.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Guest

по колко пъти???

Момчета по колко пъти на ден си биете чекий и Мастурбирате ???

аве аз такива работи не права ама имам 1 френд дето на ден по 10 пъти млати викаме му чайката

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Залагам си опашката, че ако потърсиш "колко", "чекии", "мастурбиране" и пр... Ще ти излезнат 9328478932478932478932 идентични на тази теми!

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sonyglobe
    аве аз такива работи не права ама имам 1 френд дето на ден по 10 пъти млати викаме му чайката
    само не ми казвай 4е досега не си си правил..или пък 4е ти е по-лесно приятелката да ти я прави, защото на нея и е по-голям кеф.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    само не ми казвай 4е досега не си си правил..или пък 4е ти е по-лесно приятелката да ти я прави, защото на нея и е по-голям кеф.
    този бях аз.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Е мн ясну че съм млатил ти луд ли си...пък и в момента съм без приятелка ;(

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си