Niakoi polzval li e Lepten?Dovolni li ste?Zaslujava li si??
az ne sam.no sam 4uvala 4e niama efekt![]()
edna moq priqtelka go izpolzva6e i ni6to ne i pomogna.
ahahaha
oleeeeeeeeee v nikaf slu4ai ne si davai parite za leptena palen bukluk e nikaf efekt nqma i na si4koto otgore pri dostavkata si iskat o6te pari koeto ne e pravilno no na men taka predi o6te 2 g.
az ne sam.no sam 4uval 4e niama efekt![]()
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
az go polzvah pred dosta vreme ,nz to4no kolko,no moje bi pove4e ot godina i polovina,,....pyrvata sedmica mi se struva6e ,4e ima efekt i to naistina si ima6e,no ako go spre6 stav po-gadnooo, i az taka 2 pyti si go pory4vah,ama mi pisna da go raznasqm navsqkyde kydeto hodq i re6oh ,4e ne moga da go polzvam ve4no ... i go zarqzah...posle izvesten period be6e mn gadnuuu,ama ....se opraih! ta s 2 dumi ne si davai parite za tva ,Po-dobre seriqta -1,2,3 na L'real -xtra e spored men!
Аз също не съм ползвала, но моя приятелка ползваше и не беше доволна, но на всеки му понасят различни неща.Първоначално написано от Taina{}
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
ne pomaga!!
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
az ne sym polzvala ama brat mi veche dva pyti si porycha i efekta e nulev tka che po-dobre se syvetvai s nqkoi koito izpolzva podobni raboti i ot koito naistina ima podobrenie ne si davai parite za lepten v nikyf sluchei!!!
Ами става ако искаш да си почистиш лицето![]()
Ден без думи...миг без красота...живот без теб...Това е реалността!!!
Ами то е казано,че помага при акне
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
Polzvah go i NE pomaga.
Аз лично не съм го ползвала,но от приятели които са го пробвали знам,че помага,но веднага,след като спреш да го ползваш остново кожата ти става пролемна!![]()
Следвай мечтите си!
аз съм го ползвала три месеца и ефект при мен нямаше имам приятели и приятелки където го ползват и са много доволни от него. да ти кажа честно то си зависи от кожата на човек. пробвай го нищо не губиш
Освен пари...Първоначално написано от me4atatelkata_f
а някой може ли да каже нещо за серията "pure zone" на L`oreal
абе хора и аз съм чувала че тоя лептен за нищо не става, ама в последно време се чудя.....щот те толкова време вече го рекламират, сигурно има 3 години и рекламите хич не са някви къси в смисъл май доста пари хвърлят з атях.....кът не върви тоя продукт от къде ги вадят тея пари?![]()
По-добре недей да си харчиш парите за глупости.Изобщо не помага,вярвай ми![]()
![]()
аз не го ползвам но съм чувала от приятелки че хич не действа![]()
Сегашната ми приятелка участва в последната реклама на Лептен (никога не го е ползвала както се досещате) всичко е нагласено но има хора които го купуват и за това все още има реклами
и моя приятелка си гопоръча и го използва до края, но пак не беше доволна от него-пълен боклук
няма любов
Не съм го позлвала,но и не мисля,че действа.
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
zdr na vsi4ki /...dobre 4e se hvanah da 4eta 4e da mi doide malko akala v glavata na malka stapka bqh da go pora4am...
znachi as si imam problem s papkite i pri men se poluchava mn tapo poneje ne sam v bg , a tuk v angliq mojesh da namerish absoliuno vsi4ki mazila kremove i tn za papki..
obache ostanovih edno....
- * miite si liceto redovno sutrin i ve4er (nai we4e ve4er za damite I si iztrivaite grima predi da si legnete)
* orni4ete se malko s boklucite koito qdete ( ako e vazmojno spre4e chipsove biskviti osobenno shokolada - nqkoi ot vas shte kajete da ama as am prestrastena - emi i as bqh ama go sprqh )
* ima edni takiva malki tubichki , garnier nitrogena oxy clean & clear gi imat za speshni sluchai za papki (izgarqt papkata i q razkarvat za 2-3 dni )
*piite mnogo voda
*qjte plodove ( no ne babani - ot tqh se debelee)
* ne stiskaite papkite , pori4kite i tn tn ( za jalost oshte ne moga da se ottarva ot tozi si navik )
*hodete na kozmetik
* znam ot lichen opi 4e Loreal i Garnier seriite protiv papki pomagat ( no e dobre pone da gi meknata za da ne moje kojata vi na privikne kam produkta i da moje vseki pat da ima efekt )
lele imashe oshte mn mn takive koito poagat no neshto gi pozabravih ....shte gi napisha kat se setq
amm da vi kaja toq Lepten ne mi vduhva mnogo doverie, obache protiv akne spored men nai-mnogo pomaga redovnoto pochistvane na kojata. A ot mazilata nai-dovolna sum ostanala ot Sebium AKN za mladejka problemna koja na Bioderma, vupreki che sega izpolzvam nqkakuv drug Sebium pak na Bioderma...
AZ SI PORA4AH MINALATA GODINA OT TOQ LEPTEN,AMA POLZATA OT NEGO BE6E ABSOLUTNO NIKAKVA.KOJATA MI STANA O6TE PO MAZNA OT NEGO.NAPRAVO SAJELQVAM 4E SI GO KUPIH.PLUS TOVA KAZVAT 4E DOSTAVKATA E BEZPLATNA,A PAK SI Q PLATIH.GOLEMI MO6ENNICI.NE SE LAJETE!!!