.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: За...

anonimkotoooooooo
    Guest

За...

Zdraveite!Sigurno vi e umr1znalo ot takiva temi,nodo sega ne s1m sre6tala takava.Predstavete si,4e hodite s edno mom4e blizo 2 godini,no mu pozvolqvate da vi celuva rqdko i dori duma ne stava za sex...Momcheta kak bihte post1pili vie?Kakvo bihte napravili ako tova momi4e e va6a priatelka?Imaite napredvid 4e mn q obi4ate i cenite...

Повече от фен
    Град
    София
    Ами да я целувам , незнам , мисля си че поне целувки / прегръдки трябва поне да ти вада... , секса не е важен ( то важен е за някой само ...) , ако си я цениш , какво значение има нашето мнение?

1 - заглавието се пише на кирилица

П.П. 2 години да хода с момиче , рядко да мога да я целувам.....и да не страва дума за секс?????!?!?!? пази Боже от такива момичета
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    Пловдив

Re: За...

Цитирай Първоначално написано от anonimkotoooooooo
    Zdraveite!Sigurno vi e umr1znalo ot takiva temi,nodo sega ne s1m sre6tala takava.Predstavete si,4e hodite s edno mom4e blizo 2 godini,no mu pozvolqvate da vi celuva rqdko i dori duma ne stava za sex...Momcheta kak bihte post1pili vie?Kakvo bihte napravili ako tova momi4e e va6a priatelka?Imaite napredvid 4e mn q obi4ate i cenite...
    Стисната п*тка. Ако бях на гаджето ти - ти серем у устенцата копеуе!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    сигурно момичето има псигични отклонения
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Лол 2 години без секс и рядко целуване. Мацка това момче много те обича явно,но ако и ти го обичаш вземи помисли малко и за него и тои има нужди а междодругото защо се даржиш така с него че ми стана интересно?????Ква е пречината да му даваш целувки рядко пък да не говорим за секс

Никога не спирай да вярваш,никога не спирай да мечтаеш,никога не спирай да се бориш за истинската любов !

Град
    Русе
    mi za6to pita6 nas trqbva da govori6 s nego vse pak nali toi hodi stebe ima razli4ni hora 6tom tolkova te obi4a i ceni zna4i tova ne mu pre4i osobeno a moje pak i prosto vse o6te da se vladee ama vie na kolko godini ste

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив

Re: За...

Цитирай Първоначално написано от anonimkotoooooooo
    Невъзможно е да имам такава приятелка
    - Всички авто-части на едно място!

ti obi4a6 li go izob6to??? hubo sexa ostaj,moje i da ima takiva deto mogat da 4akat...ama celuvkite pri polojenie 4e te po princip sa po-priqtni na momi4etata uj .az moq ne moga da izdurja kato e na blizo da ne go gu6kam postoqnno ili dqa ne go celuvam pone na 10-15 min vednuj to va6to vruzka li e ili prosto priqtelstvo
    “There is always some madness in love. But there is also always some reason in madness.”

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Не знам как може да обичаш някой и да не показваш любовта си поне с една целувка
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Повече от фен
    Град
    на бюрото пред PC-то в Шумен
    1. 2 години без секс явно много те обича
    2. ако сте към 15 горното отпада
    3. намерил си е друга която му пуска
    4. ако не е нито едно от 3-те значи той е гей

Tova veche leko ne e normalno..Tova sa dvete godini..ma vie na kolko godini ste vsashtnost?
    ˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜

Град
    на плажа =)
    Цитирай Първоначално написано от hoseto_
    1. 2 години без секс явно много те обича
    2. ако сте към 15 горното отпада
    3. намерил си е друга която му пуска
    4. ако не е нито едно от 3-те значи той е гей
    съгласна !!! Възмажно е да те обича много ама ... ддзн ... ае ако не му вярваш проучи го тайно. Ако се окаже, че вс е наред... Тогава ви желая мн мн щестие и успехи в любовта.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си