- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За четене :)
Не знам дали темата е за тък, значи искам ако може да ми кажете някакви саитчета или форумчета за запознанство))
имам предвид в нета запознанство дето се запознават млади тинеиджъри)))
![]()
ако може да има повече мацки)))) че не ми трябват мъже
![]()
myni4ko_glypa4e e samo i iska da si pi6e s cool female chicks ili v kraina smetka samo s female(S)
Според мен най - добрият сайт е www. излез на в1нка . сом
е поне можеше да се постараеш не да дадеш невалиден саитПървоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
![]()
myni4ko_glypa4e e samo i iska da si pi6e s cool female chicks ili v kraina smetka samo s female(S)
Emi toi 4oveka dosta dobre se s postaral..dal ti e nai-dobroto reshenie - izlez na vynTiq saitove sa mn izmisleni..Pyk i virtualnoto vartene na liubov ne e mnogo prepory4itelno
I ne ti e dal nevaliden sait..Ne ti e dal daje sait..Dal ti e syvet..Glupa4e... :P
www.flirt4e.com YSPEX
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
на мен ми трябва форумче нещо защото не ми са праят профилиПървоначално написано от feli7o_
((((
щото не искам просто)))
www.aha.bg
www.impulse.bg
www.bgstar.eu
A форумчета не знам, sorry..![]()
Първоначално написано от myni4ko_glypa4e
Е к'во искаш??? хем искаш сайтове за запознанства хем после викаш че не искашПървоначално написано от myni4ko_glypa4e
![]()
Продавам бижута =>>> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=384082
&
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...358446#8358446
www.sladur.com (суууупер )
www.impulse.bg ( много як )
www.aha.bg ( супер )
www.flirt4e.com ( нямам регистрация там , но смятам ,че е готин сайт )
Надявам се да кажеш поне "мерси "![]()
![]()
мерси ама търся нещо като форумче за запознанстваПървоначално написано от LO6IQ
)))
Ти верно си глупав/а. Пробвай да влезнеш в сайта който ди е дал Дразнителя, но през Firefox или Opera.Първоначално написано от myni4ko_glypa4e
![]()
Твърдо за: www.sweet-bg.com
след това: flirt4e.com
и накрая aha.bg
all other sux!
abe zemi si sloji skype,puska6 tursene i si aresva6 nqkoj ot milionite hora tamse na nqkoj interesen moje da slu4i6
![]()
“There is always some madness in love. But there is also always some reason in madness.”
Казах че саита е невалиденПървоначално написано от Плякам Майки
![]()
![]()
От какъв пол си ?![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.