Аз харесвам едно момче,което горе-долу е от тези плейбойчета,но как да ви кажа-само като е на парти и като се напие.И тази вечер бяхме на парти.Една моя "приятелка",с която се познаваме от 10 години от скоро стана голяма к*рвичка.Всяко момче,което си харесам и тя изведнъж започва да го харесва. Харесвах едно момче,което ме харесваше също.Тя му писа постоянно целувки в импулс,запознаха се.И така,с мен и момчето не се получи.Сега харесвам друго момче-Плейбоя.По принцип той е много хубаво момче,идеален.Но не го харесват много момичета.И така,от 2 седмици някъде го харесвам.Писахме си по скайп,в училище си говорим.Дори се пръскахме с вода. На басейн ходихме заедно.Тя естествено знаеше,нали ми е "БФФ" ....Отново му писа по импулс...Абе старата процедура.И ето тази вечер той се напи.Танцува с мен,с други негови приятелки,но знам,че тях не ги харесва 1000 % и ТЯ естествено като видя,отиде и започна да му се натиска.Направо ми идваше да я убия. И след товва му казва:Ама той ме прегръща беее Много се ядосах.
Така,моля давайте съвети какво да правя.По принцип не съм по к*рвенските номера,но ако трябва и това ще направя,защото наистина ми писна.