.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Guest

след зинерит може ли да се нанася крем?

..?

Guest
    i az polzvam zinerit v momenta i si slaam zdrave sled tova ne znam dali e mnoo polezno,ama pone mi uspokoqva kojata,kaji ima li efekt ot zinerita 4e az go polzvam ot nqkolko dena

Guest
    аз не го ползвам още, но ще почна ако е възможно след това да се нанася накакъв крм , защото кожата ми е суха попринцип

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Смятам,че няма проблем да се нанася крем след това.В горния пост пишеше за крем Здраве.Той е много добър и омекотява наистина.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Guest
    а колко време след това 10 , 20 мин?

Guest
    ne iskah da puskam nova teme zatova 6te pi6a tuka,zna4i tai kato e lqto sega kato sam se mazal sas zineryt i kato izlqza navanka smisal nali az sam se izmil ama slanceto dali moje da navredi po nqkav na4in,ima li nqkakva sastavka toq zinerit koqto ne se ponasq sas slanceto

Няма никакъв проблем да се излиза на слънце.Може и крем да се маже, но поне да изсъхне Зинерита първо.Попринцип е хубаво лекарство, съдържа антибиотик и цинков ацетат, който също убива бактериите.

Град
    Бургас
    може да се мажеш със крем веднага след като се намацондриш със Зенерит.Лично аз са мажа веднага след Зинерита със Акне аут :P

Може да.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Да, аз нанасям овлажняващ крем.

So afraid that anyone will hate you..,
    you pretend you hate them first..

Голям фен Аватара на o0ps
    От личен опит мога да ви кажа по-добре да спрете с този крем Здраве. Аз го ползвам от много малка за всякакви ранички, одрасквания и всякакви такива. След това започнах да го ползвам и за пъпките но напоследък забелязвам че ако не си намажа пъпката с него минава по бързо. Той е изключително мазен и запушва порите и кожата не може да диша. Това е моят съвет - за ранички и подобни може, но аз на лицето вече не си го слагам.

mmm po - dobre da iz4aka6 da poizs1hne zineryta...em da ima deistvie nqkvo p1k i ne e mn. hubu da se maje6 navedn1j, pone mene me drazne6e ako si sloja zineryt i vednaga sled tova krem... iz4akva se malko...no zad1ljitelno slagai krem, 6toto mn. izsu6ava...

Цитирай Първоначално написано от enola
    kvo e zinerin ili tam kvoto be6e
    zineryt e lekarstvo protiv akne mn. zle miri6e , ama mn. pomaga :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си