- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Известни близки и роднини!
Чичо е брат на баща ми![]()
Нямам и неискам да имам.![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
ами не нямам изввестни близки![]()
Любослав Пенев ми е кръстник
Jebem te u usta, jebem te u oko
аз като гледам известните ли4ности май са само фолкпевици
![]()
Нямам известни роднини.![]()
i az nqmam
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Само че Милен Велчев не е главен прокурор!Главен прокурор е БОРС ВЕЛЧЕВПървоначално написано от Initial_D
![]()
По темата: Нямам известни близки.
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Напоследък много съм изтъпял..благодаря че ме поправи имах предвид Борис Велчев!!!Първоначално написано от BunnYY_f
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Нямам.![]()
нз ама стария съсед на един фр беше Ник Щаин яко лафче ставаше![]()
Не,нямам
<3 ^^
Поздрави мама за прекрасните текстове. Невероятни са просто!Първоначално написано от slun4ice
Stana i mnogo priatno kato i kazah.MersiПървоначално написано от krem4et0
![]()
Azis mi e sestri4kaaaa![]()
![]()
gergana mi e bila doika
![]()
4i4o mi pak e brat pit(ama are da ne se hvalq s ostanalite si rodnini)
Минис. на транспорта - Петър Мутафчиев
аз нямам известни роднини а и неискам за кво са ми нищо няма да се промени иначе познавам много известни личности или съм виждаола на живо.А мама и тате познават лично Зара от ББ1 смисъл приятели са.
Роднини нямам,но се познавам с много известни хора като Гергана Константин и диджей Живко микс
I az sam takaПървоначално написано от sladkish_14
Чичо ми беше заместник министър председател,после депутат и кво ли още не.Само че беше много отдавна.
не не... нямам такива екстри![]()
кУчкА Ли?!нЕ!пРоСто п0нЯк0гА 0бИ4аМ дА СъМ гАднА!кУрВа ли?!Не!пРост0 рАзНо0бРаЗиЕ!ТъпА Ли?!Не!Пр0сТо нЕдосТаТъчн0 умНа
nqmam