- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- мода 2008
Какви цветове са модерни? Какви модели? И всичко от този сорт.
Аз мисля, че модерните цветове са: жълто, лилаво, зелено. А моделите са или много тесни по теб или туники. На мода са късите поли с клинове, в цвета на блузата.![]()
imashe takava tema no vse pak :
zeleno jylto cherveno [modata lilavo pootmina]
tunikite ne sym sig dali oshte sa na moda..klinove da no otnovo cvetni..
"Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър
jultooooooo
<~~~kRiSi~~~~kaTo~~~~BebcHe~~~~
6te ve povtorq no daaa....zelenoto ,jultoto,lilavoto vse qrki izkrq6ti cvetove i SuMmEr_KiSS tunikite sa mnogo na modasu6to taka blyzi i tyniki s figyrki po tqx .Dunki sas mnogo katarami po tqx i platovi ottenaci (po dunkite)
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
http://www.teenproblem.net/news/s/753.html skoro i tova nai veroqtno 6te pl1zne po vitriniteno vse o6te ima 6ans da b1de zali4eno ot liceto na zemqta
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
neka se pomolimПървоначално написано от my baby love
![]()
jivota e kato decka dreha..kas i naakan
sorry, че съм повторила тема. аз съм решила да се обличам в жълто.Искам много жълти аксесоари, блузки и клинчета.
![]()
Жълто, зелено, розово, лилаво, въобще всякакви ярки цветове.. Туники, ризки, роклички, полички.. ;]
So afraid that anyone will hate you..,
you pretend you hate them first..
+1Първоначално написано от eLLi_7oy
![]()
It's funny how a boy can hurt you so much but you still love him with all your heart...
Според мен модерните сега цветове са жълто и зелено и като цяло ярките цветове . Това , което каза също е модерно като дрехи , но много селско ми се струва клин с пола или рокля . Незнам това си е лично мое мнение !
Първоначално написано от FOREVAR_ALONE
![]()
![]()
Айде да го заличим , кво ще кажете ?
![]()