- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ерогенни зони?
Я споделете вие,кой са ви ерогенните зони![]()
![]()
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
На врата от дясната страна и дясното коляно :P
Определено около и вътре в самия анус.За това обичам да си вра там разни работи.Искам да потчевртая ,че не съм педерас.Иначи и на други места!!!
на връта,зърната,гърба,устнит ,задника![]()
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
врат и корем
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Първоначално написано от alice sw
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Ами пишка?Първоначално написано от alice sw
Никой не умира девствен ,животът преебава всички
на и над пи6кото, до пи6кото , около п..., под п... вси4ко туй в радиус от 15 метра...живеем изолирано с пи6кото в Гората насред поляната от боровинки.
![]()
![]()
![]()
не трябва да се влиза фъф форума на мноо бирийй че взимаме якоо да спам4им...апропо на тригърдата к*рва от Еротикон 6 са и са простирали ер. зони на три светлинни години от нея..за справка Път. на Галактическия стопаджия.
![]()
Ти така си мислиш пич след някоя години ще те кефи да те опават отзад мани се от тук педофилчеПървоначално написано от Анонимко
Ти май незнаеш кво е педофил А?Първоначално написано от kent4o
бахх маааму и аз да не знам че тази книга се четяла на могу бириййПървоначално написано от minava6t 4i4ko :)
А, и още нещо всички си имат еднакфи ерогенни зони там курища краце ръце кореми уши сливи и т.н. По скоро може да имате любими ерогенни зони за стимулация.
olele korem4eto\
/
ЛоШа СъМ МаДамА,прИ Мен МъЖеТе Са НаД ДваМа,ОбИчаМ дА сЪа ЗаРибЯваМ, нА НиКоЙ Не ПрОщАвАм! кУпОнДжИйСка мИ е ДуШаТа, лУдА Ми е ГлаВТа
Първоначално написано от dunapren
не е така, но бирьонката помага за отваргянето на чакрата и изникването на информацията
![]()
![]()
бирьонката помага за всичко.И аз се чудя защо не се сещам за тази подробност за ерогенните зони на тргръдата курва,а то какво било недостиг на бирьонка...Първоначално написано от minava6t 4i4ko :)
ми... подмишничната кост също така задно околозално горен косъм, пети
Третия и седмия косъм на лявата ръка, нокъта на безимения пръст, дясната вежда и масажиране на ушната кал в двете уши!
много са
... но във тебе като рана
ще пари мисълта,че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
животът да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш."
врата, м/у гърдите, раменете
˙·٠•● Obi4am te mishe! ●•٠·˙
оная ми работа...
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------
Най-яко е под мишницата докато си потен :P
opredeleno!Първоначално написано от Jaden
![]()
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()