- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За дългите връзки
Момиче съм и потвърждавам информацията,че момчетата не обичат дългите връзки...Предполагам за да могат да забиват повече мацки да си правят "бройката" и да се хвалят кой колко е из*укал...Което момичетата смятаме за супер тъпо![]()
Дори и някои момчета го смятаме за Супер тъпо! =D>Първоначално написано от mishonche
Предпочитам дълга и сериозна връзка...не сам по флирчета за ден два![]()
![]()
sha ma izvinqvash......neka az ne govora za vas...Първоначално написано от mishonche
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Дълготрайна и сериозна връзка! Другото е някаква игра за мен,която е безсмислена.![]()
taka mislim i az i priqtelq miПървоначално написано от mm...
Забелязала съм че повечето необвързани момчета си правят свалки и така нататък(в което няма нищо лошо), но до едно време! Изведнъж,когато се обвържат като че ли се променят коренно и може би те са точно тези, които се привързват адски много и държат да запазят връзката си!![]()
![]()
![]()
"Да си поживеем!" ... Ами нека, след като ни прави щастливи! Както момичетата, така и момчетата се нуждаят от половинка. Може би по различен начин, но факта си факт!
Поживяла съм си... И не намирам щастието в това да съм постоянно с различни партньори... Можеш да си поживееш и с 1 , стига да намериш подходящия... !
Пожелавам го на всеки! (Включително и на себе си)
![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
i to4no tezi (vav vazrastta 15-19 god) gi razkarvatПървоначално написано от sweet_f4e88
P.S.na seki mu se jivee em jiveite be koi va spira
Аз си живея живота и ходя по купони и по дискотеки. Приятеля си също не съм вързала да седи до полата ми. От 2 дена не съм го виждала, а и не се чуваме като не сме заедно, така че не го знам какво е правил без мене и не ме интересува. Имам му доверие на макс. 1 сериозен човек иска сериозна връзка. Нормално е. Този, който не знае какво иска не иска и сериозна връзка. Независимо дали е момче или момиче!
Не мисля, че всички момчета мразят дългите връзки. Но знам, че на всеки му се живее, по един или по друг начин. Просто е въпрос на личен избор. Дали с дълга връзка или само с една нощ всеки има правото да избира как да бъде щастлив....
♥ ♥ ♥
Ми предишната ми връзка беше 4 годишна .... но както всяка връзка, точно когато си мислиш, че всичко върви по вода и това е момичето на живота ти, приключва ....Все си мисля, че повече няма да се доверя толкова много време на момиче, но кой знае ... то си зависи и от момичето, ако е само за единия секс, не би искала да е в сериозна връзка .. поне според мен де ... " това беше моя реплика, трябваше аз да я кажа - that's was all falks "
![]()
... k33p w@lkinG ...
аз мисля , че обичат връзките , които са им сигурни ... ммм абе това зависи до момчето някои искат еднодневки , колко за бройката другите искат да имат човек , на който могат да разчитат и тка![]()
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
Аз пък съм момиче и не обичам дългите връзки.Повечето ми приятели-момчета търсят дълга връзка =)
Наистина момчетата се славят с това, че не са по дългите връзки, но има такива, и то много, които търсят точно дълга връзка...или поне по-сигурна. Приятелят ми беше от тези с краткотрайните връзки. Той лично ми е разказвал, че не е давал много на нашата връзка и си е мислел, че ще изкараме около 2 месеца най-много. И то заради него. Но... изкарахме 2 години и продължаваме.А той промени мисленето си по този въпрос...
Обичай ме!
Обичай ме както аз обичам теб.
Целувай ме както само ти можеш.
Докосвай ме както цветчето докосва водата.
Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
Така ме стопли и ти!
Само това искам...
Не ми пречи да си "живея" и докато съм във връзка. Това са глупости и хората, които използват това оправдание, просто още не могат да се обвъжат интимно с партньора си.Първоначално написано от Peshito
Няма нищо по-хубаво от една здрава връзка. Да познаваш до болка човека до себе си и той да познава теб. Да можеш да му кажеш всичко, без да се притесняваш, че ще получиш оценка. Да обичаш и да бъдеш обичан. Никоя дискотека не може да замени това.
с1гласен с1м с куклата... така е...Първоначално написано от kAdrOkoSkA
![]()
хах , че защо пък със сериозна връзка да не можем да си живеем яко. Просто можеш винаги да се държиш с приятеля си ...така ,че и да флиртувате да си играйте т.е. ... пак можете да правите див секс , на всякъде и показвате на всички ,че ви е яко . Но това,че момчетата не знаят как да се оправят с едно момиче за по дълго време е техен проблем. Аз съм за сериозните връзкии мисля,че тези ,който не са за тях са хора,който просто не могат да дадат нещо повече освен 1-2 диви нощи и малко секс
сори ,но е така !!
zavisi mnogo ot momcheto .... ne slagaite vsichki momcheto pod edno obshto.
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
na sveta ima 7 milqrdaa choveka vseki e razlichen...podkrepqm...ne slagaite momchetata v ''onsht'' broi....
![]()
Имм сериозна връзка повече от две години и половна. Приятелят ми влиза в тази възраст (15-22). На него тази връзка не му пречи, защото нито един от нас не е ограничен от другия. Забавляваме си и заедно и по отделно.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Лично аз съм момче, което обичам дългите връзки. Не ми харесват тези неща за по 1 вечер, а предпочитам момиче, което ще бъде до мен и след това.
нямала съм толкова дълга връзка за сега... все нещо ме е карало да зарежа човека до мен но в никакъв случаи защото не мога да издържа... ако намеря правилния човек защо да не съм с него и по дълго.. нали така :P