от нас и аз правя сичко възможно да удължа тоя срок
Аве аз съм си противоречива личност обаче определено НЕ вярвам в любов
![]()
По принцип не вярвам много в любовта, но съм сигурна, че за всеки влак си има пътници.Горе главата![]()
Everything happens for a reason..
Dam .Pri mene se polu4i taka . Sled 1-ta lubov nameih 2-ra po dobra sega mislq 4e sam nameril 3-ta koqto e po dobra i ot starite 2![]()
Вълчицата я няма,тя вече е при друг,
а на нейно място трайно самотата остава тук,
сърцето бие бавно,
очите гледат жадно,
а времето вместо да лекува прави гадно