.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    eX3x3Xe
    Guest

Приятелката ми не иска френска любов!

много странно, аверката не иска да я лижа отдолу, казва че и било гнустно (не знам защо на нея и е гнустно?!) и аз и викам няма нищо такова... какво му е гнусното, обаче твърдо убедена, че не иска и няма да стане. Някакви идеи как да я навия да се съгласи? Иначе всичко е точно, не е срамежлива, нито нещо да се притеснява, просто не иска щото било гнустно?!
    п.с. на 16г е

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!

Може би идеята не й допада! Толкова ли държиш да я накараш да прави нещо,което не желае?

eX3x3Xe
    Guest
    просто ми е странно, тя никога не е пробвала... а и не мисля, че има момиче на което да не и харесва, все едно на момче да не му харесва да му духат

Има,има! Има и момичета,има и момчета,които не харесват френска! Нормално е! Ако толкова държиш,поговори с нея,опитай се да я убедиш по някакъв начин,че не е гнусно,кажи й,че би ти доставило удоволствие .. Такива неща,но знай,че в секса няма правила и е нормално на различните хора да им харесват различни неща!

eX3x3Xe
    Guest
    Ясно, благодаря за съвета, ще поговоря пак с нея, пък ще видим какво ще стане.

Много гнусливи девойки, бре. Сигурно се притеснява да не би да мирише.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Предполагам, че се притеснява. Но в крайна сметка това е нейн избор.Не можеш да я накараш, ако тя не иска. Говори с нея, навивай я и се надявай да склони
    На който му се убива време...

Дори ако не пожелае пак, все някога ще пробва !

Но през това време бъди нежен с нея пък ако си достатъчно може и да се навие деда знаеш

Абе мен ти като си на 16 кво и лижеш кат неще бе аз познавам приятели дето правят така : Раз, Двааааа, Триииииииииииии
    И готово Базикам се

Мисля, че я е гнус да я лижеш, защото после трябва да я целуваш... идей... попитай я дали може само 1 път да пробваш и ако не и хареса да спреш.
    Клик ми (:

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Много гнусливи девойки, бре. Сигурно се притеснява да не би да мирише.
    Ti v red li si we?Ti pak q zkara nqkva....
    Ami moje prosto da ne i haresva taq ideika!Moje da e prosto v tva otno6enie otricatelno nastroena!Nqma zna4enie na kolko e prosto qvno taka misli,a ti ako q obi4a6 6te q razbere6! Ae uspeh!Pak ako e navie6 qvno 6te e po-dobre za teb
    Живей за мига!

Говори с нея и разбери приинта за нежеланието и. Може би се притеснява, че на теб няма да ти е приятно.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    Там, където има ракия.
    Цитирай Първоначално написано от MajeStic
    Мисля, че я е гнус да я лижеш, защото после трябва да я целуваш... идей... попитай я дали може само 1 път да пробваш и ако не и хареса да спреш.
    Моята приятелка не искаше да я лижа защтото мислеше че така ме унижава

Град
    Terra incognita!
    Поговори с нея за това,но ако и след това не иска,не я насилвай.Всеки има различни предпочитания,явно тя не си пада по такива неща!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Guest
    sega po dobre uvazi mnenieto i no spored men sled vreme 6e se navie. niama kak

Супер фен
    qvno ne e dostata4no samouverena,nz kvo i e v glavata vapros na izbor
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

spored men 6tom tq ne e navita .. trqbva da q razbere6... samo ne q nasilvai da pravi tova koeto ne iska .. pokaji i 4e dyrji6 na neq i 4e uvajava6 mnenieto i jelaniqta i

Re: Приятелката ми не иска френска любов!

Цитирай Първоначално написано от eX3x3Xe
    много странно, аверката не иска да я лижа отдолу, казва че и било гнустно (не знам защо на нея и е гнустно?!) и аз и викам няма нищо такова... какво му е гнусното, обаче твърдо убедена, че не иска и няма да стане. Някакви идеи как да я навия да се съгласи? Иначе всичко е точно, не е срамежлива, нито нещо да се притеснява, просто не иска щото било гнустно?!
    п.с. на 16г е

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!
    Далеч съм от мисълта , че ще я насилваш да практикувате френска любов щом тя не изявява желание . Да погледнем нещата и от друг ъгъл - тя прави ли ти свирки (предварително съжалявам ако на някой не му се е харесало изречението написано по този начин ) ? Ако ти прави , значи не гнуслива ... и проблемът би могъл да е в друго - да се притеснява , че на теб би могло да не ти е особено приятно , когато го направиш , защото примерно по-рано е пишкала и въпреки , че се е почистила с интимните си кърпички да се чувства неудобно ... знае ли човек . Това е само в нейната глава , ние тук само бихме могли да гадаем , а оттам нататък ти сам да прецениш .

Spored mene a i spored ostanalite ima nqkolko pri4ini poradi koito moje da ne iska:
    1. misli si 4e taka 6te te unijava ili 6te ti e nepriqtno (mnogo gre6i, ti nqma6e da q kara6 da i pravi6 ne6to koeto ne ti e priqtno i te unijava, a i pove4eto mom4eta mnogo ni radva ama tq tva mai ne go znae)
    2. pritesnqva se ot higienata (kaji i 4e tova tam e nai-4istoto mqsto v tqloto i, a i 4e sokovete sa polezni (moje i da ne sa ama kvo ti dreme, ima logika se pak, 6tom spermata e polezna na4i i sokovete i sa polezni))
    3. ako se pritesnqva ot mirizmata i pokaji ili i kaji 4e ti haresva (ne znam ama mene li4no me radva)

tva sa moite idei ama te i ostanalite ve4e ti gi kazaha teq ne6ta
    no nai-dobre pogovori s neq

btw, ne mi se vqrva da ne iska posle da q celuva6, ne moje da e tolkova zle, se pak ti si i dostavql udovolstvie, puk tq posle da ne te celune ne vurvi, no za da ne i e nepriqtna celuvkata pii ne6to predi da se celunete

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си