.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Как да разбера кога тя достига оргазъм?

Ами значи новак съм в секса и за няколкото пъти които съм го правил аз свършвам за 10 минути средно ,но ми се струва че момичето не успява та се чуда има ли признаци по които да разбера .Не ми се иска да я питам "свърши ли " ,а от това което съм чел знам ,че влагалището би трябвало да се свие по време на оргазъм обаче не съм забелязвал подобни неща .Веднъж като работих с пръсти доста се кефеше и ме драскаше ама не усетих да се свива.Дайте някои акъл ...

Като свърши ще разбереш, спокойно.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Za 10 min ne vqrvam da e svyrshila, oshte po-malko, ako i tq edva zapochva da pravi sex. Ot prysti vse si mislq, che ne e vyzmojno da svyrshi, osven ako ne sa, za da q dovyrshish. Kato otminesh vremeto na "novak" shte razberesh koga e svyrshila.

Град
    СоФиЯ
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Za 10 min ne vqrvam da e svyrshila, oshte po-malko, ako i tq edva zapochva da pravi sex. Ot prysti vse si mislq, che ne e vyzmojno da svyrshi, osven ako ne sa, za da q dovyrshish. Kato otminesh vremeto na "novak" shte razberesh koga e svyrshila.
    1+
    зНам кОя дА бЪдА, знАм зАщО сЪм лУда, зНаМ когО цЕлуВам и ЗнаМ каКвО рИскУвАм!!!

Хм благодаря остава да навъртам километража значи.

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    Еми препоръчвам ти да си намериш някоя по-голяма от тебе, и по-опитна в секса за да те просвети там, където ти явно сам не можеш...
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

Цитирай Първоначално написано от stefity
    Еми препоръчвам ти да си намериш някоя по-голяма от тебе, и по-опитна в секса за да те просвети там, където ти явно сам не можеш...
    Ами това звучи добре ама тея неща не стават просто така хоп намирам я и готово а и си държа на приятелката и не мисля да се занимавам с други към този момент , относно възраста ми нека да не конкретизираме ,но над 18
    Всеки които може да допълни да се чувства свободен да го направи

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Nikoi ne se rajda nauchen, sledovatelno i sam moje, no mu e nujno vreme, na vseki e nujno. No dori da si nameri nqkoq po-opitna tq edva li shte svyrshi za 10 minuti. Ta togava na kakvo da go prosvetlqva?

Град
    Варна...
    Цитирай Първоначално написано от Alcazar
    Ами това звучи добре ама тея неща не стават просто така хоп намирам я и готово а и си държа на приятелката и не мисля да се занимавам с други към този момент , относно възраста ми нека да не конкретизираме ,но над 18
    Всеки които може да допълни да се чувства свободен да го направи
    Еми значи...оставаш си с твоята приятелка на която явно много държиш, което е похвално, и просто се опитай да я изучаваш...в смисъл, всеки път когато сте си двамата говори с нея, питай я какво и харесва, кажи и, че искаш да направиш всичко, за да се чувства...върховно. Не се притеснявай да говориш с нея, защото ако не ти, то тогава кой...?

Град
    Варна...
    Nikoi ne se rajda nauchen, sledovatelno i sam moje, no mu e nujno vreme, na vseki e nujno. No dori da si nameri nqkoq po-opitna tq edva li shte svyrshi za 10 minuti. Ta togava na kakvo da go prosvetlqva?
    Вярно е, че никой не се ражда научен...просто, нали го знаеш лафа - "Хвани си кака, да те отрака." До някъде това е вярно, защото след като е с по-опитна жена, все ще научи нещо ново за това как да доставя по-голямо удоволствие на жените...

Определено сега не е свършвала в твое присъствие .. при орален може би по лесно ще свърши за 10 мин но не и само при вагинален за толкова малко време...например преди да поченете главното ...възбуди я многоо ама наистина многооо целувай я по врата ...заигравай се с клитора след това слизай надолуу..езиче а у..поне 5 10 мин .. и тогава навлизай и може би тогава ще може да свърши за 10 ... простоо повечето момичета рядко свършват толкова бързо ..защото женския оргазъм е многоо по ..от мъжкия.. P.S. Спирай отвреме на време мисли си за други неща не бъди толкова концентриран в секса за да може да трае по дълго време..или мастурбирай преди да го направите.. както решиш ..
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Re: Как да разбера кога тя достига оргазъм?

Ами значи новак съм в секса и за няколкото пъти които съм го правил аз свършвам за 10 минути средно ,но ми се струва че момичето не успява та се чуда има ли признаци по които да разбера .Не ми се иска да я питам "свърши ли " ,а от това което съм чел знам ,че влагалището би трябвало да се свие по време на оргазъм обаче не съм забелязвал подобни неща .Веднъж като работих с пръсти доста се кефеше и ме драскаше ама не усетих да се свива.Дайте някои акъл ...
    бъди сигурен,че тя само ще ти каже че не изпитва оргазъм от секса с теб.ще сподели с теб и всичко ще е ок.

Не всяко свършване е оргазъм.Мойта за 10-20 мин секс свършва около 4 пъти.Един ден беше свършила 12,но правихме секс няколко пъти.

За 10 мин най-редовно свършвам по 1-2 пъти, но зависи от момичето. Говори с нея и й кажи да ти казва, когато свършва, така може и ти да се опиташ да свършиш с нея. Ако не е свършвала , нека ти каже, поне да заеш, да се постараеш повече..
    Стъпки тихи чувам в нощта,
    Събуждам се със писък жален…
    Вече изпитвам страх и от тъма,
    Но страшното е , че светът не е нормален...

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Може да свършва(да се подмокря) но оргазъм за 10 мин едвали... Когато получи оргазъм ще усетиш едно свиване и разпускане пък и по звъка от нея ще познаеш

Вярно е, че никой не се ражда научен...просто, нали го знаеш лафа - "Хвани си кака, да те отрака." До някъде това е вярно, защото след като е с по-опитна жена, все ще научи нещо ново за това как да доставя по-голямо удоволствие на жените...
    Мда... ама донякъде Как си представяш 20 годишна с някъв 18 или 17 може би ? Мислиш ли, че тя пък не иска някой по-голям батко от нея, за да я научи и той на нещо, м ?
    След седмата бира всички са еднакви!

Град
    Варна...
    Цитирай Първоначално написано от InSoMn1aC
    Мда... ама донякъде Как си представяш 20 годишна с някъв 18 или 17 може би ? Мислиш ли, че тя пък не иска някой по-голям батко от нея, за да я научи и той на нещо, м ?
    Оооо повярвай ми.....знам много момчета, които ходят с по-големи момичета, имам няколко приятели на по 17 и единият илиза с една на 20, а другият с една на 19....и аз им се чудя на момичетата които си хващат по-малки от тях, но явно им харесва....

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от N0Rull5
    Когато се изсере тогава е свършила,по това се разбира.
    Ще уплашиш всички във форума .

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Ch0c0la73
    Определено сега не е свършвала в твое присъствие .. при орален може би по лесно ще свърши за 10 мин но не и само при вагинален за толкова малко време...например преди да поченете главното ...възбуди я многоо ама наистина многооо целувай я по врата ...заигравай се с клитора след това слизай надолуу..езиче а у..поне 5 10 мин .. и тогава навлизай и може би тогава ще може да свърши за 10 ... простоо повечето момичета рядко свършват толкова бързо ..защото женския оргазъм е многоо по ..от мъжкия.. P.S. Спирай отвреме на време мисли си за други неща не бъди толкова концентриран в секса за да може да трае по дълго време..или мастурбирай преди да го направите.. както решиш ..
    Точно така

За 10 минути трудно ще свърши. Постарай се малко повечко - френска, пръстчета. А иначе според мен ще познаеш по това, че влагалището се свива и отпуска за някакъв период от време.

stefity оле, супер оригинална и забавна си, честно!
    Кажи ми, как го постигаш?!
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

Град
    Варна...
    Цитирай Първоначално написано от mishaaaaa
    stefity оле, супер оригинална и забавна си, честно!
    Кажи ми, как го постигаш?!
    За к'во става въпрос...? За това, че изказвам мнението си ли?!

mi pri pove4eto momi4eta se razbira po zvy4ite koito izdava pa6kaneto po golqmoto yvlqjnqvane otdoly i takiva ne6ta.kato stane6 opiten 6te razbere6
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

Цитирай Първоначално написано от bebeT00
    mi pri pove4eto momi4eta se razbira po zvy4ite koito izdava pa6kaneto po golqmoto yvlqjnqvane otdoly i takiva ne6ta.kato stane6 opiten 6te razbere6

Помоли я да ти каже когато свършва!!!
    Не всеки пъшка и се гърчи... И овлажняването не е толкова ... "обилно"
    Стъпки тихи чувам в нощта,
    Събуждам се със писък жален…
    Вече изпитвам страх и от тъма,
    Но страшното е , че светът не е нормален...

Мега фен Аватара на amatorium
    Ne e zaduljitelno vaginata i da se sviva. Shte razberesh po rituma i na dishane nai-dobre. Kogato zapochne da stava nakusan i neraven. Tq stane goreshta i se zachervqva... ako q dokarash do momenta shte razberesh za kakvo ti govorq.
    Eating isn't cheating - Arnold

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си