- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Препоръчайте ми гланц
iskam da mi preporu4a te nqkakuv glanc na avon ili oriflame
da no nqkakva marca ili ne6to takova i ako moje i cena
tova sum az toku 6to se regnah
Ако искаш прозрачен може да си вземеш Glazewear Clear Lip Gloss на Avon, преди беше 10,50, а сега незнам колко е.
Има още един прозрачен на Avon Plastic Reflections Lip Gloss и е около 3лв.Една приятелка го има и каза, че е хубав.
ami ne e zadukjitelno da e prozra4en no da e v po svetli cvetove i moje v rozovo
На Golden Rose гланцовете са мн хубави - и не са скъпи,3лв.
Защо не разгледаш един каталог на Ейвън и един на Орифлейм и не решиш сама ?
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
последно от Орифлейм си взех един много хубав, водят се плодови гланцове за устни май.. моя е праскова, но и другите са хубави![]()
You can still touch my love - it's free! Boy, I like you just the way you are (:
Ми аз ползвам в последно време тeзи на Аvon и съм доволна!![]()
На мен гланцовете и червилата на Oriflame нещо не ми допадат.На Avon са по-хубави.Имам доста от тях, които много ми харесват, ама ги няма в каталога.![]()
има едни на мейбълин, сравнително нови са. всеки цвят е различен вкус и са страхотни...само дето може много бързо да ги изядешкъм 8 лв са май, не съм сигурна..в тубички са
ami az se 4udq dali e hubava novata seriq n oriflame Gloss Booster.ako nqkoi e polzval tazi seriq da pi6e
дааа, точно тях имах предвид в предишния си пост.. на мен ми харесват многоПървоначално написано от swete
![]()
You can still touch my love - it's free! Boy, I like you just the way you are (:
Az izpolzvam na ''Nivea'', tozi deto e v tubi4ka, no noviq cvqt, deto tubi4kata e v po-nasiteno rozovo i sum mnogo dovolna. Ima mnogo hubav cvqt i miri6e mngo gotino.
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Пробвай на Буржоа онзи ментовия дето ти държи студено на устните, бати доброто![]()
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
принципно съм фенка на Nivea "lip care"(ягодов най-вече), а през лятото "работя" по следната схема:
Nivea lip care - nydro care(против изсъхване и напукване)
+
bronze...sunscreen for lips на Avon(със слънцезащитен фактор, предпазващ от изгаряне)
Консултант съм и на двете фирмички, от които исках гланцове. И чуй какво ше ти кажа откровено (). Няма смисъл да даваш 10лв за техен гланц. Повярвай ми. Дай още 3лв и си купи наистина нещо хубаво. Препоръчвам ти Буржоа. Не харесвам много другата им козметика, но ментовия им гланц, и този с многото вода...eau de glanz или там какъвто беше...те са просто невероятни.
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
Защо не отидеш в някой магазин на Ивис... избора е повече от голям! Тъкмо ще пробваш и ще видиш с очите си какво купуваш!
По каталог тъи изглежда едно.... а после като ти го доставят в повечето случаи не е това, което си искала...
"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!