.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 56 от общо 56
    всичко

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Най обичам да ме блъскат на задна.

И после спане.

nai mnogo obicham grubiq sex i pozata na 4ri kraka
    Поучих се от грешките си,сега ги правя по-добре!!

Определено любимата ми част е началото на секса.При нас винаги има "любовна игра" за мен тя е най-забавна,защото не знам дали е така при вас,но при нас любовната игра винаги е различна той е подготвил нещо за мен и аз за него и винаги е по нещо различно.Забавно е все едно си правим изненади. :P :P :P :P :P :P :P
    Да мина да та взема или да взема да та мина?!

Мега фен
    Град
    SF
    Оби4ам, когато не ми разрешава да имам абсолютно никакъв контрол върху нищо. Оби4ам да ми заповядва, оби4ам да го слушам. Оби4ам, когато ми каже 'браво, добро моми4е'
    Оби4ам да го усещам върху себе си и да не ми дава да мръдна. Оби4ам да ме блъсне на пода и да ме из4ука грубо и болезнено, като животно. Оби4ам когато си играе с мен и ме държи на ръба, без да ми позволи да свърша. Оби4ам да е зъл, да ме бие, да ме унижава, да ме под4инява.. и след това да ми каже колко много ме оби4а

Робинята на Quench

Obi4am liubovnata igra nai-mnogy-po vratlety ,po korem4ety,a be po cqloty tqlo da yse6tam negviqt dopir...no ima sly4ai k1dety predpo4itam prosty da me bl1sne na legloty i da b1de vlasten nad men
    N@ vsi4ki g@dni ky4ki,koity mi z@vijd@t,n@ m@ik@ im v p*tkite bez d@ se obijd@t :P:P:P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си