- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- за сдобряване?!
говоря си тук с една приятелка на тази тема и викам и вас да ви питам..
какво предпочитате секс за сдобряване или секс след като вече сте се сдобрили с гаджето
аз мисля, че понякога когато се скараме с приятеля ми викаме викаме и неусетно се озоваваме един в/у друг, тогава е най-страстният
вие сте![]()
И аз предпочитам секса за сдобряване. Много се разгорещявам по време на спорове и караници.![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Ami onzi den pravih i be6e sled stra6en skandal... be6e mnogo jivotinsko vse endo sa ni durjali v kletka 3 godini i sa ni pusnali na svoboda haha purvi4en seks ... neznam normalniq kat5o 4e li mi haresva pove4e![]()
So if you are in sight and the day is right
She’s a hunter you’re the fox
The gentle voice that talks to you
Won’t talk forever
It’s a night for passion
But the morning means goodbye
Beware of what is flashing in her eyes
She’s going to get you
Не мисля,че сексът трябва да има някакъв повод и да го правиш само за да се сдобриш с гаджето или нещо такова.Предпочитам спонтания секс.Първоначално написано от nekfo_sladko_bebe
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Първоначално написано от bEbsI
Ми то като ми стане такова.. Хубаво.. Като го слушам как крещи и ме гледа на кръв... Как да му издържа на чара.. Пък и трябва да призная, че ме възбужда това, че винаги при спор или караница се аргументира перфектно!![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Просто след скандал иска да ти го върне тъпкано... Абе направо да ти го натъпкаПървоначално написано от nekfo_sladko_bebe
![]()
Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
Ами аз предпочитам след като се здобрим да правим секс,мн мв кефи![]()
Не съм надута,а просто съм разглезена
предпочитам секс като вече сме се здобрили....ма ние не се караме де![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Предпочитам изобщо да не се караме...Иначе секса си го праим и "по без повод" ......та така...На въпроса ти-НЕ,никак не ми е възбуждащо да се караме...още повече че ние за глупости не сме се карали никогаСичките караници са на сериозна тематика и просто нямам време и настроение да мисля и за секс
![]()
Ние се караме много рядко и никога не е било толкова сериозно, за да използваме секса като начин за помирение.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Да, бе ние сме си викали(аз де), наранявали сме се, ляла съм 1 кофая сълзи и ще правя секс. Да, първо ще се сдобрим, но секс няма да правя, докато отново не го почувствам. Секс за сдобряване не съм правила. Секс след сдобряване също. Изобщо, когато съм с наранено сърце и душа как да правя секс? Аз не искам да ме докосва и целува, а вие искате секс. Към сексът пристъпвам с чисто сърце без грам неприязън и болка. Иначе.............просто не мога. Нали със секса му показвам чувствата си. Ако в този момент го мразя или съм огорчена, как да поажа обич и нежност?
Първоначално написано от coteto
![]()
![]()
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
I az sum taka.Kato se skarame ne moga da go turpia do sebe si kamo li V sebe si. Ne sum pravila seks za sdobriavane.Bezmisleno e za men.Kato sum surdita sum surdita i ne moga prosto taka da prevkliy4a na dryga vulna.Purvo 6te se sdobrime,6te napravi ne6to milo za mene za da mi pokaje 4e sujaliava i 4ak posleПървоначално написано от krem4et0
![]()
За сдобряване е най-животинския секс според мен![]()
Ако съм много ядосана е невъзможно да се стигне до там... нямам настроение за такива неща.
Обичай ме!
Обичай ме както аз обичам теб.
Целувай ме както само ти можеш.
Докосвай ме както цветчето докосва водата.
Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
Така ме стопли и ти!
Само това искам...