.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Странно

francheska6848
    Guest

Странно

priqtelqt mi ostana sam za nqkolko dni tehnite sa na more i mu ostavili pari oba4e toi gi izgubi i nqma6e kakvo da pravi i az mu pomognah kato mu dadoh 100 leva samo 4e mi e mnogo stranno ne sum sigruna dali da mu vqrvam otskoro sme zaedno i nz abae mnogo stranno smisul 4udq se za kakvo sa mu tolkova pari kato stava duma za 3 dni !?! i se 4udq kak da razbera znam 4e ne ste vra4ki ama ako nqkoe e na moe mqsto kak bi postupil ?

дано да ти ги върне всичките. Иначе може да са му за всичко - или по принцип му оставят доста пари, или са му ги дали да си пазарува за храна (все пак е момче и сигурно много яде), или да плати някакви сметки (примерно за телефон или интернет). Можеш да го питаш, според мен няма нищо лошо, още повече че сте гаджета. А може и да не са му оставили 100 лева, а просто той толкова да ти е поискал. Питай го, няма как иначе да разбереш.
    SMILE FOR ME NOW

Град
    Перник
    ami az parvo bix se ubedila 4e mu imam palno doverie i togava da mu davam pari
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Град
    РЮАР

Re: Странно

Ми попитай го в прав текс... " За какво са ти толкова много пари за 3 дни "... х?

Цитирай Първоначално написано от francheska6848
    priqtelqt mi ostana sam za nqkolko dni tehnite sa na more i mu ostavili pari oba4e toi gi izgubi i nqma6e kakvo da pravi i az mu pomognah kato mu dadoh 100 leva samo 4e mi e mnogo stranno ne sum sigruna dali da mu vqrvam otskoro sme zaedno i nz abae mnogo stranno smisul 4udq se za kakvo sa mu tolkova pari kato stava duma za 3 dni !?! i se 4udq kak da razbera znam 4e ne ste vra4ki ama ako nqkoe e na moe mqsto kak bi postupil ?
    Касова бележка за всяка една стотинка която е изхарчил и да отидеш да питаш дали е купувал от магазина така шанса да те измами е по малък...... а и гледаи датите да не ти даде нещо менте
    myni4ko_glypa4e e samo i iska da si pi6e s cool female chicks ili v kraina smetka samo s female(S)

francheska6848
    Guest
    e te mu bili ostavili 300 i toi gi izgubil ama ne znam hah ne mi e za parite se mi e edno za tqh ama i az nz za kakvo pitam vob6te xaxa ne mi obru6taite vnimanie

За цигари и за алкохол...за какво друго чонек може да харчи пари като е сам в къщи?
    It`s all about satisfaction
    We don`t need love
    Tonight I`ll give you my perfection
    Tonight I`ll waiting for you
    So,take it slowly don`t run in a rush
    Take it slowly...slowly

Град
    РЮАР

Цитирай Първоначално написано от myni4ko_glypa4e
    Касова бележка за всяка една стотинка която е изхарчил и да отидеш да питаш дали е купувал от магазина така шанса да те измами е по малък...... а и гледаи датите да не ти даде нещо менте

я си помисли как ще те изгледа гаждето ти като му кажеш : " Ето ти 100 лева, но после искам касови бележки к1де и кога си ги харчил..." haxahxhahxhaxha

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Бе много пари са му оставили, нашите заминаха за 3 дни и ми оставиха 50 лева, вече е втори ден, откакто ги няма. Аз си пазарувам, доста сладки неща си купих, ядене, а едва 20 лева съм похарчила тея 2 дни, няма и толкова. 300 лева са много за тия дни, според мен са му дали да плаща сметки
    Имай му доверие, не вярвам да не ти ги върне, по тоя начин би си развалил имиджа, момчетата не обичат да взимат пари от момичета по принцип, така че съм сигурна, че ще ти ги върне, а и ти е гадже, за какво трябва да се съмняваш? Имал е нужда-помогнала си му и до там.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

ем...късмет да ти ги върне....както сама казваш от скоро сте заедно...а ти му даваш 100 лева само защото ти е казал няколко думи...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    (: Русе :)
    Трябвало е да мислиш преси да му ги дадеш, сега и да коментираме и не конят е вече у ряката
    So free

Мега фен Аватара на koalka
    Eми, явно е свикнал да се оправя с толкова пари, от къде да знам.Ако ти трябват парите, просто му кажи, за да ти ги върне като се приберат техните.Какъв е проблема?

Мацка струва ми се ,че имаш някаква идея за какво са му толкова пари и искаш да видиш дали ще съвпадне нещо с някое мнение на някои от форума Греша ли ? Щом техните са му оставили 300лв може би е свикнал да има повече пари в него :P

Никога не спирай да вярваш,никога не спирай да мечтаеш,никога не спирай да се бориш за истинската любов !

Град
    Дупница
    за рикиа и кисели краставички

Град
    Terra incognita!
    Питай го директно за какво са му!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Град
    Пловдив
    Може да са му за курва ?

Град
    (: Русе :)
    глупости
    So free

Всичко ще се разбере, когато дойде вртемето да ти ги върне... имай му доверие.. щом все пак сте заедно...

Град
    Po SfEtA I u NaS
    pitai gu za kfo sa mu parite be

DoKaTo PoVeChEtO sTe Mi PrOtIvNi ShTe ZnAm CHe IMaM dObAr VkUs !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си