- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тя иска да правим секс, но аз все още не съм готов
Zdraveite iskam da vi pomolq za pomo6t da si kajete mnenieto i da mi dadete savet ! az sam mom4e na 19 i sam o6te destven , no si imam gadje... i tq iska ad go napravim no smqtam 4e o6te ne sam gotov , u4udvam se i na sebe sihodq s neq ot tri meseca ii nz kak i tq izdurja o6te s men
kajete mi kfo da praa ??? (temata ne e 6ega
)
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
А що не си готов...смисъл страх ли те...
Какво й се чудиш - момичето те обича, държи на връзката ви и затова е с теб, ти можеш само да се радваш.Обикновено подобни теми пускат момичетата, това само за протокола
Спокойно, ще те изчака, докато се почувстваш готов. Няма значение на колко си, както и няма определена възраст, когато да започнеш да водиш полов живот. (пък и по-добре на 20, отколкото на 12
) Не се притеснявай, желанието ще дойде само и ти сам ще усетиш, че си готов. Успех
![]()
Абе знайш ли..Чух че на некой им пораствали зъбиХахаха...
Сега по темата - ако много те е страх има вероятност първия път да се изложиш...Но рано или късно трябва да опиташ...Мисля, че приятелката ти ще те разбере ако не стане от 1-я път...Но докато не действаш няма как да разбереш нали? И не се притеснявай толкова - това само може да обърка нещата.. УспехИ...първо с пръст да видиш да не да има неко зъб, че иначе...мамата... :Р
TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
http://textove.com/text.php?song=4775
Няма нищо срамно и страшно в секса.....
Неподходящ размер на снимка в подпис!
алкохола сжаля задръжките не се ебавам само не забравяй капут
Здравей,Ivan4o!~!Щом не си готов още за такава стъпка,обясни й го,може би имаш някакви страхове или просто не си достатъчно решителен.Но не бива да се притесняваш заради това и да правиш нещо,което не желаеш,за да угодиш на друг!Предполагам,че приятелката ти ще те разбере,подкрепи и заедно ще изчакате подходящия момент!Тя трябва да прояви разбиране,ако те обича и държи на теб!Не се тревожи за нищо!Няма за къде да бързаш!Успех!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Сега съм на 14.Когато бях на 14 всички мои приятели се бяха ибали.Аз имах гадже разбира се ,но не се увствах готов и за това не го направих.Сега съжелявам-искам ама няма.Така ,че да не ти пука и стига с тези педалски лигавщини ,че не си готов.Шибай яко..Първоначално написано от Ivan4o!~
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Никой не умира девствен ,животът преебава всички
ако държи на теб ще те разбере и ще изчака.. ако не ... виж какво мислиш да правиш![]()
1-во Сега като си на 14 кога пак си бил на 14 ????Първоначално написано от Jaden
и 2-ро момчето като не е готово не значи че е педал ... когато почувства че му е дошло времето тогава !!!!![]()
![]()
![]()
So free
Обясни й че не си готов и не искаш да бързаш.Няма друг начин.Ако те обича ще те разбере.
Така...значи пич много добре те разбирам ,аз съм на 20 почти и съм девствен аммм си търся подходящата и мисля че не съм готов за една нощувка та мисълта ми е следната,след около 2 месеца вече ще се почустваш готов тогава вече ще си изградил доверието си към нея ако сега не я обичаш тогава ще я обичаш и ще бъде наи-хубавият ти 1ви секс защото в него ще има любов.а няма нищо по -хубавоа от това успех скоро ще се почустваш готов ,обясни и за какво става на въпрос,тя ако изпитва нещо към теб ще те разбере ако не просто е загорела (ако има нещо извинявай)
Поеми във вярната посока
Koit go e strah da ne hodi v gorataПървоначално написано от Ivan4o!~
--->a po temata Zemi sa v race be! horata po cql svqt sa "plodqt" (na baba mi lafa) a tebe ta e strah.+tva si na 19 ko stra6no ima otpuska6 se zima6 si i silno vino (merlo ot 86 6ti haresa) i gotovo![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ivancho spored men si gei ;/Първоначално написано от Ivan4o!~
Първоначално написано от Ivan4o!~
Ти нормален ли си??? още си малък изчакай докато станеш на 30-40 защо бързате толкова не разбирам...
Ем насила хубост не става... ти си решаваш... дадоха се няколко сносни мнения и съвети.
еми сега...като не си готов, няма да спиш с нея, много е просто. Колкото и да и се иска, щом те обича, ще чака! Щом момичетата може да не са готови, що и момчетата да нямат същия проблем!
SMILE FOR ME NOW
купи й вибратор...така ще си мисли за теб докато ти ще си решиш дали си готов или не![]()
Момче, на което не му се прави секс? Е, ти си феномен бе! Тебе трябва да те запишат като нов биологичен вид!Първоначално написано от Ivan4o!~
Сериозно сега : как така няма да си готов? То не е нещо кой знае какво. Не мисля, че ще пееш същата песен, когато го направиш.
уау...очудва ме такава тема от момче...а какво има толкова че да не си готов,незнаеш дали ше се справиш или не си готов точно с нея...пък и все пак това е секс какво има да му мислиш прави каквото си знаеш каквото и да стане живота продължававинаги има 1ви път имаш възможност защо пък не е сега?
![]()
Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!
http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg
Пълни глупости и аз не искам да правя секс, а съм на 19.Първоначално написано от Анонимко
Направо ме отвращава...
СЕКСА НА САПУН!!!
И аз!Първоначално написано от happy_cute
![]()
чак за такъв пъзлио не бях чувал.
Light The Universe
Е стига деПървоначално написано от Valar
Аз съм същия като него.
Едва ли някога ще се престрашя да го направя![]()
просто аз